2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah razi olsun canim, bana adalat erken diye vermedi galiba, proluton depot ve progeston verdi, yatiyorum sağ sol yat dedi ama bence senin yatisin daha mantikli, sana da maşallah Rabbim en güzel zamanda nasip etsin cumlemize.
Bende sağ sol yatıyorum arada sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldiriyorum.sende yap faydasını görürsün insallah

Korkma canim.benim de oyle idi.kafa kafaya vermisler vajene baski yapiyorlardi.ben de istirahat ediyorum.bebekler surekli yer degistiriyor.duzelir canim.simdi benimkiler caprazlama biri makat biri bas asagi duruyor.

Korkma canim.benim de oyle idi.kafa kafaya vermisler vajene baski yapiyorlardi.ben de istirahat ediyorum.bebekler surekli yer degistiriyor.duzelir canim.simdi benimkiler caprazlama biri makat biri bas asagi duruyor.
Allah razı olsun canım sen kaç haftalikken oldu ve şimdi kaç haftaliksin, ınan ağrı moralimi bozuyor rabbim cumlemizin yüzüne baksın.

Hayırlı olsun.Amin inşallah hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Rabbim

Kızlar bana adalat verdiydi dr.ama yan etkilerini okuyunca kullanmak istemedim.hem tansiyonu düzenler hemde ufak olan bebeğe kilo aldırır dedi.ne alaka anlamadım ya bu çok ilaçcı bu durumu hiç ama hiç sevmiyorum.şeker için ve triod için(sorun olmamasına rağmen)ilaç vermişti endokrin doktoru iki ilacıda bıraktırdı şimdi.adalatı al deyince almak istemedim ya kötü mü yapıyorum acaba?

Canım geçmiş olsun kasilman falan mi var o yüzden veriliyor bildiğim kadarıyla, erken doğumu önleme amaçlı.

Canım geçmiş olsun kasilman falan mi var o yüzden veriliyor bildiğim kadarıyla, erken doğumu önleme amaçlı.
Yok tatlım kasılmam filan 13/8 filan çıkıyor tansiyonum 9/6 kadar düşürür dedi ama o da az dedim daha iyi işte dedi.ama ben ilaç kullanmak istemiyorum.2 kerede enfeksiyon için antibiyotik kullandım.ama kafama da takılıyor

Hoşgeldin canım sağlıcakla bebeklerini kucaklarsin inşallah, tüm hamilelerde.

Canım tansiyonun bir tık fazla o yükselebilir diye tedbir en vermiştir, hemde olası kasilmalarinda olabilir belki diye, bence kullan tansiyon ne kadar düşük o kadar iyi demişti doktorum. Mesela 9/6 en ideal ölçü, o tansiyon aletleri bile o konumda ideal diyor.

Off bilemiyorum korkuyorum ilaçlardan artık

Kızlar hastane cantası hazırlıgınıa giriştim neler koydunuz yarın da alışveriş yapıp yıkayıp cantayı hazır etmek istiyorum artık.

Kizlar kimsenin sesi solugu cikmiyor benim de alltaki bebek hic durmuyor cok hareketli ama bu hareketler cok zorluyor beni cokkkk

Kizlar kimsenin sesi solugu cikmiyor benim de alltaki bebek hic durmuyor cok hareketli ama bu hareketler cok zorluyor beni cokkkk
Ya benimde oğlan sağ tarafımda baya ağırlık yapıyor sürekli ovuşturuyorum
Ağrı yapıyor.toplanıyor bir yukarı bir aşağı geriliyor karnımın sağ tarafı hep

Merhaba tansiyon problemi varsa kullan mutlaka derim ayrıca kasilma durumunda veriyor Dr ki ben 28 haftamda beri kullanıyordum günde 3 kez dün bıraktım bi sorun olsa vermezler emin ol bizim gibi kullanan bir çok anne var

Merhaba tansiyon problemi varsa kullan mutlaka derim ayrıca kasilma durumunda veriyor Dr ki ben 28 haftamda beri kullanıyordum günde 3 kez dün bıraktım bi sorun olsa vermezler emin ol bizim gibi kullanan bir çok anne var
Dün bırakmadım 2 ye indirdim yanlış oldu.devam ediyorum yani

Bizde seni özledik canim neden giremiyorsun whatshap??

Ne zaman alıyorsunuz bu ilacı?eczacı sabah kahvaltısından sonra gibi demişti bana?şimdi sizi dinleyince korktum açıkçası?dünya standartlarında ideal tansiyon benim bildiğim 12/8 dir ama eğer kullan dediyse bir bildiği vardır diyorsunuz.alayım bari yarın 30luk vermiş en hafif olanıymış

Allah razı olsun canım sen kaç haftalikken oldu ve şimdi kaç haftaliksin, ınan ağrı moralimi bozuyor rabbim cumlemizin yüzüne baksın.
Senin haftalarinda olmustu canim.hatta 19 dan 24 e kadar ikisi bas asagiydi.simdi 29. Haftadayim.degisiyor surekli..ama ayaklarini dikip yatmanda fayda var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…