- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.261
Bende sağ sol yatıyorum arada sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldiriyorum.sende yap faydasını görürsün insallahAllah razi olsun canim, bana adalat erken diye vermedi galiba, proluton depot ve progeston verdi, yatiyorum sağ sol yat dedi ama bence senin yatisin daha mantikli, sana da maşallah Rabbim en güzel zamanda nasip etsin cumlemize.
sağolasın iyiyim canım kendini hiç yormadan devam et, dinlenmek çok önemli.Allah razi olsun canim cevabin için, bana da depot verdi, çok korkuyorum acaba yukari cikmazlar mi agrim varsimdi iyimisin maşallah bu haftaya kavusmussun
Korkma canim.benim de oyle idi.kafa kafaya vermisler vajene baski yapiyorlardi.ben de istirahat ediyorum.bebekler surekli yer degistiriyor.duzelir canim.simdi benimkiler caprazlama biri makat biri bas asagi duruyor.Kizlar Allah rizasi için bana bi şey diyin bugün kasik agrim yüzünden başka bir doktora gittim, bebeklerinin ikisi de kafalarini rahim ahzina dayamis haliyle o sanci yapiyor, takoya baglandim kasilma cikmadi ama agrim var, doktor da korkuttu erken doğum riski olabilir diye, 3 hafta evvel perinatolog öyle bi şey dememisti ayniydi pozisyon, yatarak dinlenme verdi, 24. Haftamdayim sizde boyle bi şey yasadiniz mi nolur birşey diyin bana servix 3,6
Allah razı olsun canım sen kaç haftalikken oldu ve şimdi kaç haftaliksin, ınan ağrı moralimi bozuyor rabbim cumlemizin yüzüne baksın.Korkma canim.benim de oyle idi.kafa kafaya vermisler vajene baski yapiyorlardi.ben de istirahat ediyorum.bebekler surekli yer degistiriyor.duzelir canim.simdi benimkiler caprazlama biri makat biri bas asagi duruyor.
Hayırlı olsun.Amin inşallah hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasip etsin RabbimMerhaba tatlı anneler ben burayı yeni kesfettim dogal yollarla ikizlerime hamileyim :)) ilk gebeliğim 8+3 üz şu ansizler baya ileriki haftalardasiniz rabbim kolaylik versin inşallah hepimize sağlıkla gelsin insallah bebislerimiz
Canım geçmiş olsun kasilman falan mi var o yüzden veriliyor bildiğim kadarıyla, erken doğumu önleme amaçlı.Kızlar bana adalat verdiydi dr.ama yan etkilerini okuyunca kullanmak istemedim.hem tansiyonu düzenler hemde ufak olan bebeğe kilo aldırır dedi.ne alaka anlamadım ya bu çok ilaçcı bu durumu hiç ama hiç sevmiyorum.şeker için ve triod için(sorun olmamasına rağmen)ilaç vermişti endokrin doktoru iki ilacıda bıraktırdı şimdi.adalatı al deyince almak istemedim ya kötü mü yapıyorum acaba?
Yok tatlım kasılmam filan 13/8 filan çıkıyor tansiyonum 9/6 kadar düşürür dedi ama o da az dedim daha iyi işte dedi.ama ben ilaç kullanmak istemiyorum.2 kerede enfeksiyon için antibiyotik kullandım.ama kafama da takılıyorCanım geçmiş olsun kasilman falan mi var o yüzden veriliyor bildiğim kadarıyla, erken doğumu önleme amaçlı.
Hoşgeldin canım sağlıcakla bebeklerini kucaklarsin inşallah, tüm hamilelerde.Merhaba tatlı anneler ben burayı yeni kesfettim dogal yollarla ikizlerime hamileyim :)) ilk gebeliğim 8+3 üz şu ansizler baya ileriki haftalardasiniz rabbim kolaylik versin inşallah hepimize sağlıkla gelsin insallah bebislerimiz
Canım tansiyonun bir tık fazla o yükselebilir diye tedbir en vermiştir, hemde olası kasilmalarinda olabilir belki diye, bence kullan tansiyon ne kadar düşük o kadar iyi demişti doktorum. Mesela 9/6 en ideal ölçü, o tansiyon aletleri bile o konumda ideal diyor.Yok tatlım kasılmam filan 13/8 filan çıkıyor tansiyonum 9/6 kadar düşürür dedi ama o da az dedim daha iyi işte dedi.ama ben ilaç kullanmak istemiyorum.2 kerede enfeksiyon için antibiyotik kullandım.ama kafama da takılıyor
Off bilemiyorum korkuyorum ilaçlardan artıkCanım tansiyonun bir tık fazla o yükselebilir diye tedbir en vermiştir, hemde olası kasilmalarinda olabilir belki diye, bence kullan tansiyon ne kadar düşük o kadar iyi demişti doktorum. Mesela 9/6 en ideal ölçü, o tansiyon aletleri bile o konumda ideal diyor.
Ya benimde oğlan sağ tarafımda baya ağırlık yapıyor sürekli ovuşturuyorumKizlar kimsenin sesi solugu cikmiyor benim de alltaki bebek hic durmuyor cok hareketli ama bu hareketler cok zorluyor beni cokkkk
Merhaba tansiyon problemi varsa kullan mutlaka derim ayrıca kasilma durumunda veriyor Dr ki ben 28 haftamda beri kullanıyordum günde 3 kez dün bıraktım bi sorun olsa vermezler emin ol bizim gibi kullanan bir çok anne varKızlar bana adalat verdiydi dr.ama yan etkilerini okuyunca kullanmak istemedim.hem tansiyonu düzenler hemde ufak olan bebeğe kilo aldırır dedi.ne alaka anlamadım ya bu çok ilaçcı bu durumu hiç ama hiç sevmiyorum.şeker için ve triod için(sorun olmamasına rağmen)ilaç vermişti endokrin doktoru iki ilacıda bıraktırdı şimdi.adalatı al deyince almak istemedim ya kötü mü yapıyorum acaba?
Dün bırakmadım 2 ye indirdim yanlış oldu.devam ediyorum yaniMerhaba tansiyon problemi varsa kullan mutlaka derim ayrıca kasilma durumunda veriyor Dr ki ben 28 haftamda beri kullanıyordum günde 3 kez dün bıraktım bi sorun olsa vermezler emin ol bizim gibi kullanan bir çok anne var
Bizde seni özledik canim neden giremiyorsun whatshap??Kizlar merhaba istanbula gelis yasagi koydu hem burdaki hemdeki istanbuldaki dr ,burda dogum yapicam belli oldu, nasib kismet artik yalniz canlarim bisry sorucam bu bebekler artik sigmiyor hareketleri ile canimi yakıyorlar karnimin rahmimin her yerindeler sanki disari cikacak gibiler , her dakika idrar daha usandim benden ileri hanimlar bu durumlar neyi gosteriyor , bu arda whatsahap giremiyorum kizlar grubuda ozledim .. hepinizi cok öpüyorum
Ne zaman alıyorsunuz bu ilacı?eczacı sabah kahvaltısından sonra gibi demişti bana?şimdi sizi dinleyince korktum açıkçası?dünya standartlarında ideal tansiyon benim bildiğim 12/8 dir ama eğer kullan dediyse bir bildiği vardır diyorsunuz.alayım bari yarın 30luk vermiş en hafif olanıymışMerhaba tansiyon problemi varsa kullan mutlaka derim ayrıca kasilma durumunda veriyor Dr ki ben 28 haftamda beri kullanıyordum günde 3 kez dün bıraktım bi sorun olsa vermezler emin ol bizim gibi kullanan bir çok anne var
Senin haftalarinda olmustu canim.hatta 19 dan 24 e kadar ikisi bas asagiydi.simdi 29. Haftadayim.degisiyor surekli..ama ayaklarini dikip yatmanda fayda var canimAllah razı olsun canım sen kaç haftalikken oldu ve şimdi kaç haftaliksin, ınan ağrı moralimi bozuyor rabbim cumlemizin yüzüne baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?