- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.581
maşallah canım, kilolarıda gayet iyi, allah analı babalı büyütsünKızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Maşallah, gözünüzaydın olsun :) ne güzel bir haber böyle, ikisi de sağlıklı doğmuş 2 kilonun üzerinde.. ALLAH bize de o günleri göstersin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Doğan bebeklere de hayırlı bir ömür versin, dert göstermesin..Kızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
inşallah Allahım en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederİkiz anne adayları banada dua edin bende hamile kalabileyim teşekkür ederim
hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla buyutmeyi nasip etsinKızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Bence defne ve deniz çok güzel.arkadaşlar doğuma çok az kaldı ve hala isim konusunda karasızız kızda defne,duru,sare erkekte ise deniz,eren arasında karar veremiyoruz sizce hangileri guzel fikşrlerinizi merak ediyorum
Defne ve deniz uyumluarkadaşlar doğuma çok az kaldı ve hala isim konusunda karasızız kızda defne,duru,sare erkekte ise deniz,eren arasında karar veremiyoruz sizce hangileri guzel fikşrlerinizi merak ediyorum
canım bende sendenim, isim bulamadıkarkadaşlar doğuma çok az kaldı ve hala isim konusunda karasızız kızda defne,duru,sare erkekte ise deniz,eren arasında karar veremiyoruz sizce hangileri guzel fikşrlerinizi merak ediyorum
Uraz ali olabilir mesela hem kısa bir isim olur hemde anlamlıkızlar bende sizden isim konusunda yardım isteyebilirmiyim,
kızın ismi belli ama erkeğin ismine henüz karar veremedik, kızımın ismi Zeynep Sühan, oğlumada uraz ismini bulduk ama yanına bir isim daha arıyoruz, kuranda geçen bir isim
saol canım, uraz ali ismini bizde düşündük ama emin olamadık, ali ismi ailede çok oluncaUraz ali olabilir mesela hem kısa bir isim olur hemde anlamlı
Amin inşaallah Allah razı olsun sizlerede beklenen zamanda kolay Doğumlar nasip etsin Rabbiminşallah Allahım en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Uraz değilde uras daha güzel uras alikızlar bende sizden isim konusunda yardım isteyebilirmiyim,
kızın ismi belli ama erkeğin ismine henüz karar veremedik, kızımın ismi Zeynep Sühan, oğlumada uraz ismini bulduk ama yanına bir isim daha arıyoruz, kuranda geçen bir isim
Gözün aydın canım ne mutlu Allah bizlere de basip etsin inşallah, analı babalı sağlıkla büyüsünler evlatların.Kızlar bende Doğum yaptım ctsi günü sabah suyum geldi acil sezaryana alındım 35+5 de geldi kuzularım çok şükür ki küveze girmedik yanımdalar 2450 biri 2150 biri doğdu darısı tüm bekleyenlerin başına
Tşk canım bende randevu aldım 20 haftada Detaylı ultrasyon bakılacak ikiz olduğu için demi İnş sıkıntı çıkmaz şimdiye kadar hersey normaldi genede her testte bir Kaygı oluyorBize ikili yapılmadı, organ taraması ni 12. Haftada doktorum kendi yaptı, 22. Haftada perinatolog detaylı ultrasonla baktı.
maşallah , çok güzel zamanda doğum olmuş, inşallah bizde o günleri görürüz. maşallah kilolarıda iyi, allahım nazarlardan korusunBen de doğum yaptım 10 gün oldu 38.5 de. Çok şükür hepimiz iyiyiz. 3kg ve 2500 dogdular
bende 7.haftada kalp atışını duymuştum, tarif edilemez bir duygu, 30.haftadan sonra biraz ağırlaşıyorsun, benim boyum uzun ama bana da erken doğum riskin var dediler, takma kafana, sen dikkat et yeterkızlar meraba bende bugün ikizlerimin kalp atışını gördüm ilk defa. Gerçekten çok değişik bir duygu yaİçinde iki tane canlı var ya ALLAHIM şükürler olsun inşallah tamamına erdirsin. Ben baya minyon tipliyim doktor o yüzden zor olacak senin için dedi korkuttu biraz. Nasıl taşıycan ikisinide erken doğum riski olur keşke tek olsaydı dedi iki embriyo koyanda kendisi:)) Gerçekten zor mu kızlar benim şuan karnım filan cıkmadı daha cok yeniyiz ilerleyen dönemler daha mı sıkıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?