2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Çözümü olan sorunlar hallolur benim kızımdada sarılık 3 ay sürdü en son aşamasındaydı kanı değişecekti fototerapi aldı diye nasıl ağlamıştım şimdi kendime kızıyorum ne büyük dertleri olan insanlar var ama işte anne yüreği o an anlayamıyorsun kendine
Tek istegim sağlıkla kucağıma almak geri kalan herşey gelip geçer .. bu hamileliğim başlı başına zor geçiyor hem bedenen hem psikolojik zaten tüp bebek işe hamile kalıyorum bide o zor kısmı var yinede bin şükür

Bşy olmaz cnm en fazla kusarsın yada bagırsaklarını bozarsın korkma

merhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin canım.sana bir sey sorucam 6 7 haftalarda kanama geçirdiğinde ikiz olduğunu biliyormuydun birde tek yumurta ikizimi çift mi canım.

merhaba canım allah kucağına almayı nasip etsin canım.sana bir sey sorucam 6 7 haftalarda kanama geçirdiğinde ikiz olduğunu biliyormuydun birde tek yumurta ikizimi çift mi canım.
Biliyordum canım ikiz oldugunu 5.haftada görmüstük keseleri cift benimkiler

Kızlar ayaga kalktigimda karnım taş gibi oluyor normal midir? Dr gecen hafta sordugumda normal demisti sizinde oluyor mu

anladım canım benimde 6+5 ken tek kalp atışı duyduk tek keseydi eve geldikten sonra az kanamam oldu. ben tek yumurta ikizi olabilir diye içime doğuyor yarın ikinci kontrolüm var ondan sordum sizin durumunuzu.

Buna bende cevap veriyim, benim kananam 5. Haftada basladi tek gebelik gorunuyodu 7. Haftada bitti. 9. Haftada 2. kese görüldü. O kanama kanama alanimiydi yoksa 2. Bebegin tutunma kanamadiydi anlamadim. Kananam çok değildi arada sirada leke tarzindaydi.

Benim karnım bazen öyle sertleşiyor ki alt tarafı dümdüz oluyor yukarı çıkıyor çocuklar sonra geçiyor ama yerleri azaldıkça daha sert geriliyor karnı insanın.bizde de kg alımı yavaşladı gibi allahım hareketlerini takibe de başladım.korkuyorum zaman yaklaştıkça allahım hepimizi sevindirsin.

Normal canım artık bu haftalarda. Hele haftaya da farklı sonraki hafta daha da farklı olacak çok takılmamaya çalış.
sagol canım insan panik oluyor

Benim şimdiden öyle oluyor tas gibiyim ayağa kalkinca, kasilmada oluyor doktor normal diyor ama rahatsizim.
banada normal diyor artık onlara inanmaktan baska çare yok

Bu kilo alımı yavaslaması bizde de olcak canım merak ettim siz yolu yarıladınız artık rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…