2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben Ahmet Erdem'e gidiyorum canım tüp bebek tedavimi de yapmıştı. Ben memnunum.
Bende baskentte hulusi hocaya yaptirdim ama malesef gebelik takibi yapmiyor.ayni hastanede sertac hocaya gidiyorum ama.uzam otirdugum icin gidip gelmesi buyuk sikinti oluyor.hoca telefonunu vermiyor.bi sorum olsa boyle ortada kaliyorum napicam bilmiyorum ahmet hocanin muayenesi ne kadar canim?kendi.muayenehanesindemi bakiyor?

Canim benim iyi olun da onemli olan o..ben iyiyim şükür bebislerin tatlis tekmelerini yiyorum arada :) senin bebisler de iyi dimi

Eliiif çıktın gruptan merak ettik senii
Canim tlf cok agirlasti zor giriyo nete bile tüm gruplardan ciktim mecbur burdan ve ayri ayri yazarim artık suara yeni tlf almayi düşünmüyorum çünkü daha onemli mesguliyetimiz var malum :)

Mrs-cicek canim nasılsın? ne yapıyorsun? Bebisler nasıl oldu??
Sağol cnm bnm hatırlanmak ne güzel.. Çok teşekkür ederim :) bn iyiyim,hafta sonu olduğu için haberim yok kizlarimdan son iki gündür ama en son iyilerdi elhamdullillah.Kucuk kızım uyanıktı oynayıp duruyordu şükürler olsun..ama hala büyuğü uyanık goremedik;hemşireler onun da uyanık kaldığını ağladığını söylüyor ama..

Ne zaman cikcaklar bişey dedi mi doktor

Uyanık oluyordur annesi sana denk gelmemiştir ilk aylar 18 saati uyuyarak geçiriyorlarmış zaten. İnşallah en kısa zamanda eve geçersiniz se biraz uyusalar da dinlensem dersin annesii. Ne zaman çıkarlar doktorlar bir şey diyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…