- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #8.981
Slm canım bendede aynısı suan cok hareketli oldular ve kaburgalarıma sıkısıyorlar ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum büyüdükce daha zorlanıyorum benimkiler asagı bastırıyorlar dua ediyorum 3-4 hafta daha dururlar inşallah ve doğum korkusu sardı beniKızlar haftası bana yakın olanlar benim bebişler 2 gündür çok hareketlendiler öyleki yürürken bile biri bi tarafa toplanıyor.sizin kasılma sertleşme dediğiniz şey mi acaba?birde gaz varsa içeride hiç durmadan hareket ediyorlar ya şu 2-3 haftayı sağlıkla bi atlatsam.
Vallahi sorma benimde ödüm kopuyor.kalçalarımda hafif ağrılar var.kızımla yalnızız evde bişey olursa yavrum korkar diye düşünüp geriliyorum iyice.eşimde gemide vitiligo olmuş stresten bugün foto yolladı ona da çok üzüldüm.hakkımızda hayırlısı ama sıkıldım bayaa bugünSlm canım bendede aynısı suan cok hareketli oldular ve kaburgalarıma sıkısıyorlar ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum büyüdükce daha zorlanıyorum benimkiler asagı bastırıyorlar dua ediyorum 3-4 hafta daha dururlar inşallah ve doğum korkusu sardı beni
Canim merak etme kasilma oyle olmuyor. Ayni haftadayiz bu haftalarda cok hareketlenirlermis. Benimkiler de oyleler ya kasigima ya kaburgama toplaniyolar. Kasilma oldugunda onlarin hareketi pek hissedilmio diye biliyorum. Bol bol dinlen. Insallah saglikla haftalarini doldursun bebislerimiz:)Kızlar haftası bana yakın olanlar benim bebişler 2 gündür çok hareketlendiler öyleki yürürken bile biri bi tarafa toplanıyor.sizin kasılma sertleşme dediğiniz şey mi acaba?birde gaz varsa içeride hiç durmadan hareket ediyorlar ya şu 2-3 haftayı sağlıkla bi atlatsam.
Cevabın için sağol canım içim rahatladı.valla işimi gücümü kendim yapmaya çalışıyorum hala pek dinlenmek mümkün olmuyor içeri dışarı işleri hep bende.erken yatmaya bakıyorum işte dinlenmek için.allahım korkutmasın.seninle günlerimiz aynı cinsiyetler neydi senin?Canim merak etme kasilma oyle olmuyor. Ayni haftadayiz bu haftalarda cok hareketlenirlermis. Benimkiler de oyleler ya kasigima ya kaburgama toplaniyolar. Kasilma oldugunda onlarin hareketi pek hissedilmio diye biliyorum. Bol bol dinlen. Insallah saglikla haftalarini doldursun bebislerimiz:)
Nasılsın canım devam ediyor mu agrıların?benim de kasıklarımda inceden sızılar ağrılar başladı adet ağrısı gibi.
sabah kustum malesef. şok oldum evet ağrı devam ediyor.Nasılsın canım devam ediyor mu agrıların?
Geçmiş olsun canım?her zamamkinden farklı bişey yedin mi acaba?kasık ağrıları baskıdan da olabilir korkma hemen benim daha erken haftalarımda her gün kasıklsrıma üşütmüşüm gibi ağrı giriyor sonra geçiyordu?kendini iyi hissetmezsen dr.na görün bugün hafta sonu sıkıntı olmasın derim bensabah kustum malesef. şok oldum evet ağrı devam ediyor.
Evet canım benim 5+4 de karından bakıldı ve tek kese denildi. 8+1 de yine karından bakıldı ve çift kese hatta kalp atışı bile var denildiMerhabalar aranızda 5. Haftalarında tek kese tek kalp görünüpte sonradan ikiz gebelik olduğunu öğrenen oldu mu? Benim bu şekilde tek kese tek kalp göründü ondan sonra kontrole gitmedim ama içimden bi ses ikiz diyor ..sormak istedim
Benim tek kese idi 5.haftada.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi dr o zaman 2 kese 2 kalp atışı duyduk.hayırlısı olsun diyelimMerhabalar aranızda 5. Haftalarında tek kese tek kalp görünüpte sonradan ikiz gebelik olduğunu öğrenen oldu mu? Benim bu şekilde tek kese tek kalp göründü ondan sonra kontrole gitmedim ama içimden bi ses ikiz diyor ..sormak istedim
Hoş geldiniz.sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk olsun sizin ve bebekleriniz için ☺Merhaba arkadaşlar ben de 2017 de ikiz annesi olacağım inşallah bir aksilik olmazsa şuan 9. Haftamdayım. Beni de aranıza alır mısınız :))
Çok teşekkür ederim ç. Maaşallah ne güzel sizde 30. Haftaya kadar gemişsiniz az kalmış Allah zamanında bir Doğum nasip etsin inşallah. Cinsiyetleri nedir? Bu sene erkek senesi gibi kimi duysam forumda erkek diyor :)Hoş geldiniz.sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk olsun sizin ve bebekleriniz için ☺
Sağol canım benim.benim 2.bebeklerim olacak allah nasip ederse çift yumurta ikizleri bir kızım bir oğlum var.ikiz olma ihtimali düşük iken birde iki ayrı cinsiyeti tutturduk allah uzun sağlıklı ömür versin birde 9 yaşında kızım var.valla ikizlerde hep teyakkuz durumundayız dikkat dikkat gerisi allaha emanet.Çok teşekkür ederim ç. Maaşallah ne güzel sizde 30. Haftaya kadar gemişsiniz az kalmış Allah zamanında bir Doğum nasip etsin inşallah. Cinsiyetleri nedir? Bu sene erkek senesi gibi kimi duysam forumda erkek diyor :)
Kızlar haftası bana yakın olanlar benim bebişler 2 gündür çok hareketlendiler öyleki yürürken bile biri bi tarafa
tatlim valla benimkilerde Son 10 gun due hic durmuyorlar ,Ben anneme hep soruyorum o da ikiz annesi o anlatiyor ... diyor ban a Sakin ol, kafandan ikiz hamile oldugunu cikar Dior :):):)Sağol canım benim.benim 2.bebeklerim olacak allah nasip ederse çift yumurta ikizleri bir kızım bir oğlum var.ikiz olma ihtimali düşük iken birde iki ayrı cinsiyeti tutturduk allah uzun sağlıklı ömür versin birde 9 yaşında kızım var.valla ikizlerde hep teyakkuz durumundayız dikkat dikkat gerisi allaha emanet.
Ay gerçekten mi :) yani başta hiç ikiz olabilir falan demedi doktor ,sonradan öğrendiniz :)Evet canım benim 5+4 de karından bakıldı ve tek kese denildi. 8+1 de yine karından bakıldı ve çift kese hatta kalp atışı bile var denildi
Allah bağışlasın canım :)başta hiç demedi değil mi doktor ikiz olabilir falan diyeBenim tek kese idi 5.haftada.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi dr o zaman 2 kese 2 kalp atışı duyduk.hayırlısı olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?