- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.921
Valla cnm sanirim 1tane yapildi,drum haftaya bi daha yapariz demisti de haftasonu bebisler gelmisti :) Dogumu da kendi dr umuz yapmayinca bi daha onu görmedik.Maşallah sen bugünleri geride bırakınca ne güzel zamanlarınız olacak allahın izniyle yakınlaştırsın rabbim.27.haftada bana 4 tane celeston 1 proluton yapıldı.1er gün ara ile.sen 2 tane mi iğne oldun tek doz o mu?
Nasipten oteye koy yok gercekten..Elinden geleni yapmissin canim.Doktorum her zaman sey der,insanlar 1 gecede aniden dogurabilir.bizler Allah degiliz.kismet der.Allah yavrularini size bagislasin..kontrole kendi druma gittigim carsamba gunu 26+5demisti,pazar gunu ani kanama ile dogum oldu,yani 27+2olmustular..
Anladım canım benim.sıhhatle büyüt yavrularını artık işin kalmadı kadın doğumcularla gelsin çocuk drları :)Valla cnm sanirim 1tane yapildi,drum haftaya bi daha yapariz demisti de haftasonu bebisler gelmisti :) Dogumu da kendi dr umuz yapmayinca bi daha onu görmedik.
insallah cnm cok ihtiyacim var onlara..Allahım onları sana bağışlamış annesi minicik doğmuşlar ama çok güçlülermiş maşşallahh onlarabir bakacaksın bu günlerin hepsi geride kalmış olacak
Yani bende anlamadim.canim.doktor dedi bebekler ters olmasa. hik desen dogurursun.basi cikmak uzere idiAcilma denen sey,rahim kasilmasi olmadan da olabiliyor mu ki ya
Benim kasıklarda fln bir ağrı yok ama özellikle sağ dizim inanılmaz ağrıyor canım. Ben ayaklarımı uzatıp oturamıyorum ama otururken dizlerim bükülü daha rahat ediyorum e ağırlık da arttıkça yük biniyor üstlerine normal diye geçiştiriyorum kendi kendime.
Insan inanmak istemiyor canimKardelenin olmuş canım benim de arkadaşım kontrole gittiğinde 4-5 cm açılması varmış ve hiç sancısı yokmuş ntsde de hiç bişe çıkmamış
Cok normal canim.benimde oyle agrilarim var.agri olunca vesveselerde artiyor.tevekkul etmeye calis canim.Allah a emanetler miniklerKızlar benim 3 gündür kalça hizam aynı hizada kasık tarafım yanıyor gibi sızlıyor agrıyor bide dizlerim acayip agrıyor
Normalmi sizdede oluyormu
benim daha küçükler ya şimdiden böyle ağrıması garip geliyor kızımda Doğuma giderken bile agrım yoktuburda olan erken doğumlarda etkiliyor zaten sürekli kanamalar lekelenmelerim oluyor iyicene vesvese ediyorum 30. Haftayı görecekmiyim çok uzak geliyor
Aynen oyle cnm..dogurdugum hastanenin yolunu bilmez asla gitmem derken orda dogurdum :) ozel odam olacak suslicem fotografci tutucam derken su an gelsinler de eksik kalsin o isler diyorum :) Gercekten saglikli olduklarini duymak herseye bedelmis..sizler de bunu isteyin bunu dileyin sadece.Nasipten oteye koy yok gercekten..Elinden geleni yapmissin canim.Doktorum her zaman sey der,insanlar 1 gecede aniden dogurabilir.bizler Allah degiliz.kismet der.Allah yavrularini size bagislasin..
Rabbim korumus sizi canim.Ama cok garip birden 9 cm aciklik nasil oluyor,ustten bakinca bile gozukmez mi yaw?ultrosun aleti nasildi doktorun?ben perinatolga gidiyoruk ustten bakinca kabak gibi gozukuyor ekranda.Yani bende anlamadim.canim.doktor dedi bebekler ters olmasa. hik desen dogurursun.basi cikmak uzere idi
Hayat fazla plan yapmaya gelmiyor canim.minikler sag salim gelsinde gerisi bos.facebookta premature grubu var.Oraýa arada bakiyorum.ne minik adamlar kocaman olmuslar.sen de unutacaksin insallah bu gunleriAynen oyle cnm..dogurdugum hastanenin yolunu bilmez asla gitmem derken orda dogurdum :) ozel odam olacak suslicem fotografci tutucam derken su an gelsinler de eksik kalsin o isler diyorum :) Gercekten saglikli olduklarini duymak herseye bedelmis..sizler de bunu isteyin bunu dileyin sadece.
Valla inansakta inanmasakta olan oluyor canım dikkatli olmakta fayda var her zaman.Insan inanmak istemiyor canim
Canim acikligi alttan elle muayene ile anliyorlar ya.alttan hic bakilmamsti bana.belki de gunler once acilma basladi.ultrason ile amlasilmaz rahimde ki acilma.rahim boyu.na.bakiyordu.sadece..yani 8 cm de normal.dogumda masaya aliyorlar imis..benim bebeler.minik zaten 9 cm de pirt diye.kolayca.cikcaklardi.ikisi ters pozisyonda olmasalar idi..hayirlisi boyle imis..bebelerim saglikli olsun da ben sabrederim insallahRabbim korumus sizi canim.Ama cok garip birden 9 cm aciklik nasil oluyor,ustten bakinca bile gozukmez mi yaw?ultrosun aleti nasildi doktorun?ben perinatolga gidiyoruk ustten bakinca kabak gibi gozukuyor ekranda.
Zaten minyon tipim var kısayım bi diyorum ondan zorlanıyorumminikgelin Gelmesin gelmesin bir bakmışsın 30 olmuş 35 olmuş tek gebelikle ikiz çok farklı haftan erken de olsa hormonel olarak bile vücudundaki herşey o kadar değişiyor ki eklemler yumuşuyor hele bi de kuvvetsizse biraz kaslar ağrılar çok normal. Sen vesvese yapmamaya çalış kafan ne kadar rahat olursa o kadar rahat geçirirsin.
Allah razı olsun cnm Bnm ağrılara dayanırım yeterki bebeklere bşy olmasınCok normal canim.benimde oyle agrilarim var.agri olunca vesveselerde artiyor.tevekkul etmeye calis canim.Allah a emanetler minikler
Bi de bu isin elle muayanesi mi var ya :s bebislerin kilosu da haftasi da iyi canim.Tez vakit kavusursunuz insallahCanim acikligi alttan elle muayene ile anliyorlar ya.alttan hic bakilmamsti bana.belki de gunler once acilma basladi.ultrason ile amlasilmaz rahimde ki acilma.rahim boyu.na.bakiyordu.sadece..yani 8 cm de normal.dogumda masaya aliyorlar imis..benim bebeler.minik zaten 9 cm de pirt diye.kolayca.cikcaklardi.ikisi ters pozisyonda olmasalar idi..hayirlisi boyle imis..bebelerim saglikli olsun da ben sabrederim insallah
Rahat olmaya calis canim.ben de wc de her seyi inceliyorum.her agrida yuregim hop ediyor.Ancak dua edince rahatliyorum.Tevekkul etmeye calis canim.guzel dusun ki guzel olsun her sey..Zaten minyon tipim var kısayım bi diyorum ondan zorlanıyorumaslında raporluyum kanamam oldu geçen hafta doktor verdi dediğin gibi evde oldukça kuruyorum iyicene düşününce bugünler bile çok uzak geliyordu yolu yarıladım inş diger yarısıda biter hemencecik
Allah razı olsun cnm Bnm ağrılara dayanırım yeterki bebeklere bşy olmasıninsan korkuyor wc ye gidince klozete dönüp bakmak öyle eziyet geliyorki kan görcem diye
İnsalalh canim..evet aciklik var mi diye elle rahim de acikligi olcuyorlar..bir de sey soylemek istyrm kizlar.beni sadece son hafta akintim biraz yoğunlaşmış idi.seffaf sari gibi uzayan akinti oluyordu bazen..doktorlara demistim normal bunlar gebelikde dediler.ama ben net de arastirdim erken.dogum belirtisi.olabilir yazıyordu.rahim de aciklik başlayınca rahim tikaci denen sey varmis sumuksu yapi.o yavasca gelebilir imis..bunu arstiryordum.hep .ama.doktorlar normal.deyince yapcak bir sey olmadi.hatta dogum olcagi gnun sabahi saglij ocagina gittim idrar verdim acaba enfeksiyon mu var da akintim var diye..sonuclar cikmadan zaten ani dogum oldu..yani bazi.seyleri.ihmal etmeyin arastirin bazen herkes kendi doktoru oluyo..bunlari sizi tedirgin etmek.icin degil de bilgilendrmek.icin yaziyom.yanlis anlamayin beni olur muBi de bu isin elle muayanesi mi var ya :s bebislerin kilosu da haftasi da iyi canim.Tez vakit kavusursunuz insallah
Haklısın rabbim büyük o isterse en zor engeller bile aşılıyor inş sonunu güzel yapar rabbim çektigimiz bu zorlukları unuttururRahat olmaya calis canim.ben de wc de her seyi inceliyorum.her agrida yuregim hop ediyor.Ancak dua edince rahatliyorum.Tevekkul etmeye calis canim.guzel dusun ki guzel olsun her sey..
Allah razi olsun canim,bizi bilgilendirdigin icin..İnsalalh canim..evet aciklik var mi diye elle rahim de acikligi olcuyorlar..bir de sey soylemek istyrm kizlar.beni sadece son hafta akintim biraz yoğunlaşmış idi.seffaf sari gibi uzayan akinti oluyordu bazen..doktorlara demistim normal bunlar gebelikde dediler.ama ben net de arastirdim erken.dogum belirtisi.olabilir yazıyordu.rahim de aciklik başlayınca rahim tikaci denen sey varmis sumuksu yapi.o yavasca gelebilir imis..bunu arstiryordum.hep .ama.doktorlar normal.deyince yapcak bir sey olmadi.hatta dogum olcagi gnun sabahi saglij ocagina gittim idrar verdim acaba enfeksiyon mu var da akintim var diye..sonuclar cikmadan zaten ani dogum oldu..yani bazi.seyleri.ihmal etmeyin arastirin bazen herkes kendi doktoru oluyo..bunlari sizi tedirgin etmek.icin degil de bilgilendrmek.icin yaziyom.yanlis anlamayin beni olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?