2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Masallah haftalarina gore cok guzel kilolari.kizin da bayaga onden gidiyor :))

Rahim agzi kapali diyorsa aciklik yoktur.Ust duzey ultrosonla ustten bakinca doktorlar gorebiliyor.suphe duyduklarinda vajinal bakiyorlar genelde.Bazi doktorlar surekli alttan bakmayi dogru bulmuyor

Masallah haftalarina gore cok guzel kilolari.kizin da bayaga onden gidiyor dr 2.5 görseler iyi olur diyor ama nasip
Masallah haftalarina gore cok guzel kilolari.kizin da bayaga onden gidiyor :))
Sağol canım benim böyle giderde 2.5 kg olurlar inşallah.bana da her kontrolde alttan rahim ağzına bakıyor bu sefer bakmadı bir tek.bazı dr hiç bakmıyormuş bende duydum

Sağol canım benim böyle giderde 2.5 kg olurlar inşallah.bana da her kontrolde alttan rahim ağzına bakıyor bu sefer bakmadı bir tek.bazı dr hiç bakmıyormuş bende duydum
Benimki kanamam olduğunda alttan bakmıştı 26. Haftada fln ama genelde karından bakıyor ultrasonla çok da kurcalama taraftarı değil

Rahim agzi kapali diyorsa aciklik yoktur.Ust duzey ultrosonla ustten bakinca doktorlar gorebiliyor.suphe duyduklarinda vajinal bakiyorlar genelde.Bazi doktorlar surekli alttan bakmayi dogru bulmuyor
bnm iki gun oncesinde hem alttan hem ustten bakmisti,bi problem yoktu,aciklik anlaminda..ama kanama olunca birden acilmisti 6cm..dikkat edin yani..
C Cemrem9 cnm, bnm 1doz yapilmisti ciger gelistirici ona ragmen kuvezdeler..Ama dogduklari zmn esim dr a 1doz yaptigimizi soyleyince iyiki yapmissiniz cunku cok kucukler yasamayabilirlerdi demis..

Benimki kanamam olduğunda alttan bakmıştı 26. Haftada fln ama genelde karından bakıyor ultrasonla çok da kurcalama taraftarı değil
Benim biraz karın yağım var o yüzden emin olabilmek için alttan bakıyor.zaten o kadar kısa sürüyor ki 5sn filan.bencede çok önemli ve atlanmamalı.

Benim biraz karın yağım var o yüzden emin olabilmek için alttan bakıyor.zaten o kadar kısa sürüyor ki 5sn filan.bencede çok önemli ve atlanmamalı.
Anladım canım tabi bencede önemli zaten bi tırstım kardelenden sonra hiç bi problem yokken 9 cm açıklık olması tedirgin ediyor. Her doktorun tarzı farklı ama bakalım şimdiden sonra bakmaya başlar belki daha yeni 31+4 olduk bizde

Maşallah sen bugünleri geride bırakınca ne güzel zamanlarınız olacak allahın izniyle yakınlaştırsın rabbim.27.haftada bana 4 tane celeston 1 proluton yapıldı.1er gün ara ile.sen 2 tane mi iğne oldun tek doz o mu?

Sana da maşallah arkadaşım.bu haftalar önemli demek ki dr bu ayı atlatalım rahatız diyor hep

Canim benim 1 aydir 2.8 cm idi.2.5 cm in altina dusunce risk tabi dedi..bu yuzden surekli yatıyordum.ama gittikce kisalmadi yani..baska devlet hastanesinde riskli gebelik doktoruna.gittimm.rahim boyu ile ilgili hic uyari yapmadi..ama iste karindan bakmak.ile alttan muayene cok farkli olabiliyor demek ki cnm. Burda iste doktorun dikkati cok onemli.bilgisi cok onemli.yoksa biz anlayamayiz ki yani.bebek ne kadar asagida rahim boyu ne.doktor bunu surekli takip etmeli uyarmali..ben doktorumu seviyordum dikkatli idi de.ama nasip boyle imis cnm.ancak bu kadar kalabildi miniklerim.icerde..bu gunumuz e de hamdolsun..

Sana da maşallah arkadaşım.bu haftalar önemli demek ki dr bu ayı atlatalım rahatız diyor hep
Size de maşşallahh, bana da doktorum 32 de bir oh dicez 34 te bir ohh daha dicez sonrasında 36 itibariyle planlayıp alıcaz demişti. Gerçi son gittiğimde normal de olabilir dedi ama bakalım kısmet.

Aslinda her sey nasip kismet isi.sureci ne kadar kontrol altinda tutmaya calissakta is olacagina variyor.senin miniklerin de kucuk bir savasci..Tez vakit saglikla kavusun insallah canim.tam olarak kac hafta kac gunlukken dogmuslardi?

Kızlar benim 3 gündür kalça hizam aynı hizada kasık tarafım yanıyor gibi sızlıyor agrıyor bide dizlerim acayip agrıyor
Normalmi sizdede oluyormu

Herşeyin hayırlısı canım buna da şükür ki fark etmiş ya fark etmeyip öylece eve yollasaydı Allah korusun. Benimki hiç alttan muayene etmiyor ama 26 da kanama olunca fln bakmıştı rahim ağzı hep aynı boydaydı hiç kısalma fln olmamıştı öksürttü ıkındırdı hiç bi değişiklik olmadı o yüzden sıkıntı yok dedi kanama da geçince bir daha bakmadı. Belki bundan sonra bakar o da. Sizin verilmiş sadakanız varmış inşallah bu günlerde en kısa zamanda geçecek bebeklerinle evinize geçip hatırlamayacaksınız bile bu zorlukları.

Acilma denen sey,rahim kasilmasi olmadan da olabiliyor mu ki ya

Kızlar benim 3 gündür kalça hizam aynı hizada kasık tarafım yanıyor gibi sızlıyor agrıyor bide dizlerim acayip agrıyor
Normalmi sizdede oluyormu
Benim kasıklarda fln bir ağrı yok ama özellikle sağ dizim inanılmaz ağrıyor canım. Ben ayaklarımı uzatıp oturamıyorum ama otururken dizlerim bükülü daha rahat ediyorum e ağırlık da arttıkça yük biniyor üstlerine normal diye geçiştiriyorum kendi kendime.

Aslinda her sey nasip kismet isi.sureci ne kadar kontrol altinda tutmaya calissakta is olacagina variyor.senin miniklerin de kucuk bir savasci..Tez vakit saglikla kavusun insallah canim.tam olarak kac hafta kac gunlukken dogmuslardi?
kontrole kendi druma gittigim carsamba gunu 26+5demisti,pazar gunu ani kanama ile dogum oldu,yani 27+2olmustular..

Insalalh canim insalalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…