- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.021
İyiyim şimdi. Pazartesi gideceğim doktora. Sağolasın canım.Geçmiş olsun canım?her zamamkinden farklı bişey yedin mi acaba?kasık ağrıları baskıdan da olabilir korkma hemen benim daha erken haftalarımda her gün kasıklsrıma üşütmüşüm gibi ağrı giriyor sonra geçiyordu?kendini iyi hissetmezsen dr.na görün bugün hafta sonu sıkıntı olmasın derim ben
Maşallah Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin biz de o haftaları görürüz inşallah.Kızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
rabbim sağlıklı bir sekilde büyutmeyi nasip etsin masallah cok iyi haftada dogmuşlar darısıda bizlere olsun inşallahKızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Amin cnm inşallah spinal sezeryanla doğum yaptım cnmMaşallah harika bir zamanda doğmuş minnaklar allahım uzun ömürlü analı babalı büyütsün.normal mi oldu doğum acaba?
sipinal sezeryanla oldu cnm evet cnm çok kolay değil ama çok da güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahBen çok ikiz annesi olmak istiyorum allahım inş bir bebek bağışlar bana doktorum ikiz olması için çabalayalım dedi bakalım.
Doğumun nasıldı sezaryan mı oldun canım bebek bakımı felan nasıl ikiz olunca biraz daha zorlanıyordur insan
amin cnm inşallahMaşallah Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin biz de o haftaları görürüz inşallah.
Amin cnm inşallah 30 dan sonra çok hızlı geçiyor esas zamanrabbim sağlıklı bir sekilde büyutmeyi nasip etsin masallah cok iyi haftada dogmuşlar darısıda bizlere olsun inşallah
Valla tatlım benim dr da normalde koşuyolunda kaza geçirmişti birsen hanım bende 6.5 aydan sonra gitmeye başladım hayır olmaz demedi.telefon ile randevu alınıyor sgk 75tl biraz bekliyorsun bazen ama ben sorun etmiyorum çok bu durumu.istersen al bi randevu kimyanız tutarsa devam edersin.benim ailemden 5 kişi umutta birsen hanımda doğum yaptı sorunsuz.en son 10 ay önce yiğenimi aldık kucağımıza.istersen randevuları denk getiririzAy yakinizzz ben kontrole tüp bebek doktoruma gidiyorum nisantasina çok seviyorum ama çok uzak haliyle de hastane arayisindayim artik çünkü doktorum özel muayenehanesi var artik hastanede calismiyor, canim peki senin doktordan kolay randevu al iniyor mu yada şimdiden sonra bu aylarda hasta kabul eder mi acaba hastane bana yürüme mesafesinde
Allahım bebeklerini hayırlıca eşinle büyütmenizi nasip eylesin ddarsı bizlereAmin cnm inşallah spinal sezeryanla doğum yaptım cnm
sipinal sezeryanla oldu cnm evet cnm çok kolay değil ama çok da güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
amin cnm inşallah
Merhabalar aranızda 5. Haftalarında tek kese tek kalp görünüpte sonradan ikiz gebelik olduğunu öğrenen oldu mu? Benim bu şekilde tek kese tek kalp göründü ondan sonra kontrole gitmedim ama içimden bi ses ikiz diyor ..sormak istedim
Çok teşekkür ederim canım ben bir randevu alıp gidiyim dediğin gibi kimya uyuşması önemli inşallah güzel geçer randevuda beden olmasınValla tatlım benim dr da normalde koşuyolunda kaza geçirmişti birsen hanım bende 6.5 aydan sonra gitmeye başladım hayır olmaz demedi.telefon ile randevu alınıyor sgk 75tl biraz bekliyorsun bazen ama ben sorun etmiyorum çok bu durumu.istersen al bi randevu kimyanız tutarsa devam edersin.benim ailemden 5 kişi umutta birsen hanımda doğum yaptı sorunsuz.en son 10 ay önce yiğenimi aldık kucağımıza.istersen randevuları denk getiririz
Hayırlı olsun cnm Allah bağışlasın adetimin 2. Yada 3. Günüydü sanırım sağlık ocağında kan tahlilinde >1000 çıkmıştı..bu şekilde büyüktür işareti de vardıMerhaba. Benimde tek kese tek kalp göründü 7.haftada. Daha sonra 12. Haftada gittiğimde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik :) benimde içime hep ikiz doğuyordu. Beta değerim de yüksek çıkmıştı. Senin değerin kaç
Hayırlı olsun cnm Allah bağışlasın adetimin 2. Yada 3. Günüydü sanırım sağlık ocağında kan tahlilinde >1000 çıkmıştı..bu şekilde büyüktür işareti de vardı
Amin canım herşeyin hayırlısı olsun aslında beta değeri çok önemli değilmiş..bakalım hayırlısı ben beş buçuk haftalıkken gittim en son tek kese tek kalp vardı ..annem ile Dayım ikiz o yüzden belki nesil atlamıştır benm de olur diyordum doktor tek kese diyince kısmet dedim..sizlerden bunları duyunca ümitlenmedim değil :) ama tabi herşeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar inşallah aminYuksek çıkmış. Benimde 850 falandı. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ay ne güzel maaşallah bir kız bir erkek. Benim gönlümden de öyle geçiyor ama öncelikle sağlıklı olsunlar tabiki :) benim de kardeşimle aramda 9 yaş var. Kızınız erkenden 2. Anne olacak demekki . Arada yaş farkı olunca önce gıcık oluyorsun ama sonradan çooookk seviyorsun bildiğin 2. Annesi oluyorsun :))Sağol canım benim.benim 2.bebeklerim olacak allah nasip ederse çift yumurta ikizleri bir kızım bir oğlum var.ikiz olma ihtimali düşük iken birde iki ayrı cinsiyeti tutturduk allah uzun sağlıklı ömür versin birde 9 yaşında kızım var.valla ikizlerde hep teyakkuz durumundayız dikkat dikkat gerisi allaha emanet.
Aslında 2 embriyo yerleştirildi ama 3 doktor 8. Haftaya kadar hep tek kese gördüler :) ilk başta ben kesin ikiz diyordum ama hep tek dediler. tek dediklerinde hep dedim 2 tane olması gerekir iyi bakın :) ama hep tek dediler 8. Haftada tüp bebek doktorum 2 bebiş var dedi :))Ay gerçekten mi :) yani başta hiç ikiz olabilir falan demedi doktor ,sonradan öğrendiniz :)
Teşekkür ederim :) Amin hepimize inşallah :))Hoşgeldiniz Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin, size ve hepimize.
Şimdilik bakacağım kardeşlerime diyor ama bilinmez tabi tahtı fena sallanacak arada beni mi onları mı daha çok seveceksin gibi sorular geliyor.3 kişilik ailemiz 5 kişi nasıl olacak hala hayal edemiyorum rabbim sağlık versin başta yaşayıp göreceğizAy ne güzel maaşallah bir kız bir erkek. Benim gönlümden de öyle geçiyor ama öncelikle sağlıklı olsunlar tabiki :) benim de kardeşimle aramda 9 yaş var. Kızınız erkenden 2. Anne olacak demekki . Arada yaş farkı olunca önce gıcık oluyorsun ama sonradan çooookk seviyorsun bildiğin 2. Annesi oluyorsun :))
AYY canım aynıyız sizle :) bizde bi anda 3 ken 5 olcaz inşAllah.. kızım 5i bitiriyor bu ay. Hrm heyecan, hem korku var.Şimdilik bakacağım kardeşlerime diyor ama bilinmez tabi tahtı fena sallanacak arada beni mi onları mı daha çok seveceksin gibi sorular geliyor.3 kişilik ailemiz 5 kişi nasıl olacak hala hayal edemiyorum rabbim sağlık versin başta yaşayıp göreceğiz
Kıyafetlerini yıkıyoruz şimdi cuma günüde hastane çantası hazırlayayım diyorum.kıyafetler filan yıkanıp edince gerçek olduğunu biraz kavrıyorum.ama 9 senedir bir düzenimiz vardı korku bende de çok 3 çocukla nasıl olacak bilemiyorumAYY canım aynıyız sizle :) bizde bi anda 3 ken 5 olcaz inşAllah.. kızım 5i bitiriyor bu ay. Hrm heyecan, hem korku var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?