- 25 Mart 2017
- 300
- 292
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.901
Tek yumurta ikizleri tek kesede de olabiliyor çift kesede. Arada zarla ayrılabiliyor. Benim arada zar yok. Mono mono oluyor. Hakkında hayırlısı olsunEtmezmiyim hiç allah sizden razı olsun
Rabb'im acil şifalar versin emme refleksinin hala olmaması normal değil mi zaten 34. hafta da gelisiyor diye biliyorumoyy masallah:)
her sali goz muayeneleri oluyormus cnm bir sıkıntı yok simdilik cok sukur.Emzik Veriliyor ama tembellik ediyor hemşireler gordugum kadariyla..iki sn agzinda kaliyor "cocugun emmiyo" deyip geri çekiyorlar..
Biberon olayini biz de dusunduk aslinda,hatta evde var almistik ama gotursek de sanmam her seferinde bizimkilere verilecegini,70 80 cocuk var,her seferinde farkli biberonlar geliyor..
34haftalari bitti bu hastaneye gore ama hala birinde emme refleksi yokOkuyan herkesten dua istiyorum..50gun oldu cok yoruldum
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Allah ın izniyle sıkıntısız atlatırsınız inşallah bu süreci. Sağlıkla evinize dönersiniz.Sgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcakbaska univ.hastanesine sevk ettiler..iki hastane.arasinda geciyo tum.günümüz..saglik olsun da bu muhim degil.oglumun durumuna cok.üzülüyorum insallah bi.sorun.cikmaz
Canım yok daha Doğum yapmadım ama artık çok zorlanıyorum, 15 mayısda saat 1 de gelecek yavrularım , tabi bir aksilik olmazsa, siteye pek giremiyorum, son haftalar daha zor geçiyor
Maşallah arkadaşım allahım bizlere de nasip etsin şu haftaları.birşey kalmadı keza bizim de ama beklesinler diyoruz biliyorsun.bende böyle günü saati belli olsun istiyorum kısmet nasip artıkCanım yok daha Doğum yapmadım ama artık çok zorlanıyorum, 15 mayısda saat 1 de gelecek yavrularım , tabi bir aksilik olmazsa, siteye pek giremiyorum, son haftalar daha zor geçiyor
Allah'ın izniyle göreceksiniz canım, tarih yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıMaşallah arkadaşım allahım bizlere de nasip etsin şu haftaları.birşey kalmadı keza bizim de ama beklesinler diyoruz biliyorsun.bende böyle günü saati belli olsun istiyorum kısmet nasip artık
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerin sağlıkla evinze gelir tez zamanda dualarım sizinle sen sabret iyi ol sabrın sonu selamet olacak mutlu gunleriniz çok yakınoyy masallah:)
her sali goz muayeneleri oluyormus cnm bir sıkıntı yok simdilik cok sukur.Emzik Veriliyor ama tembellik ediyor hemşireler gordugum kadariyla..iki sn agzinda kaliyor "cocugun emmiyo" deyip geri çekiyorlar..
Biberon olayini biz de dusunduk aslinda,hatta evde var almistik ama gotursek de sanmam her seferinde bizimkilere verilecegini,70 80 cocuk var,her seferinde farkli biberonlar geliyor..
34haftalari bitti bu hastaneye gore ama hala birinde emme refleksi yokOkuyan herkesten dua istiyorum..50gun oldu cok yoruldum
Sağlıkla gelsinler canım inşallahAllah'ın izniyle göreceksiniz canım, tarih yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Aminnn önce sen sağlıkla al dilerim darısı da bizim başımıza olsunAllah'ın izniyle göreceksiniz canım, tarih yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
canım tarihin belli olmuş ne güzel darışı başımıza insallah bende senin haftaları görebilirim rabbim saglıkla kucağina almayı nasip etsin inşallahCanım yok daha Doğum yapmadım ama artık çok zorlanıyorum, 15 mayısda saat 1 de gelecek yavrularım , tabi bir aksilik olmazsa, siteye pek giremiyorum, son haftalar daha zor geçiyor
Senin bi kız bi erkek değil miydi sanki öyle bişeyler hatırlıyorum. Bu arada ağırlıkları gayet iyi benimkiler de o civardaydı ağırlıklarıKizlar benimde kizlarim 17 haftada biri 180 digeri 190 di normal mi sizce..
Yok tatlim ikiside kiz benimkilerin degismese tabi:) hi iyi cok sukurSenin bi kız bi erkek değil miydi sanki öyle bişeyler hatırlıyorum. Bu arada ağırlıkları gayet iyi benimkiler de o civardaydı ağırlıkları
Ben de sevindim tek olmasına :) inşallah daha kolay bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah..Buradaki arkadaşlara söz vermiştim durumumu haberdar etcem diye. Tek gebelik ikiz değilmiş. Doktor tek olduğuna inan mutluyum önceki oğlunu tek çocuk olmasina rağmen 7bucuk aylık doğurmuştum dikişle ikiz olsa kelepçe takardik direk yatırırdım seni dedi.cok şükür herseyde bi hayır vardır derlerya aynen benimki ondan. 3 hafta sonra serklaj yapılacak.burada bütün anne adaylarının evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.hersey gönlünüzce olsun.ben burda aralık anneleri grubuna. Sağlıcakla kalin
Maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah :)Canım yok daha Doğum yapmadım ama artık çok zorlanıyorum, 15 mayısda saat 1 de gelecek yavrularım , tabi bir aksilik olmazsa, siteye pek giremiyorum, son haftalar daha zor geçiyor
30 hftalik.1200 ve 1500grsnnkiler kac haftalik dogmustu cnm ? daha once soylemissindir kesin..de bn unuttum su ankafa kalmadi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?