2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aralarında gün farkı olduğunu düşünüyorum kızım oğluma göre daha iri gözüküyor.dr yanıltan bu bence 2 hafta sonra öteki de toparlanmıştı işte.
Maşallah. Doğumu da yakinmis .Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bebislerini inşallah

Geçmiş olsun canım. İyi olmaniza sevindik aklımız sendeydi.inş. Bir an önce gelirsin ist saglikla görüşmek üzere

kızlar merhaba, @mitril arkadaşımızdan haberi olan var mı? çok merak ettim. bebişleri, kendi iyimi? eskilerin grubu var sanırım, haber alabildiniz mi?
Merhaba mitril de bebeklerde iyiydi en son masallah hastaneden çıktılar.Eve çıktıktan sonra bizde daha az haberleşe bildik inş. fırsat bulup kendi yazar son durumlarıniye bize

Merhaba mitril de bebeklerde iyiydi en son masallah hastaneden çıktılar.Eve çıktıktan sonra bizde daha az haberleşe bildik inş. fırsat bulup kendi yazar son durumlarıniye bize
Maşallah canımsen de 36 olmuşsun darısı başımıza dogum ne zaman belli oldu mu hayırlısıyla saglıkla al inşallah kucagına

Kızlar ya benim midem mi bagırsaklarımdan mı anlamadım sesler geliyor karnım aç değilken bile oluyor gecende ishal gećirdim simdi de sabahları afedersiniz sulu oluyor sonra yok tekrar mı ishal oluyorum ya sizde de olan varmı k9rkuyorum artık

Geçmiş olsun cnm bende öyle bir durum yok ancak kabızlık sorunum vardı kan ilaclarindan sonra daha da artmıştı sonra magnezyum almaya başlayınca düzeldi belki bir ilacın yan etkisidir ishal bol su iç cnm

Maşallah canımsen de 36 olmuşsun darısı başımıza dogum ne zaman belli oldu mu hayırlısıyla saglıkla al inşallah kucagına
Amin canım sağlıkla inşallah. Sali kontrolüm var kesinlesecek doğum tarihim kısmetse 28 Nisan tarihli vermisti ama öncesinde olabilir bu durumda.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun gaz problemi olabilirmi hamilelikte sık yaşanıyor malum

Geçmiş olsun cnm bende öyle bir durum yok ancak kabızlık sorunum vardı kan ilaclarindan sonra daha da artmıştı sonra magnezyum almaya başlayınca düzeldi belki bir ilacın yan etkisidir ishal bol su iç cnm
sagol canım bende hiç ishal olmazdım hep kabızdım zaten tahlilde bakteri ćıkmıstı antibiyotik kullandım geçti bende magnezyumdan şüphelendim içmesem mi acaba ya ishalde kötüymüs he
Geçmiş olsun gaz problemi olabilirmi hamilelikte sık yaşanıyor malum
bilmem ki gaz olabilir mi en iyisi dr a gitmek zaten persembe günü randevu vardı ozamana kadar birsey olmaz inşallah birde ayakta biraz fazla durayım karnim agrıyor yatınca geçiyor normal mi acaba ilk hamilelik olunca hiç birsèy bilmiyor insan

Kizlar Allah rizasi için bana bi şey diyin bugün kasik agrim yüzünden başka bir doktora gittim, bebeklerinin ikisi de kafalarini rahim ahzina dayamis haliyle o sanci yapiyor, takoya baglandim kasilma cikmadi ama agrim var, doktor da korkuttu erken doğum riski olabilir diye, 3 hafta evvel perinatolog öyle bi şey dememisti ayniydi pozisyon, yatarak dinlenme verdi, 24. Haftamdayim sizde boyle bi şey yasadiniz mi nolur birşey diyin bana servix 3,6

Kizlar merhaba istanbula gelis yasagi koydu hem burdaki hemdeki istanbuldaki dr ,burda dogum yapicam belli oldu, nasib kismet artik yalniz canlarim bisry sorucam bu bebekler artik sigmiyor hareketleri ile canimi yakıyorlar karnimin rahmimin her yerindeler sanki disari cikacak gibiler , her dakika idrar daha usandim benden ileri hanimlar bu durumlar neyi gosteriyor , bu arda whatsahap giremiyorum kizlar grubuda ozledim .. hepinizi cok öpüyorum

evet yaşadım yatış verdi ve rapor aldım hep yattım ağrılar geçti ama yatmaya devam. ha bir de 24. haftadan beri proluton depot iğne vuruluyorum her hafta.

evet yaşadım yatış verdi ve rapor aldım hep yattım ağrılar geçti ama yatmaya devam. ha bir de 24. haftadan beri proluton depot iğne vuruluyorum her hafta.
Allah razi olsun canim cevabin için, bana da depot verdi, çok korkuyorum acaba yukari cikmazlar mi agrim var simdi iyimisin maşallah bu haftaya kavusmussun

Allah razi olsun canim cevabin için, bana da depot verdi, çok korkuyorum acaba yukari cikmazlar mi agrim var simdi iyimisin maşallah bu haftaya kavusmussun
Gecmis olsun öncelikle,benimde bebeğimin biri aşağıdayedi hep 27,28 haftalarda nst de kasılmalarım cikti erken doğum riski vardı adalat verdi sürekli yattım ve mümkün olduğunca ayaklarımı yastıkla yükseltmemi söyledi dRum hala yatıyorum sanci olduğunda ayaklarımı kaldırıyorum ve rahimde 30. Haftada 1 cm aciklik oldu ona rağmen bu haftalara gelebildik şükür.Dinlen yorma kendini biliyorum zor ama mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış acil sifalar

Allah razi olsun canim, bana adalat erken diye vermedi galiba, proluton depot ve progeston verdi, yatiyorum sağ sol yat dedi ama bence senin yatisin daha mantikli, sana da maşallah Rabbim en güzel zamanda nasip etsin cumlemize.

Sağlıklı olunda önemli değil canım orası burası.artık büyüdüklerinde içinde hareketleri çok hissediyor olabilirsin.idrara gitme hepimizde var malesef baskıdan.iyi haberlerini yaz ara ara burdan da olsa.bizde öpüyoruz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…