- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.121
Sağol canım. Karnın çok büyüdü mü?benim şimdiden çıktı Karnım cildim kuru o yüzden erken başlamak istedim. Ne sıklıkla kullanıyorsun yağı?Ben kayisi çekirdeği yagi kullanıyorum, diğer kremleri çok saglikli bulmuyorum simdilik çok iyi gidiyor.
Allah yardımcınız olsun cok zor oluyor beklemek biliyorum Güzel düşünün güzel şeyler olacak inşallah Dualarımız sizinleKizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Sağlıkla kucaginiza alacaksiniz inşallah evlatlarinizi. Gerçekten onlar çok güçlü sizde güçlü olmaya çalışın. Dualarımız sizinle.Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Rabbim bagislasin inşallah inaniyorum iyilesecekler canim, kendini yipratma desekte çok zor, dualarim bebeklerin ve seninle rabbim en tez zamanda yavrular ini saglicakla evine goturmeni nasip etsin.Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Eh epey büyüdü, çok değil iki güne bir suruyorum doğrusu benimde çok kuru cildim, catlamasi inan ki herhalde en son kaygim bile değil de kasiniyor iste ondan suruyorum.Sağol canım. Karnın çok büyüdü mü?benim şimdiden çıktı Karnım cildim kuru o yüzden erken başlamak istedim. Ne sıklıkla kullanıyorsun yağı?
rabbim şifa versin canım düzelicek allahın izniyle inşallah duam sizinleKizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Allahım evlatlarınızı size bağışlasın inşallah ne kadar zor olsada iyi düşünün Allahın izniyle her karanlığın muhakkak bir aydınlığı var.Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Canım benim kızımda 31 haftalık dogdu su an 8 yaşında. Enfeksiyon riski bizimde vardı, antibiyotik kullandılar anne sütünden önce antibiyotik aldı yavru kuşum. Sonra yediğini tolere edemiyor dediler Nek'den şüphelendiler onu da atlattık. Çok çok iyi biliyorum sakın tutma kendini agla sütün onların ilacı, iyleşecekler ne 24 haftalık dogup yaşayan var. Kocaman minik kahraman onlar bol dua ile iyileşecekler. Mis kokuları evini dolduracak ama kendini sıkma agla.Amin kizlar hepiniz de cok sagolun..aglamamak icin esim de annem de üzülmesin diye.kendimi sıkıyorum hep ama cok zorlaniyoruminsallah atlatiriz bu zor.gunleri de hayirlisi.ile..
CANIM rabbim Şafii ismiyle şifa versin yavrularına, inşAllah sağlıkla evinize dönersiniz. Dua edelim iyi olsunlarAmin kizlar hepiniz de cok sagolun..aglamamak icin esim de annem de üzülmesin diye.kendimi sıkıyorum hep ama cok zorlaniyoruminsallah atlatiriz bu zor.gunleri de hayirlisi.ile..
Bana da 22 Mayıs dedi kısmet. Tek yumurta ikizlerini biraz daha erken alıyorlarmış.Bir erkek bir kız bebek bekliyorum.29 mayıs diyor doktorum bakalım kısmet tabi sezeryan olacağım.kızım var 9 yaşında onu doğurduğum hastaneye gideceğiz bakalım .
dualarımdasınız herşey iyi olacak inşallah canım nolur stres yapma.Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
benim karnım çok hızlı çıktı ben önce biooil kullandım sonra mustelanın yağını aldım çok memnun kaldım, hatta bir kırmızı çizik vardı çatlayacak dedim onu geçirdi. Hala mustela kullanıyorum. ama asıl önemlisi bundan sonrasıSağol canım. Karnın çok büyüdü mü?benim şimdiden çıktı Karnım cildim kuru o yüzden erken başlamak istedim. Ne sıklıkla kullanıyorsun yağı?
ben de bir tane park yatak aldım içine de iki tane reflü yastığı. bez olarak da primanın prematüre aldım O numara internetten 4 paket. bayağı uygundu öyle.Günaydın arkadaşlar.dün jokerden yenidoğan 0 numara 2 tane bez aldım
Ama 30lu daha büyüğünü bulamadım hastane çantama koyarım diye düşündüm.beşik olayını çözemedim ben daha ama aklıma şu geldi kızımın park yatağı duruyor ve çokta iyi durumda içine iki tane babynest dediklerinden alsam bizi idare etmez mi acaba?farklı çözüm önerileri olanlar yazabilirler ise çok sevinirim.bende mustelanın yağını kullanıyorum çok memnunum kaşıntı gerilme yok şimdilik sanırım 2.diye.
E süper işte bende öyle yapayım bazı şeyler şekillenene kadar huyları suları nedir iyice anlayana kadar böyle idare ederiz sonra oda şu bu girişiriz diyorum.internetten alan çok olmuş evet bende alayımben de bir tane park yatak aldım içine de iki tane reflü yastığı. bez olarak da primanın prematüre aldım O numara internetten 4 paket. bayağı uygundu öyle.
canım dualarımız seninle, allahın izniyle bu süreci güzel bir şekilde atlatacaklar inşallahKizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?