- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.001
Hoşgeldiniz Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin, size ve hepimize.Merhaba arkadaşlar ben de 2017 de ikiz annesi olacağım inşallah bir aksilik olmazsa şuan 9. Haftamdayım. Beni de aranıza alır mısınız :))
O da bisry mi benim 5,6,7,8,9 cü haftalarda hem alttan hem üstten hem de farklı hastanelerde bakildi hep tekti 10. Haftada hem iki kese hem kalp atisi hem de gram olarak ayni gördük tam suprizdi, artik nerde saklandiysa zayifta biseyim :]))Merhabalar aranızda 5. Haftalarında tek kese tek kalp görünüpte sonradan ikiz gebelik olduğunu öğrenen oldu mu? Benim bu şekilde tek kese tek kalp göründü ondan sonra kontrole gitmedim ama içimden bi ses ikiz diyor ..sormak istedim
Ayy gerçekten mi ne güzel :) ben de istiyorum tabi herşeyin hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önceO da bisry mi benim 5,6,7,8,9 cü haftalarda hem alttan hem üstten hem de farklı hastanelerde bakildi hep tekti 10. Haftada hem iki kese hem kalp atisi hem de gram olarak ayni gördük tam suprizdi, artik nerde saklandiysa zayifta biseyim :]))
Biz 8.haftada kalp atışlarını duydukMerhabalar aranızda 5. Haftalarında tek kese tek kalp görünüpte sonradan ikiz gebelik olduğunu öğrenen oldu mu? Benim bu şekilde tek kese tek kalp göründü ondan sonra kontrole gitmedim ama içimden bi ses ikiz diyor ..sormak istedim
Sağolsun anneniz bi yapabilsek zaten problem kalmayacak sona yaklaştıkça insan tedirgin oluyor dr bana gün verdi 29 mayıs 36.hafta bakalım neler gösterecek zamantatlim valla benimkilerde Son 10 gun due hic durmuyorlar ,Ben anneme hep soruyorum o da ikiz annesi o anlatiyor ... diyor ban a Sakin ol, kafandan ikiz hamile oldugunu cikar Dior :):):)
Hayır ben ekranda iki kese görünce şok oldum ailemde olduğunu bile bilmiyordum.şok üstüne şok yaniAllah bağışlasın canım :)başta hiç demedi değil mi doktor ikiz olabilir falan diye
Allah bağışlasın maşallah :) ben 9.cu haftaya Yen'i girdim son adet tarihimin başlangıcına göre .bu hafta kontrolüm var içimden bi ses ikiz diyor ama herşeyin hayırlısı tabi ..annemle Dayım ikiz benim .belki o yüzden öyle hissediyorumBiz 8.haftada kalp atışlarını duyduk
Bir dahaki rutin muayenede 12+3 de ikiz olduğunu öğrendik.
Şimdi 2.5 aylık olduk elhamdülillah erken doğum ve uzun bir kuvez macerası sonrasında
İkiz hamilelikte belirtiler daha mı erken başlarmış? Ben 9. Haftaya Yen'i girdim elhamdürillah çok sık tuvalete gidiyorum ve baştan beri mide bulantılarım mahvetti beniHayır ben ekranda iki kese görünce şok oldum ailemde olduğunu bile bilmiyordum.şok üstüne şok yani
Anne tarafında varsa ihtimal var.gönlüne göre versin allah.benim teyzem ikizlere hamile kalmış ama kaybetmiş.annemde ve başka kimsede olmamış sonra ta ki bana kadar.allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinAllah bağışlasın maşallah :) ben 9.cu haftaya Yen'i girdim son adet tarihimin başlangıcına göre .bu hafta kontrolüm var içimden bi ses ikiz diyor ama herşeyin hayırlısı tabi ..annemle Dayım ikiz benim .belki o yüzden öyle hissediyorum
Amin canım Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Amin ...Anne tarafında varsa ihtimal var.gönlüne göre versin allah.benim teyzem ikizlere hamile kalmış ama kaybetmiş.annemde ve başka kimsede olmamış sonra ta ki bana kadar.allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Valla ben o konuda şanslıyım be tatlım ne kızım da ne ikizlerde mide bulantısı vs hiç yaşamadım.kızımda halsizlik olmuştu bunlarda o da yok.hamilelik iyi geçiyor ama doğunca kolik vs oluyor bizde karnımda uslu duruyorlar.İkiz hamilelikte belirtiler daha mı erken başlarmış? Ben 9. Haftaya Yen'i girdim elhamdürillah çok sık tuvalete gidiyorum ve baştan beri mide bulantılarım mahvetti beni
Maşallah barekallah hep böyle devam eder inşallah canım ..demekki benim bünyeden öyle oluyorValla ben o konuda şanslıyım be tatlım ne kızım da ne ikizlerde mide bulantısı vs hiç yaşamadım.kızımda halsizlik olmuştu bunlarda o da yok.hamilelik iyi geçiyor ama doğunca kolik vs oluyor bizde karnımda uslu duruyorlar.
Cemre bende kartal da oturuyorum sen umutu arastirdin mi doktor vs yani bilgi verir misin canimBen anadolu yakasında kartal avicenna umut hastanesine yakınım kızlar sezeryan ile doğum 1250 civarıydı ikizlerde bilemiyorum yeni doğan ünitesi herşeyi var bebek dostu hastane diye geçer sgk geçiyor bu arada yakında olanlar bi bakabilir
Gözün aydın canım.detay ver biraz kaçıncı haftanda geldi bebişler kg nasıldı küvöz olmamış inanılmaz sevindim darısı bekleyen arkadaşlarımın ve benim başıma.Kızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Cnm 37 hafta içinde oldu bebisler 2.5 kilo civarında doğdular çok şükür kontrol muayenesi idi esas benim Dr alttan bakınca rahimde acilma var dedi ve ogun beni doğuma aldı cnm çok şükür iyiyiz darısı sana ve tüm bekliyen arkadaşlara inşallahGözün aydın canım.detay ver biraz kaçıncı haftanda geldi bebişler kg nasıldı küvöz olmamış inanılmaz sevindim darısı bekleyen arkadaşlarımın ve benim başıma.
Maşallah harika bir zamanda doğmuş minnaklar allahım uzun ömürlü analı babalı büyütsün.normal mi oldu doğum acaba?Cnm 37 hafta içinde oldu bebisler 2.5 kilo civarında doğdular çok şükür kontrol muayenesi idi esas benim Dr alttan bakınca rahimde acilma var dedi ve ogun beni doğuma aldı cnm çok şükür iyiyiz darısı sana ve tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Cnm 37 hafta içinde oldu bebisler 2.5 kilo civarında doğdular çok şükür kontrol muayenesi idi esas benim Dr alttan bakınca rahimde acilma var dedi ve ogun beni doğuma aldı cnm çok şükür iyiyiz darısı sana ve tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Ay yakinizzz ben kontrole tüp bebek doktoruma gidiyorum nisantasina çok seviyorum ama çok uzak haliyle de hastane arayisindayim artik çünkü doktorum özel muayenehanesi var artik hastanede calismiyor, canim peki senin doktordan kolay randevu al iniyor mu yada şimdiden sonra bu aylarda hasta kabul eder mi acaba hastane bana yürüme mesafesindeUmutta birsen tursun demirel'e gidiyorum ben riskli gebelik uzmanı kızımda onda doğum yaptım ve çok memnun kaldım.bende maltepe de oturuyorum dünya ne küçük.sen kime gidiyorsun?hastane bebek dostu zaten ayrıca sgk karşılıyor ikiz doğum için bana 1600tl fiyat verdiler.bebek yoğun bakım ünitesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?