- 24 Ekim 2016
- 337
- 162
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.541
Çok geçmiş olsun cnm. Bi 30 olsam diyorum. Sana kaybının nedeni olarak ne söylediler cnm ray mı?Korkma canım benim de 24 haftalık kaybım var. Nasip kısmet napalım. İkizlerde önce 28 sonra 30 daha sonra 32 olunca süper diyor doktorlar.
haftanı bilmiyorum cnm galiba ileri haftadasın. Benim ray problemim olunca birde rahim ağzı boyunu görünce serklaja odaklandım Benim rahim boyum sıfırlanmış 2 cm açıklıkla 10 gün durmuştu cnm .Bu saatten sonra dikiş olmaz herhalde doğum olur.
Cnm benim 20 de bir anda ağrısız sızısız açılma oldu işin garibi bir gün önce ayrıntılı usg de 3.92 idi. Haftam ileri old için serklaj da koyamadılar be 22 de erken doğum oldu Rabbim şimdi yine ikiz nasip etti ve 12. Haftada serklaj koyuldu.Kizlar Allah yardımcınız olsun inşallah zamaninda sağlikla dogurun büyütün. Acınızı tazelemek gibi olmasın ama neden kaybettiniz bebeklerinizi acaba bir andamı oldu zorlumuydu yoksa gebelik süreciniz.
Kan pıhtılaşması dendi.Çok geçmiş olsun cnm. Bi 30 olsam diyorum. Sana kaybının nedeni olarak ne söylediler cnm ray mı?
Ray problemi ne canım?haftanı bilmiyorum cnm galiba ileri haftadasın. Benim ray problemim olunca birde rahim ağzı boyunu görünce serklaja odaklandım Benim rahim boyum sıfırlanmış 2 cm açıklıkla 10 gün durmuştu cnm .
Ya bu pıhtılaşmayı önceden bilemiyorlar mı? Bende hep yattığım için olur mu Nasıl bilebiliriz dedim? Kıvırdı.Kan pıhtılaşması dendi.
Rahim ağzı yetmezliği 20. Haftadan itibaren taşıyamıyor ve rahim ağrısız açılıyor. Usg de farkedildi benim. Dr normalde durup dururken suyun gelirdi dedi. Benim gibi olanlarda tek bile problemden Rabbim ikiz nasip etti. Sonumuz da güzel olur.Ray problemi ne canım?
Ben 33. Haftamdayım çok şükür. Korku hiç geçmiyor ama.
Maşallah cok iyi canım benimkiler de 450 ve 458 grKızlar bugün kontrolumuz vardi 23.haftadayim 542gr birine 564gr da bi bebekler doktora sordugumda normal dedi ama sizin o haftalarda kac gr.di acaba merak ettim iyimi acaba kilolari
Canım dr iyi dediyse iyidir emin ol ters bişey olsa acımaz derler, birde unutma her anne babanın fiziği farklı bebeklerde hepsi farklı, haftasına uumluysa tasa etme.Kızlar bugün kontrolumuz vardi 23.haftadayim 542gr birine 564gr da bi bebekler doktora sordugumda normal dedi ama sizin o haftalarda kac gr.di acaba merak ettim iyimi acaba kilolari
Canim insallah duracaklar sen sakin ol, açılma yok kisalma var, o kisalmayla haftalar geçiren var sen sadece dinlen.Günaydin kizlar 4 gündür hastahanedeyim rahim agzi kisalmis 1,7 cm düsmüs kontroll altinda tutuyorlar sancilar baslamasin diye hergün serum veriyorlar ve 2 tane ciger gelistirici vurdular dua edin biraz daha dursunlar pazartesi tekrar kontrollerim yapilacak eger hersey yolunda ise eve gönderecekler insallah dualarinizi esirgemeyin öpüyorum hepinizi
Canım birşey soracam ben ilk 3 ay coraspin kullandım şimdi bıraktım. Tüp tedavisi, kızımda da 3. Ayda bırakmıştım çok şükür birşey olmadı. Bunda pıhtılaşma yapılmadı sanırım sonradan çıkma olasılığı olabilir mi acaba?Kan pıhtılaşması dendi.
Allah iste nefes alcak günü varsa geliyo bi sekilde yoksada bilemiosun demekki cok kafaya takmamak lazim.aslinda Allah herkesin hepimizin yavrularını korusun inşallah zamaninda sağlikla doguralim.Cnm benim 20 de bir anda ağrısız sızısız açılma oldu işin garibi bir gün önce ayrıntılı usg de 3.92 idi. Haftam ileri old için serklaj da koyamadılar be 22 de erken doğum oldu Rabbim şimdi yine ikiz nasip etti ve 12. Haftada serklaj koyuldu.
Bi 10 gun oncesine kadar benimde 400kusurlerindeydi ama bu zamanlarda hemen 1 haftada bile fark ediyor onumuzdeki hafta seninkilerde benimkinden bile cok articaktirMaşallah cok iyi canım benimkiler de 450 ve 458 gr
Doğru söyluyosun bazisi minyon oluyo bazisi toplu fiziginede bagli ama ne biliyim.iste insan herseyden tedirgin oluyo doktorlar saolsun evet kotuyu soyleyiveriolar daha %50 atlatmisiz riski.Canım dr iyi dediyse iyidir emin ol ters bişey olsa acımaz derler, birde unutma her anne babanın fiziği farklı bebeklerde hepsi farklı, haftasına uumluysa tasa etme.
İnşallah canim :)Bi 10 gun oncesine kadar benimde 400kusurlerindeydi ama bu zamanlarda hemen 1 haftada bile fark ediyor onumuzdeki hafta seninkilerde benimkinden bile cok articaktir
Bize ikili yapılmadı, organ taraması ni 12. Haftada doktorum kendi yaptı, 22. Haftada perinatolog detaylı ultrasonla baktı.Kızlar ben 17 hastalığım gecen ay ikili test yapıldı üçlüye gerek yok organ Taraması yaptıralım dedi özel muanede yapılıyormuş bu Dörtlü test olmuyor heralde bu konuda bilgisi olan varmı iki haftada yapılması gerekiyor dedi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?