2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ben test yaptırdım çoktan canım arkadaşa öneriyordum. 24. haftadan beridir proluton depot kullanıyorum çok sağlam bir iğne.

Eeee risk durumun varsa peki allahım korusun
İkizlerde o testlerin güvenilirliği yok ki niye yapilsin. O testler yerine yurt dişinda yapilan testler var anne kanindan ondan yaptik biz fakat onu da yaptirmaysn var, neticede birşey olsa da aldirmayacaktim,sadece hazirlikli olmak istedim.

Anladım cnm allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inş.

Cok şükür 8 yaşında ikinci sınıfa gidiyor. 31 haftalık dogdu suların erken gelmedi nedeniyle, enfeksiyondan kese delinmiş. Süreç zor ama geçiyor. Bakalım bunlar vaktinde gelir inşallah.
Çok şükür canim Rabbim bagislasin, inşallah bunlari zaman li kucagimiza aliriz

Kızlar bugün kontrolumuz vardi 23.haftadayim 542gr birine 564gr da bi bebekler doktora sordugumda normal dedi ama sizin o haftalarda kac gr.di acaba merak ettim iyimi acaba kilolari

Günaydin kizlar 4 gündür hastahanedeyim rahim agzi kisalmis 1,7 cm düsmüs kontroll altinda tutuyorlar sancilar baslamasin diye hergün serum veriyorlar ve 2 tane ciger gelistirici vurdular dua edin biraz daha dursunlar pazartesi tekrar kontrollerim yapilacak eger hersey yolunda ise eve gönderecekler insallah dualarinizi esirgemeyin öpüyorum hepinizi

Çok mu ayakta zaman geçiriyorsun? Hep yatman gerekiyor zaten kalmış birkaç hafta hayırlısıyla.

Cnm kaç haftalıksın dikiş atmıyorlar mı?ben şu an dikişliyim.

Kızlar bende ikiz hamileyim ve 22 haftalık ikiz kaybım var. Bunda rahim ağzıma dikiş atıldı şimdi 15 haftalığız. Biz ikizler kaçı görsek iyi sizce çok korkuyorum erkenden doğurmaktan yine?

Kızlar bende ikiz hamileyim ve 22 haftalık ikiz kaybım var. Bunda rahim ağzıma dikiş atıldı şimdi 15 haftalığız. Biz ikizler kaçı görsek iyi sizce çok korkuyorum erkenden doğurmaktan yine?
Korkma canım benim de 24 haftalık kaybım var. Nasip kısmet napalım. İkizlerde önce 28 sonra 30 daha sonra 32 olunca süper diyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…