- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.201
Amin canım bende çok gazlı bir bebekmişim bana benzediğini söylerdi annem hep.kolik gaz uykusuzluk 1.5 yıl kadar.saç kurutma makinası ile uyuttuk hep.annelik güdüsü mü dersiniz bilmem işte dürttü bişey gittim çocuğun yanına beşikte öylece yatıyordu hamur gibi elleri kolları sıkıştırmış gaz.çok şükür sonra alışmıştım sık kontrol ediyordum.tek duam bebişler sağlıkla doğsunlar ama huyları ablalarına benzemesinay yavrum yazık iyi ki farketmişsiniz. inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.
Aynısını bana da dedi kayınvalidem canım.iç karın diye bişey var 30+3 kimse ikiz mi demiyor ama büyüyor karnın üzülme bebeklerinde maşallahı var ayrıca.takma diyeceğim ama yakınındakiler böyle deyince deliye dönüyor insan.birde eşim yanımda yok duygusal anlamda yarımız ağızları bi durmazKizlar 27+4 haftalıgım benim karnım çok büyümedi sanki kayınvalide de goren ikiz oldugunu anlamaz insallah iyi dogarlar diyor beni sinir etti iyice gelişimleri iyi hep ama öyle deyince icime kurt düstü iyice sizin karnınız büyükmü
Sorma canım ya diyorum iyi bebekler anlamıyor iç karnım geniş galiba diyorum yine anlamıyor deliye döndüm dr öyle kisilerden uzak dur dedi ama nasıl durayım kayınvalide diyince güldüAynısını bana da dedi kayınvalidem canım.iç karın diye bişey var 30+3 kimse ikiz mi demiyor ama büyüyor karnın üzülme bebeklerinde maşallahı var ayrıca.takma diyeceğim ama yakınındakiler böyle deyince deliye dönüyor insan.birde eşim yanımda yok duygusal anlamda yarımız ağızları bi durmaz
Ahahaha aynı işte.9 yıl sonra yeniden anne oluyorum kabusum geri döndü diyorum.kızımda ay nasıl doğuracaksın(kiloluyum biraz) dikkat et bebek iyidir inşallah diye diye 9ay kan kusturdu.maşallah güzeller güzeli bir kız nasip etti evlat.üstümden yük kalktı ohh dedi refakatçi kaldı yanımda bütün gece uyudu.ahahaha ay yazsam roman olur.daha doğurmam diyordum ama çok büyük konuşmuşumSorma canım ya diyorum iyi bebekler anlamıyor iç karnım geniş galiba diyorum yine anlamıyor deliye döndüm dr öyle kisilerden uzak dur dedi ama nasıl durayım kayınvalide diyince güldü
Insallah canimAllah kolaylık versin canım sağlıkla gelsinler 3 hafta daha sıkarlar dişlerini inşallah
Amin canim aramiza hosgeldin evet zorlu ama bir okadarda heyecanli güzel bir sürec tadini cikar her anininslm bende ikiz annesi olacam inş. sanırım az zorlu bır surec tekıl gebelıge gore rabbım herkesın yardımcısı olsun:)
Hoşgeldin, Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah. Tek yumurta mı çift yumurta mı peki?slm bende ikiz annesi olacam inş. sanırım az zorlu bır surec tekıl gebelıge gore rabbım herkesın yardımcısı olsun:)
allah uzun ömürler versin evlatlarınaAhahaha aynı işte.9 yıl sonra yeniden anne oluyorum kabusum geri döndü diyorum.kızımda ay nasıl doğuracaksın(kiloluyum biraz) dikkat et bebek iyidir inşallah diye diye 9ay kan kusturdu.maşallah güzeller güzeli bir kız nasip etti evlat.üstümden yük kalktı ohh dedi refakatçi kaldı yanımda bütün gece uyudu.ahahaha ay yazsam roman olur.daha doğurmam diyordum ama çok büyük konuşmuşum
Aynen canım ne onlarla ne onlarsız.seninde bebeklerine sıhhatli uzun ömürler versin rabbimallah uzun ömürler versin evlatlarınabu kaynanalar bir ömre bedel valla
Canım beta hcg değerleri ikiz gebelik hakkında kesin bi sonuç vermiyor. Ultrasonda çok geç ikinciyi gorenlerde oluyor.beklemek dışında bi seçeneğin yok yani. Bu arada hayırlı olsun hamileligin kucağına almayı da nasip etsin rabbim.Arkadaşlar ikiz gebeliğin beta hcg değeri genel de yüksek mi oluyor? Ben 5+6 yım. İlk değer 2600 çıktı ikincisi 8482.98 bu normal mi ikiz ihtimali var mı? Bana Allah rızası için bir yardımcı olun. Keseyi gördük sadece haftaya kalp atışı için gideceğim. Çevremdekiler ikiz mi acaba dedi de ondan soruyorum.
Benim değerim çok düşüktü ama 7.haftada 2.keseyi gördük yüksek olması ikiz düşük olması tekil gebelik olmuyor her zaman.hayırlı uğurlu olsun şimdidenArkadaşlar ikiz gebeliğin beta hcg değeri genel de yüksek mi oluyor? Ben 5+6 yım. İlk değer 2600 çıktı ikincisi 8482.98 bu normal mi ikiz ihtimali var mı? Bana Allah rızası için bir yardımcı olun. Keseyi gördük sadece haftaya kalp atışı için gideceğim. Çevremdekiler ikiz mi acaba dedi de ondan soruyorum.
Ben geçeceğine eminim sende çok düşünüp moralini bozma desemde aynını yaşadım, sabret canım herşey yoluna girecek.Bende 19. Hft da girdiğim için detaylıya geçer diye umutluyum Fetus dr Zeki şahinoğlu na gittim ii bir iletişim kurduk 3 hft sonra tekrar çağırdı bakalım hayırlısı
Herkesin dediğine kulak asmayın bence sizin iç karnınız geniştir son aylarda büyür üzmeyin kendinizi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar 27+4 haftalıgım benim karnım çok büyümedi sanki kayınvalide de goren ikiz oldugunu anlamaz insallah iyi dogarlar diyor beni sinir etti iyice gelişimleri iyi hep ama öyle deyince icime kurt düstü iyice sizin karnınız büyükmü
Amin canım hepimize rabbim kucagımıza almayı nasip etsinHerkesin dediğine kulak asmayın bence sizin iç karnınız geniştir son aylarda büyür üzmeyin kendinizi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sen yine de çok kalkma yerinden. Benim yata yata rahim ağzı uzamış :)Slm kizlar 32 hafta icindeyim hersey iyice zorlasti uyuyamiyorum dönmeye calisiyorum yatakta olmuyor heryerim agriyor rahim kisalmis benim pazartesi doktorum ölcü 2,5 cm olmus benimkiler erken gelecekler sanirim dogum korkusu sardi beni Allah hepimize hayirli kolay dogum nasip etsin saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi
Geçmiş olsun canım. Bu hastane maceralarından ben de iki kere geçtim. En iyi şeyin evde dinlenmek olduğunu düşünüyorum.Kizlar merhaba hayırlı geceler 4 gündür hastane macerası halen devam ediyor ama sancım azaldı nst her gün 4 kere baglaniyorum gunde 6 defa nidirat var ve serum ve antibiyotik de dahil, rahim agzi uzunluğunda gayet iyi çıktı , bende enfeksiyon ve seker vardı. Kontrol altina alındı bu arada bugun ki ultasonda sagdaki erkek bebegım 1800 yakın dedi soldaki kiz bebegım 1500 dedi, 4 doz ciger gelistirici vuruldu bu arada kizimin ventrokomali si 11 mm olmus düsmüs iyi dedi hayırlısıyla insallah, bubdurumda nasibse hafta sonu istanbula bir atsam kendimi baaka bisey istemiyorum bide dr bana 31 hafta araligindasin ama benim hafta daha erken benden bu kadar kizlar kollarim delik desik oldu... neyse herkese selam lar hanımlar....
Bir önceki yazdığını hatırladım şimdi canım, testlerin arasında ili günden fazla vardı sanki. Artış normal görünüyor, ikiz olabilir mi acaba denilecek kadar oran yüksek değildi sanki.Arkadaşlar ikiz gebeliğin beta hcg değeri genel de yüksek mi oluyor? Ben 5+6 yım. İlk değer 2600 çıktı ikincisi 8482.98 bu normal mi ikiz ihtimali var mı? Bana Allah rızası için bir yardımcı olun. Keseyi gördük sadece haftaya kalp atışı için gideceğim. Çevremdekiler ikiz mi acaba dedi de ondan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?