- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 38
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.881
Canım cevabin için çok tşk ederim.cok sağol ya.allah evlatlarını sana bagislasin. Benimde toplam 2 saat sürdü ara ara .once bir kırmızı sonra pembe sonrada kahverengi oldu bitti. Kendime bile güldüm korkuyu atlattıktan sonra bir varmış bir yokmusa döndü benim durumum diye.doktor protestan verdi onu kullandım.birde rüyamda bir yumurta ikiye bölündü. Size bir şey daha sorsam tek yumurta ikizlerinde de yine ayrı kesemi görünüyor valla bilmiyorum. Yoksa bir kesenin içind e 2 çocuk mu görünüyor. Ben adetten 6 gün önce idrarda öğrendim dandik testte.erken döllenme değil di. Buna eminimBuna bende cevap veriyim, benim kananam 5. Haftada basladi tek gebelik gorunuyodu 7. Haftada bitti. 9. Haftada 2. kese görüldü. O kanama kanama alanimiydi yoksa 2. Bebegin tutunma kanamadiydi anlamadim. Kananam çok değildi arada sirada leke tarzindaydi.
Tek yumurta ikizlerinde tek kese görünüyor, içinde iki bebek oluyor. Ben 6+2 de kese ve kalp atışı gördüm, 7+4te yine tek kese ve iki kalp atışı..Canım cevabin için çok tşk ederim.cok sağol ya.allah evlatlarını sana bagislasin. Benimde toplam 2 saat sürdü ara ara .once bir kırmızı sonra pembe sonrada kahverengi oldu bitti. Kendime bile güldüm korkuyu atlattıktan sonra bir varmış bir yokmusa döndü benim durumum diye.doktor protestan verdi onu kullandım.birde rüyamda bir yumurta ikiye bölündü. Size bir şey daha sorsam tek yumurta ikizlerinde de yine ayrı kesemi görünüyor valla bilmiyorum. Yoksa bir kesenin içind e 2 çocuk mu görünüyor. Ben adetten 6 gün önce idrarda öğrendim dandik testte.erken döllenme değil di. Buna eminim
Allah sendende razı olsun canım al-lah evlatlarını sana bağışlasın. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.cok tşk ederim.yarin 6+5den sonra ilk kontrolüm olacak.ins dediğin gibi benimde tek kese iki bebek olur.hani afedersin derler ya aptala malum olur derler ya benimde ikiz olursa bu olacak. En başından beri tek gebelikle ilgili forumlara bakmadım sadece sizin yazılarınıza baktım.allah hepimizin gönlüne göre versin.senin tüp bebekmi doğal yoldanmi canimTek yumurta ikizlerinde tek kese görünüyor, içinde iki bebek oluyor. Ben 6+2 de kese ve kalp atışı gördüm, 7+4te yine tek kese ve iki kalp atışı..
Tam olarakk bu haftalardan sonra hareketlerini daha çok hissedeceksin zaten canım telaşlanma herşey tetiklemiş olabilir yediğin, yaptığın. Daha ileriki haftalarda olan çok aşırı hareketler tehlikeli diyorlar. Bende yaşadım senin haftalarda aynı şeyleri hiç korkma, önemli olan benim haftalarda çok hareketli olmasınlar :)Kizlar yaa benim bebekler normalde hafif pitpit hareket ederlerdi bugun carsiya alisverise gittik donuste oyle bir hareket başladı ki anlatamam sanki köşe kapmaca oynuyolar yada takla atiyolar bi sıkıntı var midir korktum cok yaaGokbenn sence nedendir
Beb 16 da seyirme gibi hissediyordum ama 18-19 da belirgin hisettim ama sayısı çok az oluyor gün içinde .. sende 1-2 haftaya net hisedersinCanım ben daha hissetmiyorum sen ilk kaçıncı haftada hissettin?
Ya uzun süre hisetmeyincw hemen vesvese ediyorum sık sık vursunlar bari kafamda deli sorular olmaz :)Birkaç hafta sonra mesanene tekmeleri yediğinde görürsünbazen bir vuruyorlar af edersin vajinamda hissediyorum siziyi
Valla korktum canim yaaa hala aynilar hic böyle olmamisti çocuklar cicilerini görünce cikmak istiyolar heralde dedimTam olarakk bu haftalardan sonra hareketlerini daha çok hissedeceksin zaten canım telaşlanma herşey tetiklemiş olabilir yediğin, yaptığın. Daha ileriki haftalarda olan çok aşırı hareketler tehlikeli diyorlar. Bende yaşadım senin haftalarda aynı şeyleri hiç korkma, önemli olan benim haftalarda çok hareketli olmasınlar :)
Canim ya inan tek yumurta ikizleri hakkında bir bilgim yok tek yumurta gebeler inşallah cevap verir.Canım cevabin için çok tşk ederim.cok sağol ya.allah evlatlarını sana bagislasin. Benimde toplam 2 saat sürdü ara ara .once bir kırmızı sonra pembe sonrada kahverengi oldu bitti. Kendime bile güldüm korkuyu atlattıktan sonra bir varmış bir yokmusa döndü benim durumum diye.doktor protestan verdi onu kullandım.birde rüyamda bir yumurta ikiye bölündü. Size bir şey daha sorsam tek yumurta ikizlerinde de yine ayrı kesemi görünüyor valla bilmiyorum. Yoksa bir kesenin içind e 2 çocuk mu görünüyor. Ben adetten 6 gün önce idrarda öğrendim dandik testte.erken döllenme değil di. Buna eminim
Tüp bebek canım.. Tek embriyo transfer edildi ama ikiye bölündü. Hepimizden razı olsun Allah, sona sağlıkla götürsün. Senin de mi tedaviyle?Allah sendende razı olsun canım al-lah evlatlarını sana bağışlasın. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.cok tşk ederim.yarin 6+5den sonra ilk kontrolüm olacak.ins dediğin gibi benimde tek kese iki bebek olur.hani afedersin derler ya aptala malum olur derler ya benimde ikiz olursa bu olacak. En başından beri tek gebelikle ilgili forumlara bakmadım sadece sizin yazılarınıza baktım.allah hepimizin gönlüne göre versin.senin tüp bebekmi doğal yoldanmi canim
Yok canım benim doğal yoldan.yumurtlama takibi yaptım.1 oğlum var 5 yaşında.2 tane erken doğum yaptım yaşamadı.rahim ağzı genişliği var bende oğlumda dikildi rahim yaşadı.bakalim bunda nasil olcak durum.Tüp bebek canım.. Tek embriyo transfer edildi ama ikiye bölündü. Hepimizden razı olsun Allah, sona sağlıkla götürsün. Senin de mi tedaviyle?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Tek ya da çift sağlıkla kucağında olsun :) haberdar et bizi de mutlaka kontrol sonrası..Yok canım benim doğal yoldan.yumurtlama takibi yaptım.1 oğlum var 5 yaşında.2 tane erken doğum yaptım yaşamadı.rahim ağzı genişliği var bende oğlumda dikildi rahim yaşadı.bakalim bunda nasil olcak durum.
Etmezmiyim hiç allah sizden razı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Tek ya da çift sağlıkla kucağında olsun :) haberdar et bizi de mutlaka kontrol sonrası..
Canim biberon dogal akisli alip goturun. Landinohdan cook memnunum emmedikce gelmiyor ve boylece memeyide birakmiyorlar. Bide rica edin emzik versinler yanak kaslari gelisimi icin. Isim konusu bizdede oyle oldu ne olursa olsun dedimbsaglikli olsunlarda. Eve gelince cabucak toparliyorlar merak etme. Rop muayenesi oldunuzmu peki? Ins. Sorun cikmaz ondada. Benim minnaklar 6 aylik oldu. Donup yuvarlaniyorlar artik. Harika bir duygu bu.son 1haftadir memeyi emme alistirmalari yapiyoruz,cok cabuk yoruluyorlar,biberonla alistirma yapiyor onlar,o da direkt cocugu boğuyor,kendiliginden aktığı icin..
Şükürler olsun yine de :) sagliklilar ve bana tepki veriyorlar,sesime dokunmama..
Gecen haftaya kadar oksijen aliyorlardi,dr kucagima alip oksamami istedikten sonra toparlandilar..:)buarada hamileykeen hep biri bana biri babaya benzer insallah dedik :) oyle de oldu..hemsireler bile bizi ilk gordukleri anda bunu dile getiriyor :) ha bi de adimiz da hazal sare ile zeyneb betul oldu..hamileyken asla isim begenmeyen ben,nüfusta karar verdik anlik
masallah:) darisi basima.gözünüz aydın inş bir an önce kavuşursunuz.ben en başından beri yalnız baktım biri 23 biri 45 gün kaldı küvezde..üstelik ilk zamanlar sütümü sağarak verdim baya vakit almıştı..benim kızlarım huysuz ama gece uyuyorlar yine de tek başına bakılmalı diye düşünüyorum.imkanın varsa temizliğe yardımcı alırsın..
kesinlikle zor yalnız bakmak. ama düzen oturunca daha iyi..benim kayınvalidem de evine çağırdı kabul etmedim tabiki.hiç pişma olmadım...sistematik olunca her şey oluyor.benim oğlum da var 5 yaşında..kendine has pratik yöntemlerim var.her şeyleri ile ben ilgileniyorum..tabi eşim çok yardımcı oluyor işten gelince..
benimkiler emzik de almadı..alsalar daha rahat ederdim..şimdi 3 aylıklar kendim yıkıyorum hatta..
forumdaki tecrübeli annelerin fikirleri de çok işime yarıyor akıl akıldan üstün gerçekten..
biz de çok badire atlattık..o sıkıntılı günleri düşününce deli gücü geliyor insana canla başla bakıyorsun..mutlaka her çocuk farklı..benimkiler gündüz huysuzlar ama gece uyuyorlar o çok iyi oluyor gece dinleniyorum.sabah onlardan erken kalkıp önce yemeyi vakit kalırsa ev işini yapıyorum..bu arada oğlumun kahvaltıısnı yaptırıp kreşe yolluyorum.sonra tüm gün oonların borusu ötüyor evde...bazen uyyorlar kitap okuyorum aileece sinema bile izliyoruz evde.
bu günler elbette gececek yeter ki sağlık olsun da varsın yorgun uykusuz olalaım...herkese güzel günler diliyorum
oyy masallah:)Canim biberon dogal akisli alip goturun. Landinohdan cook memnunum emmedikce gelmiyor ve boylece memeyide birakmiyorlar. Bide rica edin emzik versinler yanak kaslari gelisimi icin. Isim konusu bizdede oyle oldu ne olursa olsun dedimbsaglikli olsunlarda. Eve gelince cabucak toparliyorlar merak etme. Rop muayenesi oldunuzmu peki? Ins. Sorun cikmaz ondada. Benim minnaklar 6 aylik oldu. Donup yuvarlaniyorlar artik. Harika bir duygu bu.
snnkiler kac haftalik dogmustu cnm ? daha once soylemissindir kesin..de bn unuttum su anCanim biberon dogal akisli alip goturun. Landinohdan cook memnunum emmedikce gelmiyor ve boylece memeyide birakmiyorlar. Bide rica edin emzik versinler yanak kaslari gelisimi icin. Isim konusu bizdede oyle oldu ne olursa olsun dedimbsaglikli olsunlarda. Eve gelince cabucak toparliyorlar merak etme. Rop muayenesi oldunuzmu peki? Ins. Sorun cikmaz ondada. Benim minnaklar 6 aylik oldu. Donup yuvarlaniyorlar artik. Harika bir duygu bu.
Of be güzelim çok zordur eminim sabır işte dayananıyorsun bebişlerin onlar hayat damarların. Yakında gelecekler eve inşallah.oyy masallah:)
her sali goz muayeneleri oluyormus cnm bir sıkıntı yok simdilik cok sukur.Emzik Veriliyor ama tembellik ediyor hemşireler gordugum kadariyla..iki sn agzinda kaliyor "cocugun emmiyo" deyip geri çekiyorlar..
Biberon olayini biz de dusunduk aslinda,hatta evde var almistik ama gotursek de sanmam her seferinde bizimkilere verilecegini,70 80 cocuk var,her seferinde farkli biberonlar geliyor..
34haftalari bitti bu hastaneye gore ama hala birinde emme refleksi yokOkuyan herkesten dua istiyorum..50gun oldu cok yoruldum
Canım Allah yardımcın olsun, biz anneler çok güçlüyüz, Allahın izniyle bunun altından kalkarsın, evet zor oluyor ancak bir şekilde sonu güzel oluyor. Bende kızımda çok çekmiştim. Hatta bu ölür bile demişler anneme ama şimdi 6 yaşına girdi. Rabbim yardım ediyor çok şükür. Sende bir gün gelecek şuan benim yaptığım gibi "ayy ben neler çektim" diye başladığım cümleleri anlatacaksın inşAllah :))oyy masallah:)
her sali goz muayeneleri oluyormus cnm bir sıkıntı yok simdilik cok sukur.Emzik Veriliyor ama tembellik ediyor hemşireler gordugum kadariyla..iki sn agzinda kaliyor "cocugun emmiyo" deyip geri çekiyorlar..
Biberon olayini biz de dusunduk aslinda,hatta evde var almistik ama gotursek de sanmam her seferinde bizimkilere verilecegini,70 80 cocuk var,her seferinde farkli biberonlar geliyor..
34haftalari bitti bu hastaneye gore ama hala birinde emme refleksi yokOkuyan herkesten dua istiyorum..50gun oldu cok yoruldum
Allah yardımcınız olsun canım az kaldı ee gidersiniz artık rabbim sifa versin insallahoyy masallah:)
Tek yumurta ikizleri tek kesede de olabiliyor çift kesede. Arada zarla ayrılabiliyor. Benim arada zar yok. Mono mono oluyor. Hakkında hayırlısı olsunEtmezmiyim hiç allah sizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?