- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.141
Valla yalan yok bende ilk etapta 2. el beşik alıyorum. Sonrasında odalarını ayarlarım diye düşünüyorum. Bir de ilk etapta bebek arabası almak gerekir mi acaba. Benimkiler Allah nasip ederse Ekim'de doğacak yani kış bebeği olacaklar. Nasipse Mart Nisan gibi alırım diyorum.Günaydın arkadaşlar.dün jokerden yenidoğan 0 numara 2 tane bez aldım
Ama 30lu daha büyüğünü bulamadım hastane çantama koyarım diye düşündüm.beşik olayını çözemedim ben daha ama aklıma şu geldi kızımın park yatağı duruyor ve çokta iyi durumda içine iki tane babynest dediklerinden alsam bizi idare etmez mi acaba?farklı çözüm önerileri olanlar yazabilirler ise çok sevinirim.bende mustelanın yağını kullanıyorum çok memnunum kaşıntı gerilme yok şimdilik sanırım 2.diye.
Bence bebek arabası çok acil ihtiyaç değil, doğduktan sonra da halledilir. Hem kış hem de çocuklar küçük, 40ı falan çıksın derken araba ihtiyacı öncelikli olmaz gibi geliyoValla yalan yok bende ilk etapta 2. el beşik alıyorum. Sonrasında odalarını ayarlarım diye düşünüyorum. Bir de ilk etapta bebek arabası almak gerekir mi acaba. Benimkiler Allah nasip ederse Ekim'de doğacak yani kış bebeği olacaklar. Nasipse Mart Nisan gibi alırım diyorum.
evet ben de öyle düşünüyorum şimdilik bir park yatak yeter sonrasını ihtiyaca göre şekillendiririz.E süper işte bende öyle yapayım bazı şeyler şekillenene kadar huyları suları nedir iyice anlayana kadar böyle idare ederiz sonra oda şu bu girişiriz diyorum.internetten alan çok olmuş evet bende alayım
Bizim oglanin hediye geldi besik benzerini de kiza alcaz inşallahevet ben de öyle düşünüyorum şimdilik bir park yatak yeter sonrasını ihtiyaca göre şekillendiririz.
kızlar merhaba :) temmuzda doğacak ikizlerim Allahın izniyle. size bişey danışmak istiyorum. bebek arabası olarak travel sistem mi alsam yoksa şimdilik sadece taşıma koltuğu alıp sonrasında birazdaha büyüdüklernde sadece bebek arabası mı alsam fikir verirmisiniz :)
güle güle kullansınlar inşallah canım.Bizim oglanin hediye geldi besik benzerini de kiza alcaz inşallah
Yeni gördüm canım inşallah herşey yolundadır Allahım evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla evinize dönün inşKizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Ben aldım canım hensvik modelinden aldım iki taneBen ikea daki ahsap besiklerden almayi düşünüyorum. 2 tane alacağım ilk etapta birini yanıma alıp ikisini de Onun içine yatiracagim inşallah. Sallamali almak istemedim alisirlarsa nasıl unuttururum zor olur diye ama herkes öyle alıyor sanırım. İkea besiklerinden alan var mı nasıl ? 2 tane de babynest aldım oturma odasında otururken falan yanımda onun içinde yatarlar diye
Günaydın arkadaşlar.dün jokerden yenidoğan 0 numara 2 tane bez aldım
Ama 30lu daha büyüğünü bulamadım hastane çantama koyarım diye düşündüm.beşik olayını çözemedim ben daha ama aklıma şu geldi kızımın park yatağı duruyor ve çokta iyi durumda içine iki tane babynest dediklerinden alsam bizi idare etmez mi acaba?farklı çözüm önerileri olanlar yazabilirler ise çok sevinirim.bende mustelanın yağını kullanıyorum çok memnunum kaşıntı gerilme yok şimdilik sanırım 2.diye.
Ben ikea daki ahsap besiklerden almayi düşünüyorum. 2 tane alacağım ilk etapta birini yanıma alıp ikisini de Onun içine yatiracagim inşallah. Sallamali almak istemedim alisirlarsa nasıl unuttururum zor olur diye ama herkes öyle alıyor sanırım. İkea besiklerinden alan var mı nasıl ? 2 tane de babynest aldım oturma odasında otururken falan yanımda onun içinde yatarlar diye
Hem ekonomik hem pratik diye düşünüyorum mühim olan o.öncelik kullanışlı olması şıklık şu an benim için 2.planda.Gayet rahat idare eder canim. Ben 60×120 bir besik aldim bir de baby nestelrim var cok kullanisli oluyor.
günaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandımHem ekonomik hem pratik diye düşünüyorum mühim olan o.öncelik kullanışlı olması şıklık şu an benim için 2.planda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?