- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.101
İki günde bir test yaptırdım, ilk test 94,ikinci 127,üçüncü 273..Herkese merhaba, ben birşey sormak istiyorum, ben 5 haftalık hamileyim, beta hcg hergün 2 katı oluyor. Doktor belki de ikiz dedi ama ailede hiç yok. Sizlerin değerleri nasıl yükseldi ilk başlarda?
Teşekkür ederim Doppler dediğiniz ayrıntılı ultrason muDopplerden sonra ki 2 hafta içinde bişeyler aldım ben.getiren çok oldu malum.hastane çıkışları yazlık badyler 1 no bebek bezi ıslak mendil ağırlıklı.medela pompa emzirme yastığı.gibi şeyler.daha araba ve beşik ana kucağı onları almadım maalesef yavaş yavaş tamamlayacağım bakalım
Evet canım ayrıntılı ultrason.yani 24.haftadan sonra başladım yaniTeşekkür ederim Doppler dediğiniz ayrıntılı ultrason mu
Merhaba ben 12.haftamizdan beri özellikle banyo çıkışlarında bebe yagi kullanıyorum. sabah akşam kullanmak çok etkili diye duydum ama yağlı yağlı gezmek istemediğim için normal nemlendirici sürüyorum sık sıkArkadaşlar çatlak oluşması önlemek için ne kullandınız ve kaçıncı hafta başladınız?tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum.
Teşekkür ederim sizin cinsiyetleri ne doğum için gununuz belli miEvet canım ayrıntılı ultrason.yani 24.haftadan sonra başladım yani
Bir erkek bir kız bebek bekliyorum.29 mayıs diyor doktorum bakalım kısmet tabi sezeryan olacağım.kızım var 9 yaşında onu doğurduğum hastaneye gideceğiz bakalım .Teşekkür ederim sizin cinsiyetleri ne doğum için gununuz belli mi
Benim de bir kız bir erkek kiloları nasıl iyi gidiyor mu ben kuvozde kalmalarindan çok endisleniyorum inşallah kiloları iyi bir şekilde 37 38 de dogarlar son zamanlarda bebekler çok kilo almıyor diyorlar oyle miBir erkek bir kız bebek bekliyorum.29 mayıs diyor doktorum bakalım kısmet tabi sezeryan olacağım.kızım var 9 yaşında onu doğurduğum hastaneye gideceğiz bakalım .
Valla kızım oğlumdan önde 250gr kadar dr çok önemli olmadığını söyledi.oğlumun göbek kordonunda bir damar eksik daha minyon doğacakmış.sağlıkla gelsinler inşallah küvöz hiçbirimizin istemediği bir durum ne bizlere ne sizlere yaşatmasın rabbim dilerim.36-37 gören bebekler genelde girmiyorlarmış nasipte ne varsa o artıkBenim de bir kız bir erkek kiloları nasıl iyi gidiyor mu ben kuvozde kalmalarindan çok endisleniyorum inşallah kiloları iyi bir şekilde 37 38 de dogarlar son zamanlarda bebekler çok kilo almıyor diyorlar oyle mi
Benim de kızım oglumdan büyük inşallah inşallah Rabbim hicbirimize kuvoz gostermesin inşallah hepimiz 36 dan sonra kilosu yerinde bebisler alalım kucagimizaValla kızım oğlumdan önde 250gr kadar dr çok önemli olmadığını söyledi.oğlumun göbek kordonunda bir damar eksik daha minyon doğacakmış.sağlıkla gelsinler inşallah küvöz hiçbirimizin istemediği bir durum ne bizlere ne sizlere yaşatmasın rabbim dilerim.36-37 gören bebekler genelde girmiyorlarmış nasipte ne varsa o artık
Boyu uzunmuş kızımın fl değeri yüzünden ileride gözüküyor dedi dr.kimsenin alışkın olmadığı bir durum kime söylersem şaşırıyor aaa kız mı önde allah allah diyorlar.kızım 33haftalık gözüküyor oğlum ise tam haftası ile uyumlu.herşeyi çok bildiğini sanan insanlardan uzak dur. Kafamız zaten dolu bi işe yaramadıkları gibi köstek oluyorlarBenim de kızım oglumdan büyük inşallah inşallah Rabbim hicbirimize kuvoz gostermesin inşallah hepimiz 36 dan sonra kilosu yerinde bebisler alalım kucagimiza
Canım benim doğduktan sonra erkek ufak olsada kızı geçiyor, en iyisi kimseye bir şey dememek.Boyu uzunmuş kızımın fl değeri yüzünden ileride gözüküyor dedi dr.kimsenin alışkın olmadığı bir durum kime söylersem şaşırıyor aaa kız mı önde allah allah diyorlar.kızım 33haftalık gözüküyor oğlum ise tam haftası ile uyumlu.herşeyi çok bildiğini sanan insanlardan uzak dur. Kafamız zaten dolu bi işe yaramadıkları gibi köstek oluyorlar
Haklısın canım da anneler işte illa ki merak ediyorlar anlatınca da anlamıyorlar kendi annesine nazı geçiyor da insanın off offf neyseCanım benim doğduktan sonra erkek ufak olsada kızı geçiyor, en iyisi kimseye bir şey dememek.
Ben kayisi çekirdeği yagi kullanıyorum, diğer kremleri çok saglikli bulmuyorum simdilik çok iyi gidiyor.Arkadaşlar çatlak oluşması önlemek için ne kullandınız ve kaçıncı hafta başladınız?tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum.
Allah bagislasin maşallahBoyu uzunmuş kızımın fl değeri yüzünden ileride gözüküyor dedi dr.kimsenin alışkın olmadığı bir durum kime söylersem şaşırıyor aaa kız mı önde allah allah diyorlar.kızım 33haftalık gözüküyor oğlum ise tam haftası ile uyumlu.herşeyi çok bildiğini sanan insanlardan uzak dur. Kafamız zaten dolu bi işe yaramadıkları gibi köstek oluyorlar
Canım inşallah atlatırlar emin ellerdeler merak etme sagsaglim alacaksın kucagına inşallah dua ediyorum bebeklerin içinKizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Allahım bebeklerini sana bağışlasın canım, biliyorum söylemesi kolay ama üzme kendini ve iyi düşün ki iyi olsun, bebeklerin hisseder bence. İnan onlar düşündüğümüzden daha güçlü, bence atlatacaktır. Dualarım seninleKizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?