2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar günaydın dün ayrıntılı ultrasondaydım doktor iki ayri kesenin oldugunu ama tek plasenta gördugunu soyledi biz bugune kadar 2 kese 2 plesanta olarak biliyoduk kendi doktorum öyle demisti biraz baktim tek plesenta oldgunda tek yumurta ikizi oluyomus bugüne kadar bildiğimiz çift yumurta ikizlerimiz tek yumurtayami dönmus durumda yani aklım baya karisti

Amin canim aramiza hosgeldin evet zorlu ama bir okadarda heyecanli güzel bir sürec tadini cikar her aninin

eminim öyledir ama ben tüp bebek le ikiz sabihi olduğumdan az korkulrım var :) azcık kasık ağrısa korkuyorum :))) rabbim bizlere bağışlasın

Hoşgeldin, Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah. Tek yumurta mı çift yumurta mı peki?

hosbulduk,evet cift 2 embrio transfer edilmişti :)

Geçmiş olsun canım cok merak ettim seni enfeksiyondan mı cıkmış sancın nasıl anladın. Kızın içinde sevindim inşallah saglıkla alacaksın kucagına. Cok güzel büyümüş bebeklerin inşallah İstanbul'a saglıkla gelirsin.

Geçmiş olsun canım, hayırlısı ile evine gelirsin inşaallah. ..Maaşallah bebeklerinin kilosu gayet iyi. Rabbim sana ve bebeklerine sağlık versin canım

Cok geçmis olsun canım insallah sıkıntısız bir şekilde evinize dönersiniz

Çok çok geçmiş olsun canım bizde seni merak ediyorduk çok. Maşşallah kiloları gayet iyi annesi sende biraz daha sabret az kaldıı herşey bebişler için.

eminim öyledir ama ben tüp bebek le ikiz sabihi olduğumdan az korkulrım var :) azcık kasık ağrısa korkuyorum :))) rabbim bizlere bağışlasın

Hoşgeldinn aramıza. Bende tüp bebek iki transferle ikizlerimi bekliyorum seni çok iyi anlıyorum özellikle 12. 14. Haftaya kadar baya korku oluyor insanda en ufak birşeyde. Az kalmış ama 12 den sonra doktorda rahatlatıyor baya artık normal gebelikten hiç bir farkı yok demişti doktorum bana daha dün gibi 33 haftalık olduk bile bugün. Çok vesvese yapmamaya çalış ama biraz dikkat bu 4 hafta fln.

kızlar merhaba doktor arayışım bitmedi maalesef. Güven hastanesinde doğum yapmaya karar verdim ve doktorunda Güven Hastanesinde çalışan bir doktor olması gerekiyor. seçenekleri 2 indirdim. Biri Dr. Belgin Polat diğeri de Dr. Turgut Var. Bunlardan birini ya da ikisini de duydunuz mu? ya da aranızda bu doktorları/doktoru tavsiye edecek birileri var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba kizlar.bu zamana kadar ilk kez dun gece cok.siddetli gaz sancisi yasadim.afedersiniz gece hic cikaramadim sabah rahatladim.normalmi acaba bu yasadigim?daha kontrolume 3 hafta var yine de gorunmelimiyim doktora???

dıkkat edıyorum ısten eve gıder gıtmez yemek sonrası dınlenıyorum pek de yormuyorum kendımı ama yınede korkular bırakmıyor hele kı kasık altında az bı agrı hıssedınce bıseymı oluyor ne oluyor dıyorum sanırım 12. haftaya kadar da korkmaya dvm edecegım:)

Benim de tüp bebek, tek transfer edildi ama ikiye bölündü. Tek yumurta ikizi yani, çift daha rahat diyorlar.. İnşallah ikimiz de sıkıntısız tamamlarız bu yolu. Tarihlerimiz benzer, birbirimize destek olalım..

Merhaba kizlar.bu zamana kadar ilk kez dun gece cok.siddetli gaz sancisi yasadim.afedersiniz gece hic cikaramadim sabah rahatladim.normalmi acaba bu yasadigim?daha kontrolume 3 hafta var yine de gorunmelimiyim doktora???
Canim aynen bende 3 gündür gaz sancisu çeki yorum karnim ceneme cikti nerdeyse, ve korkutmuyum ilerledikçe artti benim gaz olayi, ilik limonlu suyu yudum yudum içerek evde dolan.

kızlar merhaba, mitril arkadaşımızdan haberi olan var mı? çok merak ettim. bebişleri, kendi iyimi? eskilerin grubu var sanırım, haber alabildiniz mi?

Arkadaşlar ben 8 haftaluk hamileyim.ikizlwrimden biri nin kalp atılını görmedi dr. Gelişmeyebilir dedi.ama biraz daha bekleyelim dedi.sizde de böyle olupta sonradan gelişen bebeğiniz oldu.cvp verirseniz çok sevinirim.

Benim de tüp bebek, tek transfer edildi ama ikiye bölündü. Tek yumurta ikizi yani, çift daha rahat diyorlar.. İnşallah ikimiz de sıkıntısız tamamlarız bu yolu. Tarihlerimiz benzer, birbirimize destek olalım..

inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :) sen neredesin ben ankara ve hala doktor araştırıyorum bizim hoca gebelik takibi yapmıyor

Arkadaşlar ben 8 haftaluk hamileyim.ikizlwrimden biri nin kalp atılını görmedi dr. Gelişmeyebilir dedi.ama biraz daha bekleyelim dedi.sizde de böyle olupta sonradan gelişen bebeğiniz oldu.cvp verirseniz çok sevinirim.
Benimde senin haftanda kesemin biri dar ve küçüktü doktor bu eriyip gidecek dedi allahın izniyle 2 hafta sonra sapasağlam orada duruyordu?
7.haftaydı kalp atışlarını görmüştük biz.hakkınızda hayırlısını nasip etsin allah inşallah

inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :) sen neredesin ben ankara ve hala doktor araştırıyorum bizim hoca gebelik takibi yapmıyor
Ben İstanbuldayım. Bana çok riskli dediler, önce perinatalog a gittim muayeneye. Şimdi de haftaya kadın doğum randevum olacak ilk. İnşallah doktor sıkıntısı yaşamam,

Gecmis olsun canim aklimiz sende kaldi tlf aldin mi

Allah razı olsun. İçümi rahatlattın.bana dr gider dedi ama Allahtan umudumı asla kesmedim

Peki bebegin gelişimi ve sagligi nasıl otekine gore daha mi ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…