2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Doktoruni dinle canim.ben de iciyorum.hem sana cok dusul doz vermis.ilac kullanmaman,ilac kullanmandan daha zararli.

Günaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım

Gözün aydin canim bebislerin sansiyla benimde bircok isim iyi gitti Allahim heryilimizi güzel hayirli gecirsin insallah senin adina cok sevindim

Senin haftalarinda olmustu canim.hatta 19 dan 24 e kadar ikisi bas asagiydi.simdi 29. Haftadayim.degisiyor surekli..ama ayaklarini dikip yatmanda fayda var canim
allah razi olsun canim cevabin için saol.

tebrik ederim her şey gonlunuzce olsun.

tebrikler bebişler sana uğurlu gelmiş

Kizlar yardim nolurr.simdi camasirimda ilk kez baya yogun beyaz renkli yapiskan ve sanki pihti halinde gelmis bir akinti farkettim enfeksiyon mudur mantarmi ya da baska bir sey mi???napmaliyim???

Tebrik ederim canim darisi basima insallah benim bebislerim de anneleriyle mulakata girecekler bana da şans olurlar insallah

insallah canım..hos geldin hayırlı saglıklı olsun bebıslerın bi zamanlar bizde yasadık bu haftaları ınan cabuk gecıyor

Bu kadar
Kizlar yardim nolurr.simdi camasirimda ilk kez baya yogun beyaz renkli yapiskan ve sanki pihti halinde gelmis bir akinti farkettim enfeksiyon mudur mantarmi ya da baska bir sey mi???napmaliyim???
Ezbere konusmak yanlis olur canim tahlil yapilmasi lazim ama akintiyla beraber kan yoksa korkma canim, uygun zamanda bence git tahlil yaptir neyse cikar canim

hanımlar dr radyasyon internetten uzak dur dedi .. cep tel esimde kaldirdi :) anca yanimdaki refakatcidan klube girebiliyorum arada :) bu arda nidilati dun kesti dr yarincikis yapicam ama burda kalmam gerekiyor .. istanbul genede yok hayirlisi Allahtan kizlar sizler nasilsiniz bebisler nasil arkadaslar ...

Canim benim telaş yapma doktorunu araya biliyorsan ara, kan yoksa paniğe gerek yok, idrar tahlili ve idrar kulturu yaptirabilirsin, onlar zaten ikiz gebelikte 20 güne bir yaptiriliyor

Canımm çok çok sevindim senin adınaa kısmetleriyle şanslarıyla geliyor meleklerin inşallah. Bundan sonraki bütün haberlerin senin için güzel olması dileğiylee. Nasıl hissediyorsun peki var mı bir sıkıntı?

Bizler iyiyiz canım yata kalka geçiyor günler. Senin yanında birşeyyler var mı doğum orda olacaksa nasıl yapacaksın hastaneden çıkınca nerede kalacaksın merak ettim senii yaa.

Kızlar Ankarada olan var mı? Benim artik doğum yapacağım hastaneyi ve dru belirlemem lazım. Özel sigortam var. Ankarada tavsiyesi olan var mı?

Bende tup bebekle ikizlerime hamile kaldım stres yapmamaya çalış canım o korkular hiç bitmiyor ama herşeyin iyi olacağını duşun

Canım bende ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum ama kar zarar ilişkisi önemli biadalat erken doğumu engelliyor ikizlerde çoğu kişi kullandı erken gelmeleinden daha iyi bence anne karnı

Muhtemelen bu haftalardane sonra tansiyon problemi daha çok çıkıyor önlem için vermiştir Dr un.Kahvalti sonrasi uygundur günde 1 tane ise

Gözün aydın,şansınız bahtınız hep açık olsun inşallah :)

Bu kadar

Ezbere konusmak yanlis olur canim tahlil yapilmasi lazim ama akintiyla beraber kan yoksa korkma canim, uygun zamanda bence git tahlil yaptir neyse cikar canim
Cok saol cevap icin canim.nette herkesde olan bir seymis gibi okudum ama bakalim en kisa zamanda tahlil yaptirmadan rahat etmicek icim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…