- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.521
ben test yaptırdım çoktan canım arkadaşa öneriyordum. 24. haftadan beridir proluton depot kullanıyorum çok sağlam bir iğne.Progestoron içeren ilaç iğne kullanıyor musunuz? Ben pruloton depot kullanıyorum su gibi oluyo akıntı. Ben maalesef kötü bir tecrübe de olsa kızımda suyum sızmaya başlamıştı cok az olmuyor renksiz kokusuz kuruyunca leke bırakmıyor. Sonrasında rahim agzı tıkacı da gelmeye başlıyor. Suyunuz oldugunu anlatsınız o normal akıntıdır. Ama test yaptırın mutlaka tabi için rahatlasın.
günde bir kere al olmadı osteocarei ben öyle yapıyorum.Ya doktorumda osteocare vermişti 4 ay kullandım günde 2 kere,ayda 62 tl çok geldi valla eczacimda solgarda aynı deyince onu aldım, acaba osteocareye mi donsem
Tatlim ben sut ürünü kullanamiyorum ya, 2 tane demişti, aman benimki de is ondan ekonomi yapi yorum, alayim yarin içim rahat etmedigünde bir kere al olmadı osteocarei ben öyle yapıyorum.
Eeee risk durumun varsa peki allahım korusunDoktorum ikili de yapmadi, kaldiki uçlu tek bebekte bile gereksiz.
İkizlerde o testlerin güvenilirliği yok ki niye yapilsin. O testler yerine yurt dişinda yapilan testler var anne kanindan ondan yaptik biz fakat onu da yaptirmaysn var, neticede birşey olsa da aldirmayacaktim,sadece hazirlikli olmak istedim.Eeee risk durumun varsa peki allahım korusun
İkizlerde o testlerin güvenilirliği yok ki niye yapilsin. O testler yerine yurt dişinda yapilan testler var anne kanindan ondan yaptik biz fakat onu da yaptirmaysn var, neticede birşey olsa da aldirmayacaktim,sadece hazirlikli olmak istedim.
Cok şükür 8 yaşında ikinci sınıfa gidiyor. 31 haftalık dogdu suların erken gelmedi nedeniyle, enfeksiyondan kese delinmiş. Süreç zor ama geçiyor. Bakalım bunlar vaktinde gelir inşallah.
Çok şükür canim Rabbim bagislasin, inşallah bunlari zaman li kucagimiza alirizCok şükür 8 yaşında ikinci sınıfa gidiyor. 31 haftalık dogdu suların erken gelmedi nedeniyle, enfeksiyondan kese delinmiş. Süreç zor ama geçiyor. Bakalım bunlar vaktinde gelir inşallah.
Maşallah kiloları haftasına uyumlu canım.Kızlar bugün kontrolumuz vardi 23.haftadayim 542gr birine 564gr da bi bebekler doktora sordugumda normal dedi ama sizin o haftalarda kac gr.di acaba merak ettim iyimi acaba kilolari
Çok mu ayakta zaman geçiriyorsun? Hep yatman gerekiyor zaten kalmış birkaç hafta hayırlısıyla.Günaydin kizlar 4 gündür hastahanedeyim rahim agzi kisalmis 1,7 cm düsmüs kontroll altinda tutuyorlar sancilar baslamasin diye hergün serum veriyorlar ve 2 tane ciger gelistirici vurdular dua edin biraz daha dursunlar pazartesi tekrar kontrollerim yapilacak eger hersey yolunda ise eve gönderecekler insallah dualarinizi esirgemeyin öpüyorum hepinizi
Doktorda normal dedide insanin aklina takilio iste yinede sizede bi soryim istedim tesekkur ederimMaşallah kiloları haftasına uyumlu canım.
Canım benimde hiç biri yapılmadı. Rabbime emanetiz, Allah korusun birşey olsada aldırmayacağım için hiç kafamı karıştırmayım dedim.Eeee risk durumun varsa peki allahım korusun
Canım benimde hiç biri yapılmadı. Rabbime emanetiz, Allah korusun birşey olsada aldırmayacağım için hiç kafamı karıştırmayım dedim.
Cnm kaç haftalıksın dikiş atmıyorlar mı?ben şu an dikişliyim.Günaydin kizlar 4 gündür hastahanedeyim rahim agzi kisalmis 1,7 cm düsmüs kontroll altinda tutuyorlar sancilar baslamasin diye hergün serum veriyorlar ve 2 tane ciger gelistirici vurdular dua edin biraz daha dursunlar pazartesi tekrar kontrollerim yapilacak eger hersey yolunda ise eve gönderecekler insallah dualarinizi esirgemeyin öpüyorum hepinizi
Bu saatten sonra dikiş olmaz herhalde doğum olur.Cnm kaç haftalıksın dikiş atmıyorlar mı?ben şu an dikişliyim.
Korkma canım benim de 24 haftalık kaybım var. Nasip kısmet napalım. İkizlerde önce 28 sonra 30 daha sonra 32 olunca süper diyor doktorlar.Kızlar bende ikiz hamileyim ve 22 haftalık ikiz kaybım var. Bunda rahim ağzıma dikiş atıldı şimdi 15 haftalığız. Biz ikizler kaçı görsek iyi sizce çok korkuyorum erkenden doğurmaktan yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?