2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aynen öyle kapalı kutu dediğin gibi Allah sağlık versin tüm doğacak bebişlere annelerine

Bende 19. Hft da girdiğim için detaylıya geçer diye umutluyum Fetus dr Zeki şahinoğlu na gittim ii bir iletişim kurduk 3 hft sonra tekrar çağırdı bakalım hayırlısı

Ama 30. hafta şart değil değil mi? Çalışabilirsen rapor alıp tekteki gibi çalışabiliyorsun. Acaba kaçıncı haftaya kadar izin var?
canım ben 30+0 da çalışabilir raporu aldım, 35+0 a kadar çalışabiliyorsun, şuan çalışıyorum

bize de amiyosentez yapılacaktı, istemedik, bu kan testini yaptırdık, içimiz rahatladı, imkanın varsa yaptır bence

canım ben 30+0 da çalışabilir raporu aldım, 35+0 a kadar çalışabiliyorsun, şuan çalışıyorum
ayy canım maşallah, inşAllah bende çalışabilirim. Kızımda 37. haftaya kadar çalışmıştım, bu sefer biraz zor geçiyor ama yinede dayanabildiğim yere kadar dayanmayı düşünüyorum :) İnşAllah bebişler acele edip erken gelmezseler

benimde çok endişelerim vardı, geçen hafta sancım çıktı ama geçti şükür, o zamanda yıllık izin kullandım, bugün kontrole gittim, işe gidebilirsin dedi, iş yerimdekilerde saolsun yardımcı oluyorlar, şimdilik geliyorum bakalım nasıl olacak

kızlar bebekleri kendi yatak odanızda mı yatıracaksınız yoksa kendi odalarında mı yatacaklar? benim ilk annelik deneyimim olacak inşallah. hiçbirşey bilmiyorum. ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok

kızlar bebekleri kendi yatak odanızda mı yatıracaksınız yoksa kendi odalarında mı yatacaklar? benim ilk annelik deneyimim olacak inşallah. hiçbirşey bilmiyorum. ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok
benimde ilk anneliğim, ben yataklarını kendi odamıza hazırladım, bir tane yatakta beraber yatacaklar, eğer sıkıntı olursa ayıracağım

benimde ilk anneliğim, ben yataklarını kendi odamıza hazırladım, bir tane yatakta beraber yatacaklar, eğer sıkıntı olursa ayıracağım
ben oda yapmayı düşünmüyordum ama arkadaşlarım oda yap tüm dağınıklık o odada kalıyor yoksa her yer çocuğun odası oluyor dedi onun için ben oda yapmayı düşünüyorum ama hemen odalarında yatırama bir süre bizimle yatmaları gerke diye düşünüyorum. tek yatak küçük mü olur ki acaba. ay ne zormuş bu işler :) başka ne aldın canım? senin doğum yaklaşmış benim baya var Allah tammalamayı nasip ederse.

6 ay kadar yatak odasında benimle yatarlar sonrası için bişeyler düşünürüz.benim kızım odasında hiç yatmadı maalesef bir kere gaz yüzünden bayılmış yatağında tesadüf görüp hastaneye koştuk şükür bişey olmadı ama her ay 1 kere tekrarlıyordu benim odamda yattık hep.hala bile arada gelir

benim yatak tek kişilik yatak, baya büyük, çocuk arabası travel sistem aldım ayrı ayrı, hastane çıkışı aldım, bebeklerin kıyafeti için şifonyer aldım, çanatmız hazır ne olur ne olmaz diye
aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin canım

Slm kizlar 32 hafta icindeyim hersey iyice zorlasti uyuyamiyorum dönmeye calisiyorum yatakta olmuyor heryerim agriyor rahim kisalmis benim pazartesi doktorum ölcü 2,5 cm olmus benimkiler erken gelecekler sanirim dogum korkusu sardi beni Allah hepimize hayirli kolay dogum nasip etsin saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi

Allah kolaylık versin canım sağlıkla gelsinler 3 hafta daha sıkarlar dişlerini inşallah

Arkadaşlar şöyle bir sorum var, ikiz gebelikte bebek hareketleri tekizlere gore daha mi azdir sizce. Benimkiler öyle cilgin atmiyor icerde, belirli saatleri var.
canım biraz daha büyudukten sonra net hissedersin benimkilerde cılgın atmıyor yani ama yatınca falan cok harrketliler

sağol canım sık sık sorarım artık sizlere burdan :)

ay yavrum yazık iyi ki farketmişsiniz. inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

Kizlar 27+4 haftalıgım benim karnım çok büyümedi sanki kayınvalide de goren ikiz oldugunu anlamaz insallah iyi dogarlar diyor beni sinir etti iyice gelişimleri iyi hep ama öyle deyince icime kurt düstü iyice sizin karnınız büyükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…