2017 de İkiz Annesi Olucaklar

günaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandım
Masallah kocaman olmus kuzular :) Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah

günaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandım
Ayy çok heyecan verici.bizimkiler arasındaki fark hep buna yakın endişelenme bizde kız önde birde 15 mayısa kadar neler olur neler ne güzel günü belli bitmiş gibi düşün keyfine var bari

Kızlar bir şey soracağım, küveze kaç kiloda almıyorlar? öyle bir sınırlama var mı?

Masallah kocaman olmuş minikler bir ay kadar kalmıs dogumun ne kadar heyecanlı rabbim saglıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin canım darısıda bize inş

Hayır günler hepinize dün bi soru sordum ama yoğunsunuz heralde detaylıda problem yaşayıp sonradan düzelen bebişler oldu mu morale ihtiyacım var

Hayır günler hepinize dün bi soru sordum ama yoğunsunuz heralde detaylıda problem yaşayıp sonradan düzelen bebişler oldu mu morale ihtiyacım var
Arkkadaşım nacizane tavsiyem bir başka görüş daha almandır.bazı dr.ların önemsediği şeyleri bazı dr.sorun etmiyor daha detaylı bilgi alabileceğin bir perinatolog bul derim.bizde kordonda bir damar eksik oğlumda ufak olacak diyor dr.kapalı kutu işte rabbim şifa versin yatıyoruz onlarla kalkıyoruz onlarla evlatla sınamasın.

canım ben yeni gördüm, bizim detaylıda bir bebeğimin ensesi 3,20 çıktı, çok üzülmüştük, yurt dışına gönderilen test vardı, ondan yaptırdık, çok şükür temiz çıktı sonuçlar ama her kontrolde bakıldı, şimidilik bir sıkıntımız yok gibi duruyor ama doğumu merak ediyorum

Canim ben dun girmedim o yüzden görmedim mesajini, benim ikizlerden birinde 19. Haftada hem kalpte hem bagirsakta parlaklik görüldü, 3 hafta sonra detaylida yoktu parlaklik, perinatologum çok iyi bir hoca riza madazli onlar önemsiz şeyler dedi, fakat içim rahat etsin diyorsan nipl testi yaptir.

Meh-lika ne yaptın arkadaşım gittin mi umut hastanesine?
Canim o doktoru biraz sordum arastirdim doğrusu pek iyi şeyler duymadim forumlarda da keza hep hoş olmayan şeyler yazilmis, onlari geçtim birkaç hastayla ayni anda gorusuyormus ce biraz ruh hali degiskenmis. Kesinlikle bana gore değil gibi ben doktorumla sürekli whatsapta gorusmeliyim bunda öyle bir durum yok gibi. Gene kendi doktoruna devam galiba uzakta olsa.

Nasip kısmet canım bu işler hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok

Arkadaşlar şöyle bir sorum var, ikiz gebelikte bebek hareketleri tekizlere gore daha mi azdir sizce. Benimkiler öyle cilgin atmiyor icerde, belirli saatleri var.

Arkadaşlar şöyle bir sorum var, ikiz gebelikte bebek hareketleri tekizlere gore daha mi azdir sizce. Benimkiler öyle cilgin atmiyor icerde, belirli saatleri var.
Canım biraz daha büyüsünler daha rahat hissedeceksin altlı üstlü ise benim öyle alttaki kızımı daha az hissediyrum içeri içeri vuruyor. Üstteki oglumun kafasını falan anlıyorum artık. Saatleri var evet ben sabah kalkınca onlar da uyanıyorlar.

Geçmiş olsun arkadasım inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebişlerine ben yurt dışına gönderilen testten yaptırmak istemedim biliyosun sıkıntı çıkarsa amniyosenteZ yapıyolar cesaret edemedim Allahtan gelene raZıyım çok uğraştık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…