2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Herkese merhaba, ben birşey sormak istiyorum, ben 5 haftalık hamileyim, beta hcg hergün 2 katı oluyor. Doktor belki de ikiz dedi ama ailede hiç yok. Sizlerin değerleri nasıl yükseldi ilk başlarda?
İki günde bir test yaptırdım, ilk test 94,ikinci 127,üçüncü 273..
İkiz gebelik.. ALLAH ol diyince oldu yani :)

Teşekkür ederim Doppler dediğiniz ayrıntılı ultrason mu

Arkadaşlar çatlak oluşması önlemek için ne kullandınız ve kaçıncı hafta başladınız?tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum.

Arkadaşlar çatlak oluşması önlemek için ne kullandınız ve kaçıncı hafta başladınız?tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum.
Merhaba ben 12.haftamizdan beri özellikle banyo çıkışlarında bebe yagi kullanıyorum. sabah akşam kullanmak çok etkili diye duydum ama yağlı yağlı gezmek istemediğim için normal nemlendirici sürüyorum sık sık

Bir erkek bir kız bebek bekliyorum.29 mayıs diyor doktorum bakalım kısmet tabi sezeryan olacağım.kızım var 9 yaşında onu doğurduğum hastaneye gideceğiz bakalım .
Benim de bir kız bir erkek kiloları nasıl iyi gidiyor mu ben kuvozde kalmalarindan çok endisleniyorum inşallah kiloları iyi bir şekilde 37 38 de dogarlar son zamanlarda bebekler çok kilo almıyor diyorlar oyle mi

Benim de bir kız bir erkek kiloları nasıl iyi gidiyor mu ben kuvozde kalmalarindan çok endisleniyorum inşallah kiloları iyi bir şekilde 37 38 de dogarlar son zamanlarda bebekler çok kilo almıyor diyorlar oyle mi
Valla kızım oğlumdan önde 250gr kadar dr çok önemli olmadığını söyledi.oğlumun göbek kordonunda bir damar eksik daha minyon doğacakmış.sağlıkla gelsinler inşallah küvöz hiçbirimizin istemediği bir durum ne bizlere ne sizlere yaşatmasın rabbim dilerim.36-37 gören bebekler genelde girmiyorlarmış nasipte ne varsa o artık

Kizlar gebeliginiz basindan bu yana yasadiklarinizi anlatmak istermisiniz blogumda paylasmak icin her bolum 1 ikiz gebeye yer vermek istiyorumda insallah ondan sonra kitap olarak bastirmayi dusunuyorum tabi bebeklerimle anilar biriktirince sizde hikayenizin yer almasini istiyorsaniz msj atabilirsiniz ozelden. :)

Benim de kızım oglumdan büyük inşallah inşallah Rabbim hicbirimize kuvoz gostermesin inşallah hepimiz 36 dan sonra kilosu yerinde bebisler alalım kucagimiza

Benim de kızım oglumdan büyük inşallah inşallah Rabbim hicbirimize kuvoz gostermesin inşallah hepimiz 36 dan sonra kilosu yerinde bebisler alalım kucagimiza
Boyu uzunmuş kızımın fl değeri yüzünden ileride gözüküyor dedi dr.kimsenin alışkın olmadığı bir durum kime söylersem şaşırıyor aaa kız mı önde allah allah diyorlar.kızım 33haftalık gözüküyor oğlum ise tam haftası ile uyumlu.herşeyi çok bildiğini sanan insanlardan uzak dur. Kafamız zaten dolu bi işe yaramadıkları gibi köstek oluyorlar

Canım benim doğduktan sonra erkek ufak olsada kızı geçiyor, en iyisi kimseye bir şey dememek.

Merhaba arkadaşlar bizim kontrolumuz vardı herşey yolunda şükür, kızım 1190 gr oglum 1120 gr, kıxım ogluşu geçmeye başlamaış bakalım kilolar iyi dedi doktor brn de 800 gr almışım iki haftada iki kilo alıyordum. Sevindim az aldıgıma, inşallah 36'yı görmek nasip olur. hazellesare seni merak ediyorum iyimisin?

Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((

Allah bagislasin maşallah biz ikiz olduğunu bile sadece ailemize ve yakın dostlarimiza söyledik hem nazardan çekindik hem de rastgele birisi duysa öf yandın sen çok zordur o Allah sana yardım etsin falan gibi saçma sapan cümleler kuruyor.elbette zordur ama Rabbimiz demek ki bizim bunun altından kalkabilecegimizi düşünmüş olacak ki nimetlendirmis bir isterken iki vermiş hamdolsun elhamdulillah onun için dediğiniz gibi kimseye kulak asmamak lazim

Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Canım inşallah atlatırlar emin ellerdeler merak etme sagsaglim alacaksın kucagına inşallah dua ediyorum bebeklerin için

Allahım bebeklerini sana bağışlasın canım, biliyorum söylemesi kolay ama üzme kendini ve iyi düşün ki iyi olsun, bebeklerin hisseder bence. İnan onlar düşündüğümüzden daha güçlü, bence atlatacaktır. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…