2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bende 7.haftada kalp atışını duymuştum, tarif edilemez bir duygu, 30.haftadan sonra biraz ağırlaşıyorsun, benim boyum uzun ama bana da erken doğum riskin var dediler, takma kafana, sen dikkat et yeter
Benim boyum kısa ondan dedi sanırımda doktorlar bi alem ya iki tane koyarken ikisinin de tutma ihtimali var. Bizde zaten şansa bırakmak istemeyizde sevineceği yerde malesef filan diyo.
 
Merhaba ikiz annelerim. Ben gecen haftada yazmıştım. Benim ALT ve AST degerlerim düşmüyor. Bu degerler karacigerle ilgili degerler. Gecen hafta olcturmustum. ALT degerim 57 idi bugun olcturdum 78 olmuş. AST degerim gecen kafta 32 idi bu hafta 52 olmuş. Cok üzülüyorum bu şekilde artmasina. Yuksek çıkan arkadaslarim. Siz nasil dusurdunuz? Bunun bir tedavisi var mi? Yuksek cikmasi tehlikeli bir durum ve bir düşugum var. Ayni acilari yasarim diye cok korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hepinizden allah razı olsun
 
Ben de minyonum hiç öyle bir şey söylemediler. Doktorun rahatını bulmak lazım, gereksiz panik yaptırmasınlar diye. Hiç düşünme canım bunları. Ben de hiç kilo almadım daha, ama gözümü korkutmuyorum, azar azar kilo alcaz sonuçta alışırız heralde diye düşünüyorum :)
 
aynen canım ya çok doğru dedin hatta çevrendeki herkes rahatlatmalı senii. Beni geren insanları istemiyorum:) Bence çok güzel bişey ya birlikte büyüyecekler işte:)
 
eşimin karaciğer değerleri de çok yüksekti enginar kürü uyguladık biz. hergün 1 tane enginar yedi ve işe yaradı. Bence dene hem faydalı bir bitki. tek sorun biraz pahalı. 20 gün devam et bence işe yarar inşallah.
 
ay ne güzel ben şimdiden 2 kilo aldım doktorum kilo almamı istemiyor çümkü ailede tansiyon var. onun için kilo alma dedi. Kızlar bende bi de miyom var şuan 10 cm oldu yani 3 üze hamileyim desek yeridir. Miyomum bebeklerden daha büyük şuanda :) bende erken doğumdna endişe ediyorum ama Allah büyük. 2 tane verdiyse bir bildiği vardır. Kaygı etmeyelim mutlu olalım. Bu arada benim çok şiddetli mide ağrılarım ve mide bulantılarım var. Son 2 gündür de midem sürekli şiş kısacası çok zor geçiyor benim hamileliğim
 
Geçmiş olsun canım ama bir kaç hafta sonra düzelir biraz daha benimde ilk 3 ay zor geçmişti sonra rahatlıyorsun biraz daha. Sabır.
 
Ben de doğum yaptım 10 gün oldu 38.5 de. Çok şükür hepimiz iyiyiz. 3kg ve 2500 dogdular
Ayy canım maşallah canım inşAllah bizde senin gibi oluruz. Bir şey soracağım bu haftaya kadar özenli birşey yaptın mı? Ne bilim yattınmı mesela? Ben nedense erken doğumdan çok korkuyorum da. Çalışıyorumda çok öyle yatamıyorum
 
Canim allah razı olsun. Nasil uyguladiniz bu kürü. Nasil yapilip yeniliyor? Hamilelere zarari yoktur degil mi?
 
kızlar kontrolden geldim bebekler geçen haftaya göre hiç büyümemiş sularında da azalma var, nstde bişey çıkmadı, doktorum normal herşey yolunda haftalarıyla uyumlu dedi ama ihtiyatlı davranalım dedi ve cuma yeniden görmek istedi. endişelendim biraz ne yalan söyleyeyim, her hafta büyüyen bebişler niye bu hafta durdular böyle?
 
Canim benim Dr sorun yok demis endişe etme son haftalarda yer dar diye almiyorlar, hem cuma gorecek sabret, sgn hareketlerini duyuyosun almamalari gelismediklerini göstermez sadece kilo almsmislar.
 
Öyle oluyor canım sonlara yaklaştıkça. 30. Haftadan sonra yerleri iyice daraldığı için kilo alımları da çok azalıyor sıkma canını. Benim kızımda 1 haftada 50 gr aldı sadece suları da iyi sancı da yok ama kilo az, ikiz için çok normal. Kaçar kilolar şimdi minikler? Doktor haftalarıyla uyumlu dediyse sıkıntı yoktur merak etme, bende haftada bir gidiyorum artık kontrole.
 
Geçen hafta ile aynılar biri 1800 diğeri 1950 gr. Hiç almamışlar
 
Geçen hafta ile aynılar biri 1800 diğeri 1950 gr. Hiç almamışlar
Kiloları kötü değil ama annesi bak ben bugün 34+2 yim yarın tekrar kontrolüm var. Geçen hafta çarşamba 1800 ondan önce 1750 ydi senden bir hafta 10 gün önde olmama rağmen geçen hafta çarşamba 1800 dük. Üzme kendini.
 
Geçen hafta ile aynılar biri 1800 diğeri 1950 gr. Hiç almamışlar
bu arada doktorum geçen hafta ikisini de ölçmedi mesela her hafta ölçülmez düzgün sonuç vermez dedi. Bu söylediklerimize göre +-250 fark eder diyor milimetrik ölçü onlar 2 hafta önce gittim başka bir doktor 1820 ye 1880 demişti 3 hafta oldu nerdeyse hala 1800 yanşış ölçebiliyorlar
 


Ben de öğretmenim.28. Haftaya kadar çalıştım sonra rapor ve doğum iznim oldu. Fazla ayakta kalmadım, evdeydim hepsini 1 ay annem geldi her işi o yaptı.günde 2 tane maden sodasi içtim kasilmalari önlüyor .12 kg aldım tüm hamilelik boyunca
 
Ayy süper ya, bende ünvde de çalışıyorum. Sadece dersim olduğunda ayaktayım yoksa odamda kanepede var uzanıyorum. Sodayı kaçıncı aydan itibaren içtin? Ben şuandada içmiyorumda. Kilonda maşallah inş bende az alırım. İlk 3 ay 5 kilo verdim bir bu hafta yemeye başladım :)
 
Takma bende minyonum 50 kiloyla hamile kaldım şimdi 18 hafta 58 kiloyum şimdiye kadar sıkıntı olmadı yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım Yarısı bitti sayılır hep olumsuz Şeyler yazılıyor ama pek takmamak Lazım iki tabiki son aylar zor olur hepimizin ama olsun herseye değer zaman hemen gelip geçiyor benim arkadaş 45 kiloyla hamile kaldı zamanında dogum yaptı son aylar sadece çıkamadım karnım çok Büyüdü Demişti
 

20.haftadan sonra artırdı soda içmeyi. Hem kramplari da önlüyor içindeki magnezyum sayesinde. Erken doğum dan ben de korkuyordum ama aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…