- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.561
Birkaç kayıp olmadan test yapmıyorlar malesef. Bende de iki kayıptan sonra bakıldı.Ya bu pıhtılaşmayı önceden bilemiyorlar mı? Bende hep yattığım için olur mu Nasıl bilebiliriz dedim? Kıvırdı.
Kan pıhtılaşması testle biliniyor genetik zaten öyle birdenbire ortaya çıkmaz.Canım birşey soracam ben ilk 3 ay coraspin kullandım şimdi bıraktım. Tüp tedavisi, kızımda da 3. Ayda bırakmıştım çok şükür birşey olmadı. Bunda pıhtılaşma yapılmadı sanırım sonradan çıkma olasılığı olabilir mi acaba?
Saol canım teşekkür ediyorumKan pıhtılaşması testle biliniyor genetik zaten öyle birdenbire ortaya çıkmaz.
Amin insallah canim benimHayırlı pazarlar hayırlı kandiller.bu güzel günün hürmetine tüm hamilelere hayırlı sağlıklı evlatlarını zamanında dogurmayi,evladı olmayanlara ise Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Amin canım cumlemizin, çocuğu olmamanin ne demek olduğunu çok iyi bilirim, 18 yil bekledik Rabbim bekleyenlere sabir ve en kisa surede de yavrularina kavusmasini nasip etsin, bizimde inşallah.Hayırlı pazarlar hayırlı kandiller.bu güzel günün hürmetine tüm hamilelere hayırlı sağlıklı evlatlarını zamanında dogurmayi,evladı olmayanlara ise Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Maşallah allah analı babalı büyütsün darısı başımızaKızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Bendede aynisi oluyor canim bitti diye kalkiyorum tekrar akiyor birseyler bebegin kafasi asagida oldugu icin idrar torbasina baski yapiyor ben günde artik 10-15 defa tuvalete cikiyorum baski oldugu icinKızlar haftası bana yakın olanlar.
Bazen tuvaletten sonra kalkıyorum ve tuvaletim istemsiz akıyor.suyum geldi zannettim dr gittim ama rahim kapalı su değil dedi özellikle tutmuşsam tuvaletimi oluyor.benzer bir durum yaşayan var mı yarın yine kontrol var
Ohhh yaaa bir hastaneye gidişim vardı suyum geldi diye görmen lazım dr yoğun bakıma filan haber vermiş.sonra muayene edipte suyun olduğunu sanmıyorum deyince derin bir oh daha çektim.bugün kızımın 23nisan gösterisinde uzun süre tuvaletimi tutup yapınca yine oldu o zaman anladım bu başka bişey korkma dedim kendi kendime.sende söyleyince allahh dedim benim gibi biri daha var.kızım aşağıya baskı yapıyor hep mesanenin üzerinde oynuyor dediğin gibi tam boşalmıyor kalkıncada fecaat :)Bendede aynisi oluyor canim bitti diye kalkiyorum tekrar akiyor birseyler bebegin kafasi asagida oldugu icin idrar torbasina baski yapiyor ben günde artik 10-15 defa tuvalete cikiyorum baski oldugu icin
Ay ne güzel maşallah hayirli olsun evlatlariniz, darisi bizim basimizaKızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Amin canım senin de kandilin mübarek olsun :)Hayırlı pazarlar hayırlı kandiller.bu güzel günün hürmetine tüm hamilelere hayırlı sağlıklı evlatlarını zamanında dogurmayi,evladı olmayanlara ise Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Maşallah çok güzel bir haber canım. .Allah im anneli babali büyütsün inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar...Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah ve ayrıca geçmiş olsun sanadaKızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Maşalla Allah analı babalı büyütsün biz de o haftaları görürüz inşallah.Kızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Canım bende de var o sorun 7. Ay bitiminde benim paşalar baş aşağıya dönmüş o zamandan beri sizdiriyor zaman zaman :) afedersin iyice sidikli birşey oldum :))) birde gece uykuda tutup tutup tuvalete kalkınca zor boşalıyor idrar resmen damla damla sizde de oluyor mu öyleKızlar haftası bana yakın olanlar.
Bazen tuvaletten sonra kalkıyorum ve tuvaletim istemsiz akıyor.suyum geldi zannettim dr gittim ama rahim kapalı su değil dedi özellikle tutmuşsam tuvaletimi oluyor.benzer bir durum yaşayan var mı yarın yine kontrol var
Gözünüz aydın maşallah kiloları çok iyi doğmuşlar. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.Kızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Gece zaten wcye gidene kadar iki büklüm yavaş yavaş gidiyorum.hele yatakta dönmek zulüm birde benim karnım çok büyümedi yani.ikiz deyince yaaa diyor insanlar ona da sıkılıyorum.mesane zor boşalıyor damla damla bana da oluyor arkadaşım.kızımda da çok wc gitmiştim ama bu baskı yüzünden sızdırma yaşlı teyzeler gibi allah beterinden korusun nelere alışıyor insanCanım bende de var o sorun 7. Ay bitiminde benim paşalar baş aşağıya dönmüş o zamandan beri sizdiriyor zaman zaman :) afedersin iyice sidikli birşey oldum :))) birde gece uykuda tutup tutup tuvalete kalkınca zor boşalıyor idrar resmen damla damla sizde de oluyor mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?