2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ayy canım maşallah size, darısı bize olsun inşAllah. Doğum yapan anneler yazdıkça ben daha çok rahatlıyorum. Çok teşekkürler bilgiler için :)

Şişli'de recep has var perinatolog marriot otel içinde key plaza.dilerseniz kendisine de gidebilirsiniz.hayırlı uğurlu olsun.ama ikiz deyince herkes önce riskleri anlatıyor ve kendinizi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorsunuz.biz çift yumurta ikiziyiz benim dr.da inşallah ikiz olmaz demişti ilk haftalar psikolojiyi siz düşünün artık.ikiz gebelik anomalidir rahim tek gebelik için evrilmiştir demişti çok şükür allahıma şimdiye kadar üzüp sıkmadı bizi bundan sonrasıda öyle olur umarım.aklıma ilk aylarım gelince çoştum ahahah hayırlı doğumlar diliyorum

Kizalar dr 14 haftamda kiz dedi iki bebegimede bende serklajliyim disariya cikamiyorum neten can sıkıntısindan ufaktan alisveris yapmka istiyorum ama korkuyorumda ya degisirse diye cinsiyetleri ayrintiliyi beklemelimiyim sizce

Kizalar dr 14 haftamda kiz dedi iki bebegimede bende serklajliyim disariya cikamiyorum neten can sıkıntısindan ufaktan alisveris yapmka istiyorum ama korkuyorumda ya degisirse diye cinsiyetleri ayrintiliyi beklemelimiyim sizce
Selam canım benim ayrıntılıyı bu hafta yapıcaklar yani 11+2'de acaba daha sonra tekrarmı yapılıyor. (Kaç defa ayrıntılıya giriliyor) Bu arada ben beşik alt değiştirme ünitesi gibi şeyleri belirledim hafta sonu almayı düşünüyorum. Tabi ayrıntılı ultrasonumuz sorunsuz geçerse. Onun dışında telsiz,sterilizatör ve göğüs pompası aldım. Hayırlısı Allahım hepimize hayırlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Cnm bildigim kadariylaa ayrintili 20 haftalarda yapiliyo 11 haftalarda olan ikili taramadir ayrintilida 4 boyutlu ultrasyonla yapiliyo ikilide ense kalinligi ve cocukta olan kromozom bozukluklarina bakiliyo bildigim kadariyla

Suanda merkeze gidiyorum bakalımne olacak kızlar cok Korkuyorum

Kızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam

Kızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
Canım korkma verdiği ilaç sancılarını kesicektir stres yapma arkadaşımın 33.haftada doğum başlatıcal sancılaro çıkmış adalat ile durdurmuşlardı 40.haftada doğum yaotı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…