2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Doktoruna danış istersen canım bi vajinal muayene yapsın rahim ağzına falan baksın ben çok sıkışınca aşağıda baskı oluyor sadece bilemedim o yüzden.
Canim bakti rahim boyu iyi dedi perinatolog ama henüz kendi doktoruma gitmedim 1 hafta sonra randevum, tesekkur ederim.

Bazen yukardalar ama mesela bu gün asagidaydi tam vajen ustu asiri baski oluyor agriyor bende haliyle korkuyorum, cevap için tesekkur ederim
Benim kizin aşağıda canım kasıklara ve vajinada baskı yapıyor. Senin haftalarındayken çatı ağrısına yaşadım. Geçen hafta sol kasığım çok ağrıdı doktor bakti poposunu dayamış dedi. Üstteki yaramaz kaburgalarıma bastırıyor alttaki kasıklara. Vaktinde gelsinlerde dayanıcaz. Doktor baktıysa sıkıntı yapma.

Canim benim inan agri umurumda değil tek onlar iyi olsunda benim korkum bu tehlikelimidir diyeydi. Yoksa onların baskisi basimiz ustune. Tesekkur ederim :)

Erken dogum yapan anneler. Kuvez yolu beklemek ne demek iyi bilirim. Size neler yasadigimi hislerimi dokup aglatmak istemem. Sonuc kizlarim 4.5 aylik bicir bicir gulucukler saciyor. Bana atiliyorlar ve tombul tombul oldular. O gunlri aklima bile getirmiyorum. Oyle guzel bir maratonki heŕseyi unutturuyor. Lutfen guzel dusnun guzel olsun. Ben aksini hiic dusunmedim 39 gun dualarla sut sagdim. Sukurler olsun rabbime.

boyle guzel seyler de okumasam cok gucsuzlesiyorum Masallah sana bebeklerine..
Bu soru kafami cok kurcaliyor,sana sorayim bulmusken..Premature bebekler cok zor kilo alir yasitlarina gore cok geri gelirler saglik problemleri cok olur diyorlar Bunlari dusundukce gozyaslarim sel olup akiyor..üniversite Okudugum donemde bransim sebebiyle de hep premature bebek korkum oldu ve basima geldi maalesef bu korkum yersiz mi ne olur azicik teselli edecek seyler soyle

Evet ayni seyleri suydum dinledim. Ama benim bebeklerim kuvezden ciktiktan sonra hizla gelistiler ve 3 aylikken yasitlarini yakaladilar. Bugn rutin kontrolumuz vardi. Drm 3200 gr dogan bebek kilosundalar dedi. Kisi atlattik bir kez usttuk o da abimizden grip gecti biraz agir atllatilar. 4.5 ayda hicc ateslenmedik ki normal bebekler de atesleniyor. Lutden kotu dusunme iyi dusun iyi olsn.

4.5 ayliklar biri 6700gr biri 6400 gr. Masallah iyi gidiyoruz. Kuvezde gramlari sayarken ciktiktan sonra gunde ortalama 80 gr aldilar. Sevgi sefkat bebegi ruhen rahatlatiyr
Cok agladim sutum bitti. Siz yapmayin. Ha bide kuvezden gelince 10 gun kadar asla uyanmadilar.bseslerini duymadik hic aglamadilar. Saatle besledim. Simdi masallah bogazlarini yirtiyorlar. Uzulme lutfen gelip geciyor. Abileri sularini cikariyor simdi :))

oysss yerim ben onlari,masallah 41kere
Darisi basimiza insallah,Allah razi olsun cok rahatladim inan su an..acip acip yorumunu okurum artik.:)

oysss yerim ben onlari,masallah 41kere
Darisi basimiza insallah,Allah razi olsun cok rahatladim inan su an..acip acip yorumunu okurum artik.:)
Cikacaklar annesi cok gucluler gercekten. Uzulme diyemem elde degil ama iyi dusun geciyor. Allahim sabir versin tum bekleyenlere.

Rahim ağzı 33 dü , bana da doktorum ciğer geliştirici belki yapmayız demişti, dün ağrılarım ve sertleşme olunca yapalım dedi, saol canım

Günaydın kızlar ben bugün doğum öncesi izne çıkıyorum kısmetse. Dogumdan sonra taşınacaktık ama karar değiştirdik doğum sonrası çok zor olurmuş bu yüzden hafta sonu taşınıyoruz inşallah.

Kolay gelsin canım her şerde bi hayır varmış.bebişler yeni evde doğacak gönlünce hazırlık yapma fırsatın olur umarım.kendini çok yormamaya bak

Günaydın kızlar, bende kızım doğduğunda çok üzülüp yıpranmıştım. Kızım 3800 doğmuştu iyidi, ancak kalbi delik doğdu. Sarılık 3 ay sürdü. Tabi ilk çocuk, acemilik. Birde gelenler moral verecek yerde anneme bu çocuk ölür falan demişler. Annem sıkıntı stresten hastalığa yakalandı, ilk torundu. Benim sütüm kesildi, 48 kiloya düştüm. Hiçbir şey yeyip içemiyordum. Şimdi kızım 6 yaşına girecek ellerinizden öper, insan üzüldüğü ile kalıyor. Şimdi diyorum keşke kızımı emzirebilseydim. Allah nasip ederse ikizlerde çok büyük bir sağlık sorunu olmadıkça dirayetli olmaya çalışacağım, o zaman ne olur bilmiyorum tabi ama yapılması gereken bu. Hepsi geçiyor Allahın izniyle. Rabbim canlarını sağ ettikten sonra her şey gelip geçer.

Günaydın kızlar kızım su çiçeği geçiriyor. Ben geçirdim iyi hatırlıyorum. Doktoruma sordum geçirdiysen sıkıntı yok dedi. Ama cevremde anne karnındaki bebege geçer gibi şeyler duyuyorum. İnsan İster istemez etkileniyor. İnşallah bebeklerime bişey olmaz.

Hiç bir fikrim yok Can'ım cocuk Dr sor bence ..

Canım çok geçmiş olsun hafif atlatır inşallah.benim şahsi kanaatim sen geçirdiğin için bebeklerin etkileneceğini sanmıyorum.ama srn geçirmemiş olsaydın sıkıntı olurdu.kızının dr.sormayı ihmal etme bence sevgilerimle...

Siz gecirdiyseniz sorun olmaz disardan anne karnina etki etse emin olun onun tedbiri alinir hic öyle bi şey duymadim doktorunuza güvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…