- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.901
Masallah haftalarina gore cok guzel kilolari.kizin da bayaga onden gidiyor :))Doğum yapan canlar siz ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz?buna rağmen mi bebişler küvözde kalıyor merak ettim?
Kontrolüm vardı benimde bugün kızım 1750 oğlum 1450 olmuş.umarım iyilerdir haftalarına göre.adalat yazdı dr.küçük olana kilo aldırır hemde tansiyonu düzenler dedi.2 hafta sonra görüşürüz dedi.oğlumda kordonda damar eksik acaba çok mu zayıf ya kafama takıyorum
Rahim agzi kapali diyorsa aciklik yoktur.Ust duzey ultrosonla ustten bakinca doktorlar gorebiliyor.suphe duyduklarinda vajinal bakiyorlar genelde.Bazi doktorlar surekli alttan bakmayi dogru bulmuyorKusura bakmayin ama birseyde ben sormak istedim benim dr. Surekli ultrasondan rahim agzina bakiyor 4cm 3cm vs suan kapalı seklinde takibi yapıyor sende buna bakmadimi acaba rahim agzi kapali olup acilmami olabiliyor yada anlamadim ve korktum biraz
Masallah haftalarina gore cok guzel kilolari.kizin da bayaga onden gidiyor dr 2.5 görseler iyi olur diyor ama nasip
Sağol canım benim böyle giderde 2.5 kg olurlar inşallah.bana da her kontrolde alttan rahim ağzına bakıyor bu sefer bakmadı bir tek.bazı dr hiç bakmıyormuş bende duydumMasallah haftalarina gore cok guzel kilolari.kizin da bayaga onden gidiyor :))
Benimki kanamam olduğunda alttan bakmıştı 26. Haftada fln ama genelde karından bakıyor ultrasonla çok da kurcalama taraftarı değilSağol canım benim böyle giderde 2.5 kg olurlar inşallah.bana da her kontrolde alttan rahim ağzına bakıyor bu sefer bakmadı bir tek.bazı dr hiç bakmıyormuş bende duydum
bnm iki gun oncesinde hem alttan hem ustten bakmisti,bi problem yoktu,aciklik anlaminda..ama kanama olunca birden acilmisti 6cm..dikkat edin yani..Rahim agzi kapali diyorsa aciklik yoktur.Ust duzey ultrosonla ustten bakinca doktorlar gorebiliyor.suphe duyduklarinda vajinal bakiyorlar genelde.Bazi doktorlar surekli alttan bakmayi dogru bulmuyor
Benim biraz karın yağım var o yüzden emin olabilmek için alttan bakıyor.zaten o kadar kısa sürüyor ki 5sn filan.bencede çok önemli ve atlanmamalı.Benimki kanamam olduğunda alttan bakmıştı 26. Haftada fln ama genelde karından bakıyor ultrasonla çok da kurcalama taraftarı değil
Anladım canım tabi bencede önemli zaten bi tırstım kardelenden sonra hiç bi problem yokken 9 cm açıklık olması tedirgin ediyor. Her doktorun tarzı farklı ama bakalım şimdiden sonra bakmaya başlar belki daha yeni 31+4 olduk bizdeBenim biraz karın yağım var o yüzden emin olabilmek için alttan bakıyor.zaten o kadar kısa sürüyor ki 5sn filan.bencede çok önemli ve atlanmamalı.
Maşallah sen bugünleri geride bırakınca ne güzel zamanlarınız olacak allahın izniyle yakınlaştırsın rabbim.27.haftada bana 4 tane celeston 1 proluton yapıldı.1er gün ara ile.sen 2 tane mi iğne oldun tek doz o mu?bnm iki gun oncesinde hem alttan hem ustten bakmisti,bi problem yoktu,aciklik anlaminda..ama kanama olunca birden acilmisti 6cm..dikkat edin yani..
C Cemrem9 cnm, bnm 1doz yapilmisti ciger gelistirici ona ragmen kuvezdeler..Ama dogduklari zmn esim dr a 1doz yaptigimizi soyleyince iyiki yapmissiniz cunku cok kucukler yasamayabilirlerdi demis..
Sana da maşallah arkadaşım.bu haftalar önemli demek ki dr bu ayı atlatalım rahatız diyor hepAnladım canım tabi bencede önemli zaten bi tırstım kardelenden sonra hiç bi problem yokken 9 cm açıklık olması tedirgin ediyor. Her doktorun tarzı farklı ama bakalım şimdiden sonra bakmaya başlar belki daha yeni 31+4 olduk bizde
Canim benim 1 aydir 2.8 cm idi.2.5 cm in altina dusunce risk tabi dedi..bu yuzden surekli yatıyordum.ama gittikce kisalmadi yani..baska devlet hastanesinde riskli gebelik doktoruna.gittimm.rahim boyu ile ilgili hic uyari yapmadi..ama iste karindan bakmak.ile alttan muayene cok farkli olabiliyor demek ki cnm. Burda iste doktorun dikkati cok onemli.bilgisi cok onemli.yoksa biz anlayamayiz ki yani.bebek ne kadar asagida rahim boyu ne.doktor bunu surekli takip etmeli uyarmali..ben doktorumu seviyordum dikkatli idi de.ama nasip boyle imis cnm.ancak bu kadar kalabildi miniklerim.icerde..bu gunumuz e de hamdolsun..Kusura bakmayin ama birseyde ben sormak istedim benim dr. Surekli ultrasondan rahim agzina bakiyor 4cm 3cm vs suan kapalı seklinde takibi yapıyor sende buna bakmadimi acaba rahim agzi kapali olup acilmami olabiliyor yada anlamadim ve korktum biraz
Size de maşşallahh, bana da doktorum 32 de bir oh dicez 34 te bir ohh daha dicez sonrasında 36 itibariyle planlayıp alıcaz demişti. Gerçi son gittiğimde normal de olabilir dedi ama bakalım kısmet.Sana da maşallah arkadaşım.bu haftalar önemli demek ki dr bu ayı atlatalım rahatız diyor hep
Aslinda her sey nasip kismet isi.sureci ne kadar kontrol altinda tutmaya calissakta is olacagina variyor.senin miniklerin de kucuk bir savasci..Tez vakit saglikla kavusun insallah canim.tam olarak kac hafta kac gunlukken dogmuslardi?bnm iki gun oncesinde hem alttan hem ustten bakmisti,bi problem yoktu,aciklik anlaminda..ama kanama olunca birden acilmisti 6cm..dikkat edin yani..
C Cemrem9 cnm, bnm 1doz yapilmisti ciger gelistirici ona ragmen kuvezdeler..Ama dogduklari zmn esim dr a 1doz yaptigimizi soyleyince iyiki yapmissiniz cunku cok kucukler yasamayabilirlerdi demis..
Herşeyin hayırlısı canım buna da şükür ki fark etmiş ya fark etmeyip öylece eve yollasaydı Allah korusun. Benimki hiç alttan muayene etmiyor ama 26 da kanama olunca fln bakmıştı rahim ağzı hep aynı boydaydı hiç kısalma fln olmamıştı öksürttü ıkındırdı hiç bi değişiklik olmadı o yüzden sıkıntı yok dedi kanama da geçince bir daha bakmadı. Belki bundan sonra bakar o da. Sizin verilmiş sadakanız varmış inşallah bu günlerde en kısa zamanda geçecek bebeklerinle evinize geçip hatırlamayacaksınız bile bu zorlukları.Canim benim 1 aydir 2.8 cm idi.2.5 cm in altina dusunce risk tabi dedi..bu yuzden surekli yatıyordum.ama gittikce kisalmadi yani..baska devlet hastanesinde riskli gebelik doktoruna.gittimm.rahim boyu ile ilgili hic uyari yapmadi..ama iste karindan bakmak.ile alttan muayene cok farkli olabiliyor demek ki cnm. Burda iste doktorun dikkati cok onemli.bilgisi cok onemli.yoksa biz anlayamayiz ki yani.bebek ne kadar asagida rahim boyu ne.doktor bunu surekli takip etmeli uyarmali..ben doktorumu seviyordum dikkatli idi de.ama nasip boyle imis cnm.ancak bu kadar kalabildi miniklerim.icerde..bu gunumuz e de hamdolsun..
Benim kasıklarda fln bir ağrı yok ama özellikle sağ dizim inanılmaz ağrıyor canım. Ben ayaklarımı uzatıp oturamıyorum ama otururken dizlerim bükülü daha rahat ediyorum e ağırlık da arttıkça yük biniyor üstlerine normal diye geçiştiriyorum kendi kendime.Kızlar benim 3 gündür kalça hizam aynı hizada kasık tarafım yanıyor gibi sızlıyor agrıyor bide dizlerim acayip agrıyor
Normalmi sizdede oluyormu
kontrole kendi druma gittigim carsamba gunu 26+5demisti,pazar gunu ani kanama ile dogum oldu,yani 27+2olmustular..Aslinda her sey nasip kismet isi.sureci ne kadar kontrol altinda tutmaya calissakta is olacagina variyor.senin miniklerin de kucuk bir savasci..Tez vakit saglikla kavusun insallah canim.tam olarak kac hafta kac gunlukken dogmuslardi?
Kardelenin olmuş canım benim de arkadaşım kontrole gittiğinde 4-5 cm açılması varmış ve hiç sancısı yokmuş ntsde de hiç bişe çıkmamışAcilma denen sey,rahim kasilmasi olmadan da olabiliyor mu ki ya
Insalalh canim insalalhhhHerşeyin hayırlısı canım buna da şükür ki fark etmiş ya fark etmeyip öylece eve yollasaydı Allah korusun. Benimki hiç alttan muayene etmiyor ama 26 da kanama olunca fln bakmıştı rahim ağzı hep aynı boydaydı hiç kısalma fln olmamıştı öksürttü ıkındırdı hiç bi değişiklik olmadı o yüzden sıkıntı yok dedi kanama da geçince bir daha bakmadı. Belki bundan sonra bakar o da. Sizin verilmiş sadakanız varmış inşallah bu günlerde en kısa zamanda geçecek bebeklerinle evinize geçip hatırlamayacaksınız bile bu zorlukları.
Allahım onları sana bağışlamış annesi minicik doğmuşlar ama çok güçlülermiş maşşallahh onlarakontrole kendi druma gittigim carsamba gunu 26+5demisti,pazar gunu ani kanama ile dogum oldu,yani 27+2olmustular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?