2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bahsettigin durumu bende son hafta cok yasamistim..Dedigin gibi arastirinca korktum ama zaten farkindaydim az cok bi gariplik oldugunun..

Maşallah canım bence haftasına göre iyi kilısu bir de gecen haftadaki kilolarına bak bence kaç gr almışlar, bana perinatolog biraz minyatür olabilir demişti benim de cumartesi kontrolum bakalım ne durumdayız.

Kizlar alttan bakmak derken bir servix boyu ölçme var birde cati muayenesi, servix boyu en saglikli alttan bir parmak bogumu ölçülüyor yani öyle kurcalamak yok ve perinatologum bile alttan bakiyor. Cati muayenesi son haftalarda bakiliyor erken bakilmaz, servix kisalinca bakiliyor.

Kizlar 23 haftaligim bu haftalarda bebekler yykari cikmismiydi sizde, benim sağ taraftaki bebeğim çok asagi iniyor nerdeyse vagina çizgisine ve canim yaniyor. Lütfen benden ileri haftalar yazsin bu normal mi

Kizlar 23 haftaligim bu haftalarda bebekler yykari cikmismiydi sizde, benim sağ taraftaki bebeğim çok asagi iniyor nerdeyse vagina çizgisine ve canim yaniyor. Lütfen benden ileri haftalar yazsin bu normal mi
Valla benim kızım aşağıda bu aralar makat ve mesane bölgeme baskı yapıyor.bi dönüyor anında tuvaletim geliyormuş gibi oluyor.oğlum sağda ve yukarıda o şimdilik bana bir sıkıntı vermiyor.ama bunlar daha iyi günlerimizmiş gibime geliyor

Maşallah canım bence haftasına göre iyi kilısu bir de gecen haftadaki kilolarına bak bence kaç gr almışlar, bana perinatolog biraz minyatür olabilir demişti benim de cumartesi kontrolum bakalım ne durumdayız.
Dr bana da oğlan minyon olacak dedi ama enteresan bişey söyleyeyim sana eski dr yaptığı kontrollerde ultrason değerleri birbirlerine çok yakın çıkıyor 1 hafta önce gittiğimde yaptığı ölçümde ikiside 1500 demişti.diğer dr bugün ölçtü işte değerleri yazdım okumuşsundur.biri oturtarak bakıyor ultrasona bastırıyor zor ölçüyor.öteki yatırarak yapıyor rahat rahat bakıyor.benimde bunları düşüne düşüne kafam iyice karışıyor.sonra diyorum ki allah bilir sen ne yaparsan yap sağlıklı olsunlar yeter.

Rabbim kavuştursun inşaallah en kısa zamanda. İnşaallah herkes in kolay geçer

Canım yeni gördüm, kaç gündür girememiştim, dualarımız seninle , inşallah en kısa sürede yavruların yanında olacaklar, bende bu gece hiç uyumadım karnım sertleşti sağ kasığımda sancı vardı, sabah 6 da acile gittik, sancı 40 lardaydı doktor yok denecek kadar az dedi, hemen ciğer geliştirici vurdu 2 doz yarında 2 doz vurulacam, temkinli olalım her an gelebilir dedi

Geçmiş olsun canım.dilerim zamanında gelir bebeklerin.daha beklesinler inşallah

Canim cevap için tesekkur ederim benim haftalarimda yukari cikmismiydi yada hep asagidamiydi seninki, keşke okuyan bir cevap yazsa bu kadar zor olmamali yasadigi bir şeyi yazmasi insanin. Neyse yazanda yazmayanda sağolsun.

Canım çok geçmiş olsun inşallah bekleyecekler zamanlarını sen gönlünü ferah tut. Çalışmaya devam mı ayrıldın mı izne? Çok mu yordun acaba kendini?

bnm 25haftaya kadar da yukardaydilar..yani biri tam midemin ustunde digeri de altindaydi..

Canım çok geçmiş olsun inşallah bekleyecekler zamanlarını sen gönlünü ferah tut. Çalışmaya devam mı ayrıldın mı izne? Çok mu yordun acaba kendini?
Saol canım, bu hafta yıllık izne çıktım, haftaya duruma göre karar verecek doktor, ama ayrılabilirim, alttan muayene de oldum, ama neden ağrıyor karnım birşey demedi, ciğer geliştirici vuruldum 2 doz , yarın sabah da 2 doz vurulacağım, sen nasılsın, bebişler nasıl, bugün kiloları biri 1600 diğeri 1570 di, haftaları ile uyumlular

Benimkiler büyüdükçe yukarı baskı yapmaya başladılar daha 2 haftadır fln 31+4 olduk bu arada. Yukarı mı çıkıyorlar aşağı mı çok iniyorlar anlamadım ben aşağıya inme yaşamadım hiç öyle rahimde baskı fln olmadı ama okumuştum olanlar vardı.

Bazen yukardalar ama mesela bu gün asagidaydi tam vajen ustu asiri baski oluyor agriyor bende haliyle korkuyorum, cevap için tesekkur ederim

İyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik alttan muayenede rahim ağzı ne durumdaydı? Bana ciğer geliştirici için gerek olursa yaparız dedi. Ben iki hafta önce cumartesi gittim kontrole kız 1350 erkek 1630 du, cumartesi yine kontrolümüz var bakalım ne kadar oldular. İzin bitince yorma bence kendini 30. Haftada başladı sonuçta izin hakkın.

Bazen yukardalar ama mesela bu gün asagidaydi tam vajen ustu asiri baski oluyor agriyor bende haliyle korkuyorum, cevap için tesekkur ederim
Doktoruna danış istersen canım bi vajinal muayene yapsın rahim ağzına falan baksın ben çok sıkışınca aşağıda baskı oluyor sadece bilemedim o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…