2017 de İkiz Annesi Olucaklar

O da bisry mi benim 5,6,7,8,9 cü haftalarda hem alttan hem üstten hem de farklı hastanelerde bakildi hep tekti 10. Haftada hem iki kese hem kalp atisi hem de gram olarak ayni gördük tam suprizdi, artik nerde saklandiysa zayifta biseyim :]))

Ayy gerçekten mi ne güzel :) ben de istiyorum tabi herşeyin hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önce

Biz 8.haftada kalp atışlarını duyduk
Bir dahaki rutin muayenede 12+3 de ikiz olduğunu öğrendik.
Şimdi 2.5 aylık olduk elhamdülillah erken doğum ve uzun bir kuvez macerası sonrasında

tatlim valla benimkilerde Son 10 gun due hic durmuyorlar ,Ben anneme hep soruyorum o da ikiz annesi o anlatiyor ... diyor ban a Sakin ol, kafandan ikiz hamile oldugunu cikar Dior :):):)
Sağolsun anneniz bi yapabilsek zaten problem kalmayacak sona yaklaştıkça insan tedirgin oluyor dr bana gün verdi 29 mayıs 36.hafta bakalım neler gösterecek zaman

Biz 8.haftada kalp atışlarını duyduk
Bir dahaki rutin muayenede 12+3 de ikiz olduğunu öğrendik.
Şimdi 2.5 aylık olduk elhamdülillah erken doğum ve uzun bir kuvez macerası sonrasında
Allah bağışlasın maşallah :) ben 9.cu haftaya Yen'i girdim son adet tarihimin başlangıcına göre .bu hafta kontrolüm var içimden bi ses ikiz diyor ama herşeyin hayırlısı tabi ..annemle Dayım ikiz benim .belki o yüzden öyle hissediyorum

Hayır ben ekranda iki kese görünce şok oldum ailemde olduğunu bile bilmiyordum.şok üstüne şok yani
İkiz hamilelikte belirtiler daha mı erken başlarmış? Ben 9. Haftaya Yen'i girdim elhamdürillah çok sık tuvalete gidiyorum ve baştan beri mide bulantılarım mahvetti beni

Anne tarafında varsa ihtimal var.gönlüne göre versin allah.benim teyzem ikizlere hamile kalmış ama kaybetmiş.annemde ve başka kimsede olmamış sonra ta ki bana kadar.allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Amin canım Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Amin ...

İkiz hamilelikte belirtiler daha mı erken başlarmış? Ben 9. Haftaya Yen'i girdim elhamdürillah çok sık tuvalete gidiyorum ve baştan beri mide bulantılarım mahvetti beni
Valla ben o konuda şanslıyım be tatlım ne kızım da ne ikizlerde mide bulantısı vs hiç yaşamadım.kızımda halsizlik olmuştu bunlarda o da yok.hamilelik iyi geçiyor ama doğunca kolik vs oluyor bizde karnımda uslu duruyorlar.

Maşallah barekallah hep böyle devam eder inşallah canım ..demekki benim bünyeden öyle oluyor

Cemre bende kartal da oturuyorum sen umutu arastirdin mi doktor vs yani bilgi verir misin canim

Umutta birsen tursun demirel'e gidiyorum ben riskli gebelik uzmanı kızımda onda doğum yaptım ve çok memnun kaldım.bende maltepe de oturuyorum dünya ne küçük.sen kime gidiyorsun?hastane bebek dostu zaten ayrıca sgk karşılıyor ikiz doğum için bana 1600tl fiyat verdiler.bebek yoğun bakım ünitesi var

Kızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Gözün aydın canım.detay ver biraz kaçıncı haftanda geldi bebişler kg nasıldı küvöz olmamış inanılmaz sevindim darısı bekleyen arkadaşlarımın ve benim başıma.

Gözün aydın canım.detay ver biraz kaçıncı haftanda geldi bebişler kg nasıldı küvöz olmamış inanılmaz sevindim darısı bekleyen arkadaşlarımın ve benim başıma.
Cnm 37 hafta içinde oldu bebisler 2.5 kilo civarında doğdular çok şükür kontrol muayenesi idi esas benim Dr alttan bakınca rahimde acilma var dedi ve ogun beni doğuma aldı cnm çok şükür iyiyiz darısı sana ve tüm bekliyen arkadaşlara inşallah

Maşallah harika bir zamanda doğmuş minnaklar allahım uzun ömürlü analı babalı büyütsün.normal mi oldu doğum acaba?

Ben çok ikiz annesi olmak istiyorum allahım inş bir bebek bağışlar bana doktorum ikiz olması için çabalayalım dedi bakalım.

Doğumun nasıldı sezaryan mı oldun canım bebek bakımı felan nasıl ikiz olunca biraz daha zorlanıyordur insan

Ay yakinizzz ben kontrole tüp bebek doktoruma gidiyorum nisantasina çok seviyorum ama çok uzak haliyle de hastane arayisindayim artik çünkü doktorum özel muayenehanesi var artik hastanede calismiyor, canim peki senin doktordan kolay randevu al iniyor mu yada şimdiden sonra bu aylarda hasta kabul eder mi acaba hastane bana yürüme mesafesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…