2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Valla yalan yok bende ilk etapta 2. el beşik alıyorum. Sonrasında odalarını ayarlarım diye düşünüyorum. Bir de ilk etapta bebek arabası almak gerekir mi acaba. Benimkiler Allah nasip ederse Ekim'de doğacak yani kış bebeği olacaklar. Nasipse Mart Nisan gibi alırım diyorum.

Ben ikea daki ahsap besiklerden almayi düşünüyorum. 2 tane alacağım ilk etapta birini yanıma alıp ikisini de Onun içine yatiracagim inşallah. Sallamali almak istemedim alisirlarsa nasıl unuttururum zor olur diye ama herkes öyle alıyor sanırım. İkea besiklerinden alan var mı nasıl ? 2 tane de babynest aldım oturma odasında otururken falan yanımda onun içinde yatarlar diye

Bence bebek arabası çok acil ihtiyaç değil, doğduktan sonra da halledilir. Hem kış hem de çocuklar küçük, 40ı falan çıksın derken araba ihtiyacı öncelikli olmaz gibi geliyo

Merhaba tatliş ikiz anneleri sırf böyle ikiz üçüz anneleri ile sohbet etmek için üye oldum bende çok istiyorum ikiz üçüz dördüz çok istiyorum 1 yıldır okuyorum bu sayfaları klomenle olan var mı aranızda ayyy kendimi tanitayim Gaziantepde yaşıyorum 1 yaş 1 aylık oğlum var 20 yaşına gircem

E süper işte bende öyle yapayım bazı şeyler şekillenene kadar huyları suları nedir iyice anlayana kadar böyle idare ederiz sonra oda şu bu girişiriz diyorum.internetten alan çok olmuş evet bende alayım
evet ben de öyle düşünüyorum şimdilik bir park yatak yeter sonrasını ihtiyaca göre şekillendiririz.

Selam kızlar bende ilk başta kızımın park yatağı duruyor onu kullanmayı düşünüyorum. İç yatağı da var, ikisi biraz büyüyene kadar sığarlar herhalde çünkü kızımda en genişini almıştım. Sonra nasıl yapacağımı düşünüyorum, ev 3+1, kızımın odasına onları da koysam kızım ilkokula başlayacak, onun için çok sıkıntı olur. Olmadı ileride iki tane alıp kendi yatak odamda 2-3 yaşına kadar idare edere ederim.

kızlar merhaba :) temmuzda doğacak ikizlerim Allahın izniyle. size bişey danışmak istiyorum. bebek arabası olarak travel sistem mi alsam yoksa şimdilik sadece taşıma koltuğu alıp sonrasında birazdaha büyüdüklernde sadece bebek arabası mı alsam fikir verirmisiniz :)

Fikrimce travel sistem olarak alırsanız en başta daha uyguna gelir madem alicaksınız pusetinide hepsini bir alın derim ben öyle yaptım daha uyguna geliyor gibi geldi bana hemde pusetle taşımak baya zahmetli olsa gerek çantalar pusetler

Bende ana kucağı monte edilebilen bir bebek arabası düşünüyorum malum önümüz yaz 40ndan sonra yavaş yavaş çıkarız inşallah diyorum hem ikiz hemde tek olabilen modellere bakıyorum

Ben size birşey sormak istiyorum. 5 Nisan da kan verdim sonucu 2600 çıktı. 10 Nisan da kan sonucu 8482.98 çıktı. Çevremdekiler ikiz mi acaba değer yüksek dediler keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicez Allahın izniyle doktor değer için çok iyi dedi başka bişi demedi bu değere göre ikiz ihtimali var mı? Birazcık korktum da ben..

İi akşamlar arkadaşlar Allah hepimize zamanı geldiğinde sağlıklı bebeklerimizi kucağımıZa almayı nasip etsin ailecek inşallah 20 haftalık ikiZlere gebeyim tüp bebekle sahip oldum en sonunda şükürler olsun fakat detaylı usg de birinin kalbinde parlak bir nokta diğerinin ise yine kalbinde değişik bi yapılanma gördü . Bu şekilde sıkıntısı olan oldu mu aranıZda ???

Yeni go
Kizlar bebeklerim de enfeksiyon varmis kizim iyi gidiyordu ama sıkıntı baslamis enfeksiyon dan dolayi.bu 48 saat cok onemli dedi doktor hayati risk icin.ne olur dua edin bize de cok cok.üzülüyorum artik(((
Yeni gördüm canım inşallah herşey yolundadır Allahım evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla evinize dönün inş

Ben aldım canım hensvik modelinden aldım iki tane

Gayet rahat idare eder canim. Ben 60×120 bir besik aldim bir de baby nestelrim var cok kullanisli oluyor.

Biz de ikea dan aldik besigimizi. Babynestler de de yatiyorlar cok da rahat ediyorlar icinde

Hem ekonomik hem pratik diye düşünüyorum mühim olan o.öncelik kullanışlı olması şıklık şu an benim için 2.planda.
günaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…