- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.061
Ayy canım maşallah size, darısı bize olsun inşAllah. Doğum yapan anneler yazdıkça ben daha çok rahatlıyorum. Çok teşekkürler bilgiler için :)selam kizlar dogum yapan biri olarak size tavsiye vereyim kesinlikle bez stogu yapmayin cunku cok cabuk buyuyolar biz 2 aylik olmamiza ragmen 4 beden kullaniyoruz ilk bas icin primanin veya baska markanin 0 bedenini alin premuture alin bennim bebeklerim 2700 2300 dogduklari halde 20 gun falan 0 beden kullandik 1 beden buyuk geliyordu 1 aylik olunca 1 bedene gectik onu cok fazla kullanamadik bile dusunun yani bence bez stogu yapmayin bol bol uni baby kokusuz islak mendili stogu yapabilirsiniz veya pamuk stogu yapabilirsiniz ayrixa genelde ilk 1 ay aldiginiz kiyafetler buyuk gelecek biz 2 aylik oldugumuz halde 50.56 santimlik kiyafetkeriniz simdi tam oluyor bilginiz olsun mama takviyesi illa oluyor biz simdilik once anne sutu aradan 15 20 dkika soea mama yapiyoruz bezden cok mama daha fazla gidiyor simdiden herkese hayirli dogumlar
Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin hem sizin hem bizim tüm bekleyen annelerin.Merhaba kizlar.uzun zamandir takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum.kismet olursa bende tup bebekle ikizlerimi bekliyorum.insallah saglikla nasip olurlar
Şişli'de recep has var perinatolog marriot otel içinde key plaza.dilerseniz kendisine de gidebilirsiniz.hayırlı uğurlu olsun.ama ikiz deyince herkes önce riskleri anlatıyor ve kendinizi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorsunuz.biz çift yumurta ikiziyiz benim dr.da inşallah ikiz olmaz demişti ilk haftalar psikolojiyi siz düşünün artık.ikiz gebelik anomalidir rahim tek gebelik için evrilmiştir demişti çok şükür allahıma şimdiye kadar üzüp sıkmadı bizi bundan sonrasıda öyle olur umarım.aklıma ilk aylarım gelince çoştum ahahah hayırlı doğumlar diliyorumSelamlar, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tek embriyo transfer edildi ama son kontrolde bölündüğünü öğrendik. Tek yumurta ikizlerine hamileyim yani şu an. Direk risklerinden bahsettiler ve korkuttular biraz. Şaşkınlık geçti ama tedirginlik bitmiyor onların yüzünden. İstanbul Avrupa yakasında ikiz gebelik riskli gebelik konusunda deneyimli tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır? Uyuşabileceğim bi doktor bulursam anca o zaman rahatlıcam heralde :)
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, karşımıza hiç sıkıntı çıkarmasın inşallah..
Selam canım benim ayrıntılıyı bu hafta yapıcaklar yani 11+2'de acaba daha sonra tekrarmı yapılıyor. (Kaç defa ayrıntılıya giriliyor) Bu arada ben beşik alt değiştirme ünitesi gibi şeyleri belirledim hafta sonu almayı düşünüyorum. Tabi ayrıntılı ultrasonumuz sorunsuz geçerse. Onun dışında telsiz,sterilizatör ve göğüs pompası aldım. Hayırlısı Allahım hepimize hayırlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kizalar dr 14 haftamda kiz dedi iki bebegimede bende serklajliyim disariya cikamiyorum neten can sıkıntısindan ufaktan alisveris yapmka istiyorum ama korkuyorumda ya degisirse diye cinsiyetleri ayrintiliyi beklemelimiyim sizce
Cnm bildigim kadariylaa ayrintili 20 haftalarda yapiliyo 11 haftalarda olan ikili taramadir ayrintilida 4 boyutlu ultrasyonla yapiliyo ikilide ense kalinligi ve cocukta olan kromozom bozukluklarina bakiliyo bildigim kadariylaSelam canım benim ayrıntılıyı bu hafta yapıcaklar yani 11+2'de acaba daha sonra tekrarmı yapılıyor. (Kaç defa ayrıntılıya giriliyor) Bu arada ben beşik alt değiştirme ünitesi gibi şeyleri belirledim hafta sonu almayı düşünüyorum. Tabi ayrıntılı ultrasonumuz sorunsuz geçerse. Onun dışında telsiz,sterilizatör ve göğüs pompası aldım. Hayırlısı Allahım hepimize hayırlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Allah yardımcın olsun, doktorun ne diyor, dinlemeni tavsiye eder muhtemelen. Bol bol dua et,Kızlar nst sancım çıktı ben cok korkuyorum
aaa ne dedi doktorun peki?Kızlar nst sancım çıktı ben cok korkuyorum
kullan canım ve yorma kendini.Nidilat verdi off ne yapmalıyım
Allah yardımcın olsun canım stres yapma sancıların durur inşallah bize de haber verSuanda merkeze gidiyorum bakalımne olacak kızlar cok Korkuyorum
Canım panik yapma bende sürekli var o sancılar ilaç kullanıyorum aylardir inşallah önemli bir şey yokSuanda merkeze gidiyorum bakalımne olacak kızlar cok Korkuyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Geçmiş olsun canım şimdi durum ne?Kızlar nst sancım çıktı ben cok korkuyorum
Ay çok çok geçmiş olsun yaa.böyle olup dinlenince Rahatlayan arkadaşlar var korkma sakın iyi düşün iyi olsunKızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
Canım korkma verdiği ilaç sancılarını kesicektir stres yapma arkadaşımın 33.haftada doğum başlatıcal sancılaro çıkmış adalat ile durdurmuşlardı 40.haftada doğum yaotıKızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?