- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.081
Canım korkma verdiği ilaç sancılarını kesicektir stres yapma arkadaşımın 33.haftada doğum başlatıcal sancılaro çıkmış adalat ile durdurmuşlardı 40.haftada doğum yaotıKızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
Cok geçmis olsun canım panik yapma inş.durur sancılarınKızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
korkma canım geçen hafta bende gece boyu sancıdan kıvrandım ha geçti ha geçecek diye bekledim geçmedi sabah baktım kahverengiye yakın akıntım oldu hemen hastaneye kostum bir gece yattım serum takıldı.nst de sancım çıktı.akciğer geliştirici iğne vuruldu ve sancılar için hap verdiler şimdi çok şükür iyiyim.artık kontrollar hafta da bir olacak.Kızlar nst sancım çıktı ben cok korkuyorum
Nurbanu yu bekliyoruz canım o ekleyebilir bizde meraktayizKızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
Hayırlı uğurlu olsun,analı babali buyusunler gozunuz aydın darısı başımıza inşallah.Kızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Çok geçmiş olsun canım gurupta ben yokum buraya da yazsanız merak ettim neticede burası forum herkes merak eder tekrar geçmiş olsun.Kızlar grub silinmiş tel ekleyin yazayım Oray'a Can'ım hastanedeydim alttan kamere ile bakıldı en son durumu anlatcam
Gözünüz aydın allah sizlere bağışlasın, darısı tüm bebeklerini bekleyenlere inşallah.Kızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
Merhaba benim değerlerim iki günde iki katına çıkmıştı aklımıza gelmemistiHerkese merhaba, ben birşey sormak istiyorum, ben 5 haftalık hamileyim, beta hcg hergün 2 katı oluyor. Doktor belki de ikiz dedi ama ailede hiç yok. Sizlerin değerleri nasıl yükseldi ilk başlarda?
pekala süpriz de olabiliyor yani :) ailelerde yok o yüzden pek ihtimal vermiyorum, doktor belki de ikizdir deyince aklıma girdiMerhaba benim değerlerim iki günde iki katına çıkmıştı aklımıza gelmemisti
Zaten 12 haftada ikiz olduğunu öğrendik
Göbek kaşıntısı derin gerildiği için olur olur canım hergün mutlaka olacak diye bişey yok ben 32. Haftadayım bazen kaşınıyo bazen kaşınmıyo. Kaşındığı zaman yağlamaya başla bence ki çatlağın falan olmasın çok fazla, haftan daha erken çatlak için çünkü.Kizlar gobek kasintisi surekli mi olur?2 gun once felaket kasiniodu ama 2 gundur hicbisi yok.endiselenmeli miyim
Cook saol canim.icimi rahatlattin.bende saniyordumki bi kasinmaya baslayinca hep kasinacakGöbek kaşıntısı derin gerildiği için olur olur canım hergün mutlaka olacak diye bişey yok ben 32. Haftadayım bazen kaşınıyo bazen kaşınmıyo. Kaşındığı zaman yağlamaya başla bence ki çatlağın falan olmasın çok fazla, haftan daha erken çatlak için çünkü.
sgl cnm cok sukur iyiye gidiyoruz insallah.kilolari 1500e ulasti sayilir,bikac gr eksik..oksijeni de kesseler rahatlariz insallah.Mrs-cicek Canim naptin nasilsin
İnşallah canim ya cok şükür guzel haberleri geliyorsgl cnm cok sukur iyiye gidiyoruz insallah.kilolari 1500e ulasti sayilir,bikac gr eksik..oksijeni de kesseler rahatlariz insallah.
Dopplerden sonra ki 2 hafta içinde bişeyler aldım ben.getiren çok oldu malum.hastane çıkışları yazlık badyler 1 no bebek bezi ıslak mendil ağırlıklı.medela pompa emzirme yastığı.gibi şeyler.daha araba ve beşik ana kucağı onları almadım maalesef yavaş yavaş tamamlayacağım bakalımMerhaba kızlar öncelikle Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi. Allah nasip ederse bende ikiz annesi adayıyım. 21 haftaligiz sizler bebek alışverişine ne zaman başladınız veya baslayacaksiniz. Ben ufak tefek biseylerini aldım ama kıyafet besik bakım malzemesi gibi eksiklerimiz var. Listenizde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?