- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.281
Doktorun kizmasin canim,telefon yasakti sanaKizlar kimsenin sesi solugu cikmiyor benim de alltaki bebek hic durmuyor cok hareketli ama bu hareketler cok zorluyor beni cokkkk
Doktoruni dinle canim.ben de iciyorum.hem sana cok dusul doz vermis.ilac kullanmaman,ilac kullanmandan daha zararli.Ne zaman alıyorsunuz bu ilacı?eczacı sabah kahvaltısından sonra gibi demişti bana?şimdi sizi dinleyince korktum açıkçası?dünya standartlarında ideal tansiyon benim bildiğim 12/8 dir ama eğer kullan dediyse bir bildiği vardır diyorsunuz.alayım bari yarın 30luk vermiş en hafif olanıymış
Gözün aydin canim bebislerin sansiyla benimde bircok isim iyi gitti Allahim heryilimizi güzel hayirli gecirsin insallah senin adina cok sevindimGünaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
allah razi olsun canim cevabin için saol.Senin haftalarinda olmustu canim.hatta 19 dan 24 e kadar ikisi bas asagiydi.simdi 29. Haftadayim.degisiyor surekli..ama ayaklarini dikip yatmanda fayda var canim
tebrik ederim her şey gonlunuzce olsun.Günaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
tebrikler bebişler sana uğurlu gelmişGünaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
Tebrik ederim canim darisi basima insallah benim bebislerim de anneleriyle mulakata girecekler bana da şans olurlar insallahGünaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
insallah canım..hos geldin hayırlı saglıklı olsun bebıslerın bi zamanlar bizde yasadık bu haftaları ınan cabuk gecıyorMerhaba tatlı anneler ben burayı yeni kesfettim dogal yollarla ikizlerime hamileyim :)) ilk gebeliğim 8+3 üz şu ansizler baya ileriki haftalardasiniz rabbim kolaylik versin inşallah hepimize sağlıkla gelsin insallah bebislerimiz
Ezbere konusmak yanlis olur canim tahlil yapilmasi lazim ama akintiyla beraber kan yoksa korkma canim, uygun zamanda bence git tahlil yaptir neyse cikar canimKizlar yardim nolurr.simdi camasirimda ilk kez baya yogun beyaz renkli yapiskan ve sanki pihti halinde gelmis bir akinti farkettimenfeksiyon mudur mantarmi ya da baska bir sey mi???napmaliyim???
Canim benim telaş yapma doktorunu araya biliyorsan ara, kan yoksa paniğe gerek yok, idrar tahlili ve idrar kulturu yaptirabilirsin, onlar zaten ikiz gebelikte 20 güne bir yaptiriliyorKizlar yardim nolurr.simdi camasirimda ilk kez baya yogun beyaz renkli yapiskan ve sanki pihti halinde gelmis bir akinti farkettimenfeksiyon mudur mantarmi ya da baska bir sey mi???napmaliyim???
Canımm çok çok sevindim senin adınaa kısmetleriyle şanslarıyla geliyor meleklerin inşallah. Bundan sonraki bütün haberlerin senin için güzel olması dileğiylee. Nasıl hissediyorsun peki var mı bir sıkıntı?Günaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
Bizler iyiyiz canım yata kalka geçiyor günler. Senin yanında birşeyyler var mı doğum orda olacaksa nasıl yapacaksın hastaneden çıkınca nerede kalacaksın merak ettim senii yaa.hanımlar dr radyasyon internetten uzak dur dedi .. cep tel esimde kaldirdi :) anca yanimdaki refakatcidan klube girebiliyorum arada :) bu arda nidilati dun kesti dr yarincikis yapicam ama burda kalmam gerekiyor .. istanbul genede yok hayirlisi Allahtan kizlar sizler nasilsiniz bebisler nasil arkadaslar ...
Bende tup bebekle ikizlerime hamile kaldım stres yapmamaya çalış canım o korkular hiç bitmiyor ama herşeyin iyi olacağını duşundıkkat edıyorum ısten eve gıder gıtmez yemek sonrası dınlenıyorum pek de yormuyorum kendımı ama yınede korkular bırakmıyor hele kı kasık altında az bı agrı hıssedınce bıseymı oluyor ne oluyor dıyorum sanırım 12. haftaya kadar da korkmaya dvm edecegım:)
Canım bende ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum ama kar zarar ilişkisi önemli biadalat erken doğumu engelliyor ikizlerde çoğu kişi kullandı erken gelmeleinden daha iyi bence anne karnıKızlar bana adalat verdiydi dr.ama yan etkilerini okuyunca kullanmak istemedim.hem tansiyonu düzenler hemde ufak olan bebeğe kilo aldırır dedi.ne alaka anlamadım ya bu çok ilaçcı bu durumu hiç ama hiç sevmiyorum.şeker için ve triod için(sorun olmamasına rağmen)ilaç vermişti endokrin doktoru iki ilacıda bıraktırdı şimdi.adalatı al deyince almak istemedim ya kötü mü yapıyorum acaba?
Muhtemelen bu haftalardane sonra tansiyon problemi daha çok çıkıyor önlem için vermiştir Dr un.Kahvalti sonrasi uygundur günde 1 tane iseNe zaman alıyorsunuz bu ilacı?eczacı sabah kahvaltısından sonra gibi demişti bana?şimdi sizi dinleyince korktum açıkçası?dünya standartlarında ideal tansiyon benim bildiğim 12/8 dir ama eğer kullan dediyse bir bildiği vardır diyorsunuz.alayım bari yarın 30luk vermiş en hafif olanıymış
Gözün aydın,şansınız bahtınız hep açık olsun inşallah :)Günaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
Cok saol cevap icin canim.nette herkesde olan bir seymis gibi okudum ama bakalim en kisa zamanda tahlil yaptirmadan rahat etmicek icimBu kadar
Ezbere konusmak yanlis olur canim tahlil yapilmasi lazim ama akintiyla beraber kan yoksa korkma canim, uygun zamanda bence git tahlil yaptir neyse cikar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?