2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bu kilo alımı yavaslaması bizde de olcak canım merak ettim siz yolu yarıladınız artık rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş
ben iki kilo verdim bebişlerin de kilo alımı oldukça yavaşladı. iki haftaya alırız bebişleri dedi doktor hayırlısıyla.

ben iki kilo verdim bebişlerin de kilo alımı oldukça yavaşladı. iki haftaya alırız bebişleri dedi doktor hayırlısıyla.
Maşallah canım bende de durum aynı ama dr kiloları iyi dedi 2500 göremedik daha belki 3 hafta da biraz daha alırlar ciğer geliştiricilerden mi diyorum aklıma bin tane şey geliyor

Maşallah canım bende de durum aynı ama dr kiloları iyi dedi 2500 göremedik daha belki 3 hafta da biraz daha alırlar ciğer geliştiricilerden mi diyorum aklıma bin tane şey geliyor
ben olmadım ki ciğer geliştirici. benimkiler iki kiloyu anca geçtiler seninkilerin maşallahı var.

ben olmadım ki ciğer geliştirici. benimkiler iki kiloyu anca geçtiler seninkilerin maşallahı var.
Bende ciğer geliştirici olmadım ve aynı durumdayız seninle canım yeni geçtiler 2 kiloyu. Ben 35+2 oldum bugün birde. Çarşamba göreceğiz bakalım tam kaç kg olmuşlar

Bende ciğer geliştirici olmadım ve aynı durumdayız seninle canım yeni geçtiler 2 kiloyu. Ben 35+2 oldum bugün birde. Çarşamba göreceğiz bakalım tam kaç kg olmuşlar
2230 kızım 2045 oğlum iyi ilerlediler ama 1haftadan fazladır aynılar.dr sıkıntı yok dedi ama 3 haftada almazlarda kilo erken doğuma alır beni diye korkuyorum

2230 kızım 2045 oğlum iyi ilerlediler ama 1haftadan fazladır aynılar.dr sıkıntı yok dedi ama 3 haftada almazlarda kilo erken doğuma alır beni diye korkuyorum
Benim doktor her hafta ölçüm yapmak iyi değil dedi ve son gittiğimde ölçüm yapmadı canım ondan önce ölçüldüğünde bende 33 flndım benimkiler 1800 e 2100 gibilerdi. Gayet iyi yani kiloları maşallah. Hiç kötü seneryoları düşünüp kendini yıpratma herşey olacağına varır sonuçta. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Haklısın canım bu aralar daha da hassasım kafamı çok takıyorum bebeklere iyiler mi nasıl olacak sağlıklılar mı diye.başımda herkes inşallah sağlıklı olurlar filan demiyorlar mı daha çok sinir oluyorum.eşimde gelemedi zaten

Kızlar hastane çantasını nasıl hazırladınız kendi çantamı syrı bebeklerinkini ayrı mı yapsam. Çamaşırları yıkadım ütüledim çantaya koymak kaldı. Siz neler yaptınız? Onların hastane cıkışlarını küçük bir valiz kendine de küçük valiz cok mu olur bilemedim.

Benimkilerde almıyor kilo ben de takış vaziyetteyim gelişim gerilği makaleleri okuyorum su 5 hafta gecesede saglıkla kucagımıxa alsak. Ben de olmadım ciğer geliştirici.

Ben kızımın küçük bavuluna hazırladım tatlım orta boydan daha küçük.bir tarafına bebeklere diğer tarafada kendiminkileri koydum.eğer ihtiyaç olursa evden getirilir diye çok çok doldurmadım.

canım bu kilo alımı yavaslaması neden oluyor acaba bizde de olcak mı canım cemreye yanlış sormuşum

canım bu kilo alımı yavaslaması neden oluyor acaba bizde de olcak mı canım cemreye yanlış sormuşum
Olabiliyormuş doktor sorun etmedi gerçi ben tuzu ve tatlıyı bıraktım onun etkisi vardır bence.
Bu arada gördüğüm kadarıyla burdaki diğer arkadaşlarında bebeklerinin kilo alımı azalmış bir tek benimkiler değilmiş.

Ya aslında tekil gebelikte son ayında bebek kilo alıyor diye yazıyor her yerde.fakat ikizlerde son aylarda kilo alımı yavaşlıyormuş yer kalmadığı ve bebekler strese girdiği için diyolar.drları erken doğuma iten sebeblerden biri bu bende bundan korkuyorum işte.bildiklerim bunlar farklı şeyler bilen varsa yazsın öğrenelim

evet bende ondan sordum bizimkilerde kilo almazsa stres yapmayım diye dr sorun yok diyorsa birsey olmaz insallah
bende nette kilo alımları hızlanıyor diye okumustum demek ikizlerde farklı oluyormuş desene bende bilmiyorum

evet bende ondan sordum bizimkilerde kilo almazsa stres yapmayım diye dr sorun yok diyorsa birsey olmaz insallah
bende nette kilo alımları hızlanıyor diye okumustum demek ikizlerde farklı oluyormuş desene bende bilmiyorum
Ya zaten ikizler ile ilgili kaynak ve bilgi alımı yapılacak mecra çok az ya da çok yetersiz.kaan kocatepenin yazı ve videolarını dinledim oralardan edindiğim kısıtlı bilgiler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…