- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.841
Çözümü olan sorunlar hallolur benim kızımdada sarılık 3 ay sürdü en son aşamasındaydı kanı değişecekti fototerapi aldı diye nasıl ağlamıştım şimdi kendime kızıyorum ne büyük dertleri olan insanlar var ama işte anne yüreği o an anlayamıyorsun kendineBende aynı senin gibi düşünüyorum canım. Yeterki sağlıklı olsunlar gerisi zorda olsa bir şekilde halloluyor. Ben kızımda baya üzülüp yıprandım. Kalbi delik doğdu, sarılık 3 ay sürdü. Üzüntüden sütüm kesildi. Ağlatmamak için herşeyi yapıyordum çünkü morarıp elimde kalıyordu. O yüzden hiç yerde yatmadı, dönmedi emeklemedi :) beni çok yordu ve yaşlandırdı. Gazıda ayrıydı ve çok huysuz bir bebekti, artık nefret ediyordum, psikolojim bozulmuştu. Şuan tek duam sağlıklı ve sakin olmaları :) yoksa büyüyor elbet.
Bşy olmaz cnm en fazla kusarsın yada bagırsaklarını bozarsın korkmaKızlar günaydın sabah kalktım bir bardak süt içtim. İçtikten sonra ekşimiş oldugunu farkettim. Üzerine yoğurt yedim sonra sarı su cıkana kadar kendimi kusturdum bişey olur mu ki doktora mesaj attım cevap bekliyorum off cok korkuyorum.
Normal canım bu haftalardan sonra daha net ve daha çok hissedeceksin hareketlerini daha yeni yeni netleşiyor çünküKızlar 21 haftalık oluyoruz bu hafta bebekler çok oynamıyor normalmi yoksa bi sorunmu var
merhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin canım.sana bir sey sorucam 6 7 haftalarda kanama geçirdiğinde ikiz olduğunu biliyormuydun birde tek yumurta ikizimi çift mi canım.6 7.haftalarda kanama gecırmistim ondan yattım sonra kahverengi devam etti gecti gitti erken dogum riskim simdilik yok canım ama ikizlerde ne olacagı belli olmaz biz işimizi garantiye alalım dedi dr ama ben yemek bulasık camasır katlama falan bunları yapıyorum mecbur yapıyorum artık allaha emanet bebeklerimiz
Biliyordum canım ikiz oldugunu 5.haftada görmüstük keseleri cift benimkilermerhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin canım.sana bir sey sorucam 6 7 haftalarda kanama geçirdiğinde ikiz olduğunu biliyormuydun birde tek yumurta ikizimi çift mi canım.
Normal canım artık bu haftalarda. Hele haftaya da farklı sonraki hafta daha da farklı olacak çok takılmamaya çalış.Kızlar ayaga kalktigimda karnım taş gibi oluyor normal midir? Dr gecen hafta sordugumda normal demisti sizinde oluyor mu
Teşekkür ederim cnm az gibi geldi bana bi tedirgin oldum :)Normal canım bu haftalardan sonra daha net ve daha çok hissedeceksin hareketlerini daha yeni yeni netleşiyor çünkü
Valla ben tam oynamaları 23, haftada hissettim.ondan evvel sadece kipirtiKızlar 21 haftalık oluyoruz bu hafta bebekler çok oynamıyor normalmi yoksa bi sorunmu var
Buna bende cevap veriyim, benim kananam 5. Haftada basladi tek gebelik gorunuyodu 7. Haftada bitti. 9. Haftada 2. kese görüldü. O kanama kanama alanimiydi yoksa 2. Bebegin tutunma kanamadiydi anlamadim. Kananam çok değildi arada sirada leke tarzindaydi.merhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin canım.sana bir sey sorucam 6 7 haftalarda kanama geçirdiğinde ikiz olduğunu biliyormuydun birde tek yumurta ikizimi çift mi canım.
Benim şimdiden öyle oluyor tas gibiyim ayağa kalkinca, kasilmada oluyor doktor normal diyor ama rahatsizim.Kızlar ayaga kalktigimda karnım taş gibi oluyor normal midir? Dr gecen hafta sordugumda normal demisti sizinde oluyor mu
Ya hisediyorum böyle bu kıpırtı gibi ama sayılıdır yani demek normal :) doğurana kdr bu kafamız rahat etmiycek bizim:)Valla ben tam oynamaları 23, haftada hissettim.ondan evvel sadece kipirti
İkizler tekiz kadar hareket edemiyormus canimYa hisediyorum böyle bu kıpırtı gibi ama sayılıdır yani demek normal :) doğurana kdr bu kafamız rahat etmiycek bizim:)
Yaaa insan ikitane olunca sanki daha çok oynarlar gibi geliyor TEK'e göre demek tersi oluyor :) iyi olsunlarda az oynasınlar :)İkizler tekiz kadar hareket edemiyormus canim
sagol canım insan panik oluyorNormal canım artık bu haftalarda. Hele haftaya da farklı sonraki hafta daha da farklı olacak çok takılmamaya çalış.
banada normal diyor artık onlara inanmaktan baska çare yokBenim şimdiden öyle oluyor tas gibiyim ayağa kalkinca, kasilmada oluyor doktor normal diyor ama rahatsizim.
Bu kilo alımı yavaslaması bizde de olcak canım merak ettim siz yolu yarıladınız artık rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşBenim karnım bazen öyle sertleşiyor ki alt tarafı dümdüz oluyor yukarı çıkıyor çocuklar sonra geçiyor ama yerleri azaldıkça daha sert geriliyor karnı insanın.bizde de kg alımı yavaşladı gibi allahım hareketlerini takibe de başladım.korkuyorum zaman yaklaştıkça allahım hepimizi sevindirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?