2017 de İkiz Annesi Olucaklar

İyiyim şimdi. Pazartesi gideceğim doktora. Sağolasın canım.

Kızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
rabbim sağlıklı bir sekilde büyutmeyi nasip etsin masallah cok iyi haftada dogmuşlar darısıda bizlere olsun inşallah

Maşallah harika bir zamanda doğmuş minnaklar allahım uzun ömürlü analı babalı büyütsün.normal mi oldu doğum acaba?
Amin cnm inşallah spinal sezeryanla doğum yaptım cnm
sipinal sezeryanla oldu cnm evet cnm çok kolay değil ama çok da güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Maşallah Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin biz de o haftaları görürüz inşallah.
amin cnm inşallah

Valla tatlım benim dr da normalde koşuyolunda kaza geçirmişti birsen hanım bende 6.5 aydan sonra gitmeye başladım hayır olmaz demedi.telefon ile randevu alınıyor sgk 75tl biraz bekliyorsun bazen ama ben sorun etmiyorum çok bu durumu.istersen al bi randevu kimyanız tutarsa devam edersin.benim ailemden 5 kişi umutta birsen hanımda doğum yaptı sorunsuz.en son 10 ay önce yiğenimi aldık kucağımıza.istersen randevuları denk getiririz

Amin cnm inşallah spinal sezeryanla doğum yaptım cnm
sipinal sezeryanla oldu cnm evet cnm çok kolay değil ama çok da güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

amin cnm inşallah
Allahım bebeklerini hayırlıca eşinle büyütmenizi nasip eylesin ddarsı bizlere

Merhaba. Benimde tek kese tek kalp göründü 7.haftada. Daha sonra 12. Haftada gittiğimde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik :) benimde içime hep ikiz doğuyordu. Beta değerim de yüksek çıkmıştı. Senin değerin kaç

Çok teşekkür ederim canım ben bir randevu alıp gidiyim dediğin gibi kimya uyuşması önemli inşallah güzel geçer randevuda beden olmasın

Hayırlı olsun cnm Allah bağışlasın adetimin 2. Yada 3. Günüydü sanırım sağlık ocağında kan tahlilinde >1000 çıkmıştı..bu şekilde büyüktür işareti de vardı

Yuksek çıkmış. Benimde 850 falandı. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin canım herşeyin hayırlısı olsun aslında beta değeri çok önemli değilmiş..bakalım hayırlısı ben beş buçuk haftalıkken gittim en son tek kese tek kalp vardı ..annem ile Dayım ikiz o yüzden belki nesil atlamıştır benm de olur diyordum doktor tek kese diyince kısmet dedim..sizlerden bunları duyunca ümitlenmedim değil :) ama tabi herşeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar inşallah amin

Ay ne güzel maaşallah bir kız bir erkek. Benim gönlümden de öyle geçiyor ama öncelikle sağlıklı olsunlar tabiki :) benim de kardeşimle aramda 9 yaş var. Kızınız erkenden 2. Anne olacak demekki . Arada yaş farkı olunca önce gıcık oluyorsun ama sonradan çooookk seviyorsun bildiğin 2. Annesi oluyorsun :))

Ay gerçekten mi :) yani başta hiç ikiz olabilir falan demedi doktor ,sonradan öğrendiniz :)
Aslında 2 embriyo yerleştirildi ama 3 doktor 8. Haftaya kadar hep tek kese gördüler :) ilk başta ben kesin ikiz diyordum ama hep tek dediler. tek dediklerinde hep dedim 2 tane olması gerekir iyi bakın :) ama hep tek dediler 8. Haftada tüp bebek doktorum 2 bebiş var dedi :))

Şimdilik bakacağım kardeşlerime diyor ama bilinmez tabi tahtı fena sallanacak arada beni mi onları mı daha çok seveceksin gibi sorular geliyor.3 kişilik ailemiz 5 kişi nasıl olacak hala hayal edemiyorum rabbim sağlık versin başta yaşayıp göreceğiz

AYY canım aynıyız sizle :) bizde bi anda 3 ken 5 olcaz inşAllah.. kızım 5i bitiriyor bu ay. Hrm heyecan, hem korku var.

AYY canım aynıyız sizle :) bizde bi anda 3 ken 5 olcaz inşAllah.. kızım 5i bitiriyor bu ay. Hrm heyecan, hem korku var.
Kıyafetlerini yıkıyoruz şimdi cuma günüde hastane çantası hazırlayayım diyorum.kıyafetler filan yıkanıp edince gerçek olduğunu biraz kavrıyorum.ama 9 senedir bir düzenimiz vardı korku bende de çok 3 çocukla nasıl olacak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…