- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.621
Doktorun ne diyor ilaç veriyorlar genelde ihmal etme dontorun ne derse onu yap ve bi dahiliyeciyşede iltibata geçMerhaba ikiz annelerim. Ben gecen haftada yazmıştım. Benim ALT ve AST degerlerim düşmüyor. Bu degerler karacigerle ilgili degerler. Gecen hafta olcturmustum. ALT degerim 57 idi bugun olcturdum 78 olmuş. AST degerim gecen kafta 32 idi bu hafta 52 olmuş. Cok üzülüyorum bu şekilde artmasina. Yuksek çıkan arkadaslarim. Siz nasil dusurdunuz? Bunun bir tedavisi var mi? Yuksek cikmasi tehlikeli bir durum ve bir düşugum var. Ayni acilari yasarim diye cok korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hepinizden allah razı olsun
Tahlil sonuçlarım iyi gelmiş içim rahatladı biraz. Herşeyi çok takmamak gerekiyor ama insanın elinde değil. Kontrolün iyi geçer inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kiloları kötü değil ama annesi bak ben bugün 34+2 yim yarın tekrar kontrolüm var. Geçen hafta çarşamba 1800 ondan önce 1750 ydi senden bir hafta 10 gün önde olmama rağmen geçen hafta çarşamba 1800 dük. Üzme kendini.
Aaaa içim rahatladı resmen.bu arada doktorum geçen hafta ikisini de ölçmedi mesela her hafta ölçülmez düzgün sonuç vermez dedi. Bu söylediklerimize göre +-250 fark eder diyor milimetrik ölçü onlar 2 hafta önce gittim başka bir doktor 1820 ye 1880 demişti 3 hafta oldu nerdeyse hala 1800 yanşış ölçebiliyorlar
Günaydın canım kilolar ne durumda benim kızım 2 haftada hiç 50 gr almış oglum 100 gr almış ben anlamadım doktor haftalarıyla uyumlu endikeşenecek bir durum yok dedi. Kordonda damar eksik cok alıyor ötekinde sorun yok az alıyor kafam corba oldu su 6 haftayı bi hayırlısıyla bitirseydim. Ciğer geliştiriciyi sormak hiç aklıma gelmedi pruloton devam dedi.Günaydın kızlar.bende dün kontroldeydim korkarak gittim ama sorun çıkmadı allaha şükür.bu idrar kaçırma mevzuunu sordum.bütün vücut sıvıların 2 katı arttı normal edişelenme dedi önlem alacağız artık her yerde.rahim ağzını ölçtü iyi dedi.2.doz ciğer geliştiricileri oldum aranızda 2.dozu olan var mı?birde asist diye bir şurup verdi buda bebeklerin ciğer gelişimine yardımcı dedi?bizde havadisler böyle canlar.
Canım bizde kız atakta oğlan için haftası ile uyumlu diyor dr ama kız bir anda öne geçti bizde 22.haftadan beri fark yüzde 25lere kadar çıktı sonra oğlum yetişti o duruldu derken şimdi ikiside 2şer kilo olmuşlar.ama kızım 230gr önde yine.boyu daha uzun ondan diyor doktor(fl değerine göre)yaptı valla celestonları proulotonda oldum yine.başka bi hekime git birde o ölçsün karşılaştır değerleri artı eksi 200 oynuyor diyor dr.lar zaten ikiz kimin ayağı kimin kafasında belli değil kiGünaydın canım kilolar ne durumda benim kızım 2 haftada hiç 50 gr almış oglum 100 gr almış ben anlamadım doktor haftalarıyla uyumlu endikeşenecek bir durum yok dedi. Kordonda damar eksik cok alıyor ötekinde sorun yok az alıyor kafam corba oldu su 6 haftayı bi hayırlısıyla bitirseydim. Ciğer geliştiriciyi sormak hiç aklıma gelmedi pruloton devam dedi.
Haydi gözün aydın o zaman. Allah 37-38. haftayı görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah.Günaydın kızlar.bende dün kontroldeydim korkarak gittim ama sorun çıkmadı allaha şükür.bu idrar kaçırma mevzuunu sordum.bütün vücut sıvıların 2 katı arttı normal edişelenme dedi önlem alacağız artık her yerde.rahim ağzını ölçtü iyi dedi.2.doz ciğer geliştiricileri oldum aranızda 2.dozu olan var mı?birde asist diye bir şurup verdi buda bebeklerin ciğer gelişimine yardımcı dedi?bizde havadisler böyle canlar.
Amin allah hepimize nasip etsin inşallah kritik eşiği atlattık diyorlar ama 35 önce sanki hep erken.hazırlıklarıda yaptım korkudan eşim gelince ne zaman isterse doğsunlar ahahahaha o bişey yapamadı hep hazıra geliyor ona da bişeyler yaptırmam lazım :)))))Haydi gözün aydın o zaman. Allah 37-38. haftayı görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah.
:))) Hazırlamışsın herşeyi eşine doğumu beklemek kalmış :)))Amin allah hepimize nasip etsin inşallah kritik eşiği atlattık diyorlar ama 35 önce sanki hep erken.hazırlıklarıda yaptım korkudan eşim gelince ne zaman isterse doğsunlar ahahahaha o bişey yapamadı hep hazıra geliyor ona da bişeyler yaptırmam lazım :)))))
Canım bende 1.56 boyum bende çok korkmuştum taşıyamam diye ama eğer kilo alımına dikkat edersen sıkıntı olmazaynen canım ya çok doğru dedin hatta çevrendeki herkes rahatlatmalı senii. Beni geren insanları istemiyorum:) Bence çok güzel bişey ya birlikte büyüyecekler işte:)
Aynen öyle canım.denizci eşi olunca böyle 3 ev taşıdım yoktu hep hazır mis gibi evlere geldi bazıları neredeydi onu bile gelince öğrendi.bir tek kızımda hamileyken yanımdaydı onuda doğurdum 40ı çıktı gitti 8aylıktı geldi.rabbim dağına göre kar veriyor demek ki bu seferde ikizler karnımda büyüdü vi zahmet doğuma gelir inşallah :))))))):))) Hazırlamışsın herşeyi eşine doğumu beklemek kalmış :)))
Hayran olunacak kadinsin maşallah allah yardimcin olsun canim. Ben iki gün yalniz kalinca tirsiyorum idolumsun.Aynen öyle canım.denizci eşi olunca böyle 3 ev taşıdım yoktu hep hazır mis gibi evlere geldi bazıları neredeydi onu bile gelince öğrendi.bir tek kızımda hamileyken yanımdaydı onuda doğurdum 40ı çıktı gitti 8aylıktı geldi.rabbim dağına göre kar veriyor demek ki bu seferde ikizler karnımda büyüdü vi zahmet doğuma gelir inşallah :)))))))
Canımsın iş başa düşsün var ya insan neler yapıyor sende yaparsın kimbilir neler yapacaksın dönüp bakınca şaşıracaksın.hayat böyle sadece sağlık olsun insan istedikten sonra herşeyi yapabilir mecbursan zaten yapıyorsun arkadaşımHayran olunacak kadinsin maşallah allah yardimcin olsun canim. Ben iki gün yalniz kalinca tirsiyorum idolumsun.
Ne demek canım Allah senden de razı olsun. canım enginarı normal pişirdim tencerede az su ile. pişirirken içine biraz limon biraz tuz biraz da zeytinyağı koydum. Bildiğin enginar yemeği gibi yaptım sadece üzerinde patates ve bezelyesi eksikti. ama istersen sen onları da koy ben üşendiğim için bi de onlarla uğraşmadım. zaten 5'li satılıyor ya enginar her gün 1 tanesini yedi ve değerleri düştü. az su, tuz, az limon, zeytin yağı ile 30 dk pişir hepsi bu. Sen hamilesin onun için tuzunu çok koyma. Bildiğim kadarıyla hamilelere bir zararı yok ama sen yine de bi araştır internetten.Canim allah razı olsun. Nasil uyguladiniz bu kürü. Nasil yapilip yeniliyor? Hamilelere zarari yoktur degil mi?
çok sağol canım valla gün sayıyorum çok kötüyüm. dün iş yerinde 3 kere kustum bi de akşam kustumGeçmiş olsun canım ama bir kaç hafta sonra düzelir biraz daha benimde ilk 3 ay zor geçmişti sonra rahatlıyorsun biraz daha. Sabır.
Canım çok sevindim iyi olmanıza banada 30.haftada ciğer gelıstirici olucam ama şurubu hiç duymamıstım banada dr artık rahim agzı üstten ölçülmüyor dedi alttan ölçün dedim sana iliski yasagı vermişken alttan ölçmem mantıklı mı dedi valla kafam karıstı iki hafta önce baska bir dra gittim rahim uzunliğu iyi demiştiGünaydın kızlar.bende dün kontroldeydim korkarak gittim ama sorun çıkmadı allaha şükür.bu idrar kaçırma mevzuunu sordum.bütün vücut sıvıların 2 katı arttı normal edişelenme dedi önlem alacağız artık her yerde.rahim ağzını ölçtü iyi dedi.2.doz ciğer geliştiricileri oldum aranızda 2.dozu olan var mı?birde asist diye bir şurup verdi buda bebeklerin ciğer gelişimine yardımcı dedi?bizde havadisler böyle canlar.
canım prulutonu haftada 1 mi oluyorsun? ne zamana kadar olacaksın?Günaydın canım kilolar ne durumda benim kızım 2 haftada hiç 50 gr almış oglum 100 gr almış ben anlamadım doktor haftalarıyla uyumlu endikeşenecek bir durum yok dedi. Kordonda damar eksik cok alıyor ötekinde sorun yok az alıyor kafam corba oldu su 6 haftayı bi hayırlısıyla bitirseydim. Ciğer geliştiriciyi sormak hiç aklıma gelmedi pruloton devam dedi.
Bana doktor bulantı için medpamid vermişti canım ama yine de doktoruna danışmadan kullanma derim en azından telde bile olsa sor.çok sağol canım valla gün sayıyorum çok kötüyüm. dün iş yerinde 3 kere kustum bi de akşam kustumsen kusma için bişey kullnadın mı? mide bulantım çok olduğu yeteri miktarda su da tüketemiyorum
Bana vermedi ciğer geliştirici hiç. Verecekti vazgeçti. Haberlerin güzelmişGünaydın kızlar.bende dün kontroldeydim korkarak gittim ama sorun çıkmadı allaha şükür.bu idrar kaçırma mevzuunu sordum.bütün vücut sıvıların 2 katı arttı normal edişelenme dedi önlem alacağız artık her yerde.rahim ağzını ölçtü iyi dedi.2.doz ciğer geliştiricileri oldum aranızda 2.dozu olan var mı?birde asist diye bir şurup verdi buda bebeklerin ciğer gelişimine yardımcı dedi?bizde havadisler böyle canlar.
Ben eşime etiketleri kestireceğim ahaha :)Amin allah hepimize nasip etsin inşallah kritik eşiği atlattık diyorlar ama 35 önce sanki hep erken.hazırlıklarıda yaptım korkudan eşim gelince ne zaman isterse doğsunlar ahahahaha o bişey yapamadı hep hazıra geliyor ona da bişeyler yaptırmam lazım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?