- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.161
Masallah kocaman olmus kuzular :) Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallahgünaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandım
amin canım inşallah, gün belli olunca heyecan sardıMasallah kocaman olmus kuzular :) Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ayy çok heyecan verici.bizimkiler arasındaki fark hep buna yakın endişelenme bizde kız önde birdegünaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandım
Masallah kocaman olmuş minikler bir ay kadar kalmıs dogumun ne kadar heyecanlı rabbim saglıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin canım darısıda bize inşgünaydın, şimdi kontrolden geldik, 32+5 im bugün kızım 1600 gr oğlum 1900 gr olmuş ilk defa bu kadar fark oluştu, ama doktor normal dedi, 15 Mayıs'a doğum tarihi verdi, çok heyecanlandım
Kaçıncı haftada doğum iznüne ayrıldınGünaydın kızlar ben bugün doğum öncesi izne çıkıyorum kısmetse. Dogumdan sonra taşınacaktık ama karar değiştirdik doğum sonrası çok zor olurmuş bu yüzden hafta sonu taşınıyoruz inşallah.
Kızlar bir şey soracağım, küveze kaç kiloda almıyorlar? öyle bir sınırlama var mı?
Hayır günler hepinize dün bi soru sordum ama yoğunsunuz heralde detaylıda problem yaşayıp sonradan düzelen bebişler oldu muİi akşamlar arkadaşlar Allah hepimize zamanı geldiğinde sağlıklı bebeklerimizi kucağımıZa almayı nasip etsin ailecek inşallah 20 haftalık ikiZlere gebeyim tüp bebekle sahip oldum en sonunda şükürler olsun fakat detaylı usg de birinin kalbinde parlak bir nokta diğerinin ise yine kalbinde değişik bi yapılanma gördü . Bu şekilde sıkıntısı olan oldu mu aranıZda ???
amin canım inşallah, çok korkuyordum erken gelecekler diye, çok şükür 37.haftada geleceklerMasallah kocaman olmuş minikler bir ay kadar kalmıs dogumun ne kadar heyecanlı rabbim saglıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin canım darısıda bize inş
Arkkadaşım nacizane tavsiyem bir başka görüş daha almandır.bazı dr.ların önemsediği şeyleri bazı dr.sorun etmiyor daha detaylı bilgi alabileceğin bir perinatolog bul derim.bizde kordonda bir damar eksik oğlumda ufak olacak diyor dr.kapalı kutu işte rabbim şifa versin yatıyoruz onlarla kalkıyoruz onlarla evlatla sınamasın.Hayır günler hepinize dün bi soru sordum ama yoğunsunuz heralde detaylıda problem yaşayıp sonradan düzelen bebişler oldu mumorale ihtiyacım var
canım ben yeni gördüm, bizim detaylıda bir bebeğimin ensesi 3,20 çıktı, çok üzülmüştük, yurt dışına gönderilen test vardı, ondan yaptırdık, çok şükür temiz çıktı sonuçlar ama her kontrolde bakıldı, şimidilik bir sıkıntımız yok gibi duruyor ama doğumu merak ediyorumHayır günler hepinize dün bi soru sordum ama yoğunsunuz heralde detaylıda problem yaşayıp sonradan düzelen bebişler oldu mumorale ihtiyacım var
Canim ben dun girmedim o yüzden görmedim mesajini, benim ikizlerden birinde 19. Haftada hem kalpte hem bagirsakta parlaklik görüldü, 3 hafta sonra detaylida yoktu parlaklik, perinatologum çok iyi bir hoca riza madazli onlar önemsiz şeyler dedi, fakat içim rahat etsin diyorsan nipl testi yaptir.İi akşamlar arkadaşlar Allah hepimize zamanı geldiğinde sağlıklı bebeklerimizi kucağımıZa almayı nasip etsin ailecek inşallah 20 haftalık ikiZlere gebeyim tüp bebekle sahip oldum en sonunda şükürler olsun fakat detaylı usg de birinin kalbinde parlak bir nokta diğerinin ise yine kalbinde değişik bi yapılanma gördü . Bu şekilde sıkıntısı olan oldu mu aranıZda ???
İi akşamlar arkadaşlar Allah hepimize zamanı geldiğinde sağlıklı bebeklerimizi kucağımıZa almayı nasip etsin ailecek inşallah 20 haftalık ikiZlere gebeyim tüp bebekle sahip oldum en sonunda şükürler olsun fakat detaylı usg de birinin kalbinde parlak bir nokta diğerinin ise yine kalbinde değişik bi yapılanma gördü . Bu şekilde sıkıntısı olan oldu mu aranıZda ???
Canim o doktoru biraz sordum arastirdim doğrusu pek iyi şeyler duymadim forumlarda da keza hep hoş olmayan şeyler yazilmis, onlari geçtim birkaç hastayla ayni anda gorusuyormus ce biraz ruh hali degiskenmis. Kesinlikle bana gore değil gibi ben doktorumla sürekli whatsapta gorusmeliyim bunda öyle bir durum yok gibi. Gene kendi doktoruna devam galiba uzakta olsa.Meh-lika ne yaptın arkadaşım gittin mi umut hastanesine?
Nasip kısmet canım bu işler hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yokCanim o doktoru biraz sordum arastirdim doğrusu pek iyi şeyler duymadim forumlarda da keza hep hoş olmayan şeyler yazilmis, onlari geçtim birkaç hastayla ayni anda gorusuyormus ce biraz ruh hali degiskenmis. Kesinlikle bana gore değil gibi ben doktorumla sürekli whatsapta gorusmeliyim bunda öyle bir durum yok gibi. Gene kendi doktoruna devam galiba uzakta olsa.
Evet aynen canim senin daha evvel taniman avantaj olmuş tsnidik her zaman iyidir, hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.Nasip kısmet canım bu işler hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok
30+0 canım ikiz gebelikte.Kaçıncı haftada doğum iznüne ayrıldın
Ama 30. hafta şart değil değil mi? Çalışabilirsen rapor alıp tekteki gibi çalışabiliyorsun. Acaba kaçıncı haftaya kadar izin var?30+0 canım ikiz gebelikte.
Canım biraz daha büyüsünler daha rahat hissedeceksin altlı üstlü ise benim öyle alttaki kızımı daha az hissediyrum içeri içeri vuruyor. Üstteki oglumun kafasını falan anlıyorum artık. Saatleri var evet ben sabah kalkınca onlar da uyanıyorlar.Arkadaşlar şöyle bir sorum var, ikiz gebelikte bebek hareketleri tekizlere gore daha mi azdir sizce. Benimkiler öyle cilgin atmiyor icerde, belirli saatleri var.
Geçmiş olsun arkadasım inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebişlerine ben yurt dışına gönderilen testten yaptırmak istemedim biliyosun sıkıntı çıkarsa amniyosenteZ yapıyolar cesaret edemedim Allahtan gelene raZıyım çok uğraştık çünkücanım ben yeni gördüm, bizim detaylıda bir bebeğimin ensesi 3,20 çıktı, çok üzülmüştük, yurt dışına gönderilen test vardı, ondan yaptırdık, çok şükür temiz çıktı sonuçlar ama her kontrolde bakıldı, şimidilik bir sıkıntımız yok gibi duruyor ama doğumu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?