- 22 Temmuz 2010
- 24
- 7
- 86
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.301
Canimm cok saol cevabin icin.malesef bir doktorum var tlf nunu bile vermiyorCanim benim telaş yapma doktorunu araya biliyorsan ara, kan yoksa paniğe gerek yok, idrar tahlili ve idrar kulturu yaptirabilirsin, onlar zaten ikiz gebelikte 20 güne bir yaptiriliyor
Ben Ahmet Erdem'e gidiyorum canım tüp bebek tedavimi de yapmıştı. Ben memnunum.Kızlar Ankarada olan var mı? Benim artik doğum yapacağım hastaneyi ve dru belirlemem lazım. Özel sigortam var. Ankarada tavsiyesi olan var mı?
Hangi hastanede canim?Ben Ahmet Erdem'e gidiyorum canım tüp bebek tedavimi de yapmıştı. Ben memnunum.
Benim bi tanıdığım doğumunu başkentte o dr a yaptırdı. Ikiz ve erken doğum oldu. Bana memnun olduğunu ve tavsiye ettiğini söyledi.Ankarada baskent universitesinde sertac esine giden var mi acaba?
Bende baskentte hulusi hocaya yaptirdim ama malesef gebelik takibi yapmiyor.ayni hastanede sertac hocaya gidiyorum ama.uzam otirdugum icin gidip gelmesi buyuk sikinti oluyor.hoca telefonunu vermiyor.bi sorum olsa boyle ortada kaliyorum napicam bilmiyorumBen Ahmet Erdem'e gidiyorum canım tüp bebek tedavimi de yapmıştı. Ben memnunum.
hanımlar dr radyasyon internetten uzak dur dedi .. cep tel esimde kaldirdi :) anca yanimdaki refakatcidan klube girebiliyorum arada :) bu arda nidilati dun kesti dr yarincikis yapicam ama burda kalmam gerekiyor .. istanbul genede yok hayirlisi Allahtan kizlar sizler nasilsiniz bebisler nasil arkadaslar ...
Canim benim iyi olun da onemli olan o..ben iyiyim şükür bebislerin tatlis tekmelerini yiyorum arada :) senin bebisler de iyi dimihanımlar dr radyasyon internetten uzak dur dedi .. cep tel esimde kaldirdi :) anca yanimdaki refakatcidan klube girebiliyorum arada :) bu arda nidilati dun kesti dr yarincikis yapicam ama burda kalmam gerekiyor .. istanbul genede yok hayirlisi Allahtan kizlar sizler nasilsiniz bebisler nasil arkadaslar ...
Eliiif çıktın gruptan merak ettik seniiCanim benim iyi olun da onemli olan o..ben iyiyim şükür bebislerin tatlis tekmelerini yiyorum arada :) senin bebisler de iyi dimi
Canim tlf cok agirlasti zor giriyo nete bile tüm gruplardan ciktim mecbur burdan ve ayri ayri yazarim artık suara yeni tlf almayi düşünmüyorum çünkü daha onemli mesguliyetimiz var malum :)Eliiif çıktın gruptan merak ettik senii
Sen iyi olda ordan burdan konuşuruz fark etmez canım. Dikkat et kendine.Canim tlf cok agirlasti zor giriyo nete bile tüm gruplardan ciktim mecbur burdan ve ayri ayri yazarim artık suara yeni tlf almayi düşünmüyorum çünkü daha onemli mesguliyetimiz var malum :)
İyiyim şükür canim :) bu arada whatshap profiline bayildimSen iyi olda ordan burdan konuşuruz fark etmez canım. Dikkat et kendine.
Teşekkür ederim canım bugün çektikk havayı da güzel bulunca.İyiyim şükür canim :) bu arada whatshap profiline bayildim
Saol canım, amin inşallahGözün aydin canim bebislerin sansiyla benimde bircok isim iyi gitti Allahim heryilimizi güzel hayirli gecirsin insallah senin adina cok sevindim
Saol canım , evet bebişlerim uğur getirditebrikler bebişler sana uğurlu gelmiş
Amin saol canımGözün aydın,şansınız bahtınız hep açık olsun inşallah :)
Sağol cnm bnm hatırlanmak ne güzel.. Çok teşekkür ederim :) bn iyiyim,hafta sonu olduğu için haberim yok kizlarimdan son iki gündür ama en son iyilerdi elhamdullillah.Kucuk kızım uyanıktı oynayıp duruyordu şükürler olsun..ama hala büyuğü uyanık goremedik;hemşireler onun da uyanık kaldığını ağladığını söylüyor ama..Mrs-cicek canim nasılsın? ne yapıyorsun? Bebisler nasıl oldu??
Ne zaman cikcaklar bişey dedi mi doktorSağol cnm bnm hatırlanmak ne güzel.. Çok teşekkür ederim :) bn iyiyim,hafta sonu olduğu için haberim yok kizlarimdan son iki gündür ama en son iyilerdi elhamdullillah.Kucuk kızım uyanıktı oynayıp duruyordu şükürler olsun..ama hala büyuğü uyanık goremedik;hemşireler onun da uyanık kaldığını ağladığını söylüyor ama..
Uyanık oluyordur annesi sana denk gelmemiştir ilk aylar 18 saati uyuyarak geçiriyorlarmış zaten. İnşallah en kısa zamanda eve geçersiniz se biraz uyusalar da dinlensem dersin annesii. Ne zaman çıkarlar doktorlar bir şey diyor mu?Sağol cnm bnm hatırlanmak ne güzel.. Çok teşekkür ederim :) bn iyiyim,hafta sonu olduğu için haberim yok kizlarimdan son iki gündür ama en son iyilerdi elhamdullillah.Kucuk kızım uyanıktı oynayıp duruyordu şükürler olsun..ama hala büyuğü uyanık goremedik;hemşireler onun da uyanık kaldığını ağladığını söylüyor ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?