- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.041
Allah yardımcınız olsun, kızınız yardım eder, benim kızım şimdiden ne dersem yapıyor kardeş sevdasına :) siz bitirmişsiniz maşallah daha beni uzun ve zor günler bekliyorKıyafetlerini yıkıyoruz şimdi cuma günüde hastane çantası hazırlayayım diyorum.kıyafetler filan yıkanıp edince gerçek olduğunu biraz kavrıyorum.ama 9 senedir bir düzenimiz vardı korku bende de çok 3 çocukla nasıl olacak bilemiyorum
Rabbim sağlıklı yorulmadan of demeden bitirtsin hamileliğinizi inşallah kızınız da mutlulukla kavuşsun kardeşlerine.sizin cinsiyetler belli olmuştur herhalde tüyo verdi mi dr?Allah yardımcınız olsun, kızınız yardım eder, benim kızım şimdiden ne dersem yapıyor kardeş sevdasına :) siz bitirmişsiniz maşallah daha beni uzun ve zor günler bekliyor
CANım net birşey demedi ama 1 kız 1 erkeğe benziyor dedi. Erkekte biraz kesin gibi konuştu ama ben yinede güvenmiyorum :) kızımdada bu haftalarda erkek demişlerdi :) sizinkiler ne?Rabbim sağlıklı yorulmadan of demeden bitirtsin hamileliğinizi inşallah kızınız da mutlulukla kavuşsun kardeşlerine.sizin cinsiyetler belli olmuştur herhalde tüyo verdi mi dr?
Benimkiler de 1 kız 1 erkek 14.haftada erkeği söylemişti dr.kızımda 16 ile 18.haftada netleşti.valla bir kız bir erkek durumu için dr yüz ikiz gebelikten 30u demişti.CANım net birşey demedi ama 1 kız 1 erkeğe benziyor dedi. Erkekte biraz kesin gibi konuştu ama ben yinede güvenmiyorum :) kızımdada bu haftalarda erkek demişlerdi :) sizinkiler ne?
Gerçekten mi inşallah. Sanki heran doğum yapacakmışım gibi hissediyorum.Amin cnm inşallah 30 dan sonra çok hızlı geçiyor esas zaman
O his bende de var kıyafetleri yıkadım hastane çantası filan 30u görünce bi panik havası hakim bende şu anGerçekten mi inşallah. Sanki heran doğum yapacakmışım gibi hissediyorum.
Benim aklimda sleepy var canimKızlar slm bez olarak ne düşünüyorsunuz? yavaştan bez stoguna başlamak istiyorum.
Benim aklimda sleepy var canimKızlar slm bez olarak ne düşünüyorsunuz? yavaştan bez stoguna başlamak istiyorum.
Ben prima 1 no aldım 156lı etrafımda yeni doğum yapan arkadaşlarım var onlarda artan 1numara bezlerini verdiler şimdilik onlar bitene kadar almam herhalde sonrası için bende sleepy düşünüyorum hassasiyetlerine göre.kızımda prima huggies dönüşümlü kullanmıştımKızlar slm bez olarak ne düşünüyorsunuz? yavaştan bez stoguna başlamak istiyorum.
Nereye Can'ım daha var :)Gerçekten mi inşallah. Sanki heran doğum yapacakmışım gibi hissediyorum.
Ya var değil mi :) niye böyle hissediyorsam.Nereye Can'ım daha var :)
Güzel bilgiler için çok teşekkürler.allah analı babalı büyütsün inşallahselam kizlar dogum yapan biri olarak size tavsiye vereyim kesinlikle bez stogu yapmayin cunku cok cabuk buyuyolar biz 2 aylik olmamiza ragmen 4 beden kullaniyoruz ilk bas icin primanin veya baska markanin 0 bedenini alin premuture alin bennim bebeklerim 2700 2300 dogduklari halde 20 gun falan 0 beden kullandik 1 beden buyuk geliyordu 1 aylik olunca 1 bedene gectik onu cok fazla kullanamadik bile dusunun yani bence bez stogu yapmayin bol bol uni baby kokusuz islak mendili stogu yapabilirsiniz veya pamuk stogu yapabilirsiniz ayrixa genelde ilk 1 ay aldiginiz kiyafetler buyuk gelecek biz 2 aylik oldugumuz halde 50.56 santimlik kiyafetkeriniz simdi tam oluyor bilginiz olsun mama takviyesi illa oluyor biz simdilik once anne sutu aradan 15 20 dkika soea mama yapiyoruz bezden cok mama daha fazla gidiyor simdiden herkese hayirli dogumlar
Selamlar, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tek embriyo transfer edildi ama son kontrolde bölündüğünü öğrendik. Tek yumurta ikizlerine hamileyim yani şu an. Direk risklerinden bahsettiler ve korkuttular biraz. Şaşkınlık geçti ama tedirginlik bitmiyor onların yüzünden. İstanbul Avrupa yakasında ikiz gebelik riskli gebelik konusunda deneyimli tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır? Uyuşabileceğim bi doktor bulursam anca o zaman rahatlıcam heralde :)
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, karşımıza hiç sıkıntı çıkarmasın inşallah..
Merhaba hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Nişantaşında Lemi İbrahimoğlu var yine Liv Hospital Arda Lembet her iki doktorda çok sıcak kanlı ve ilgilidir.Selamlar, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tek embriyo transfer edildi ama son kontrolde bölündüğünü öğrendik. Tek yumurta ikizlerine hamileyim yani şu an. Direk risklerinden bahsettiler ve korkuttular biraz. Şaşkınlık geçti ama tedirginlik bitmiyor onların yüzünden. İstanbul Avrupa yakasında ikiz gebelik riskli gebelik konusunda deneyimli tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır? Uyuşabileceğim bi doktor bulursam anca o zaman rahatlıcam heralde :)
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, karşımıza hiç sıkıntı çıkarmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?