2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Herkese merhaba çoğullarla A'dan Z'ye yaşam diye bir kitap okuyorum kitabı beğendim Hatta daha önce okusaydım diye hayıflandım yani yaşadığım küvez süreci Belki biraz daha rahat geçerdi benim için.. belki ilgilenen olur diye yazayım dedim iki ikiz annesi ve Dr Gülnihal şarman tarafından yazılmış daha bitirmedim ama bilginiz olsun istedim böyle tavsiyesi olan varsa bende faydalanmak isterim

Rabb'im acil şifalar versin emme refleksinin hala olmaması normal değil mi zaten 34. hafta da gelisiyor diye biliyorum
Önce yutma refleksi sonra emme refleksi gelişiyor diye ben biliyorum
Ben küçük bebeğim 39.haftada kuvezde iken biberon alabildi

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Allah ın izniyle sıkıntısız atlatırsınız inşallah bu süreci. Sağlıkla evinize dönersiniz.

Canım yok daha Doğum yapmadım ama artık çok zorlanıyorum, 15 mayısda saat 1 de gelecek yavrularım , tabi bir aksilik olmazsa, siteye pek giremiyorum, son haftalar daha zor geçiyor
Maşallah arkadaşım allahım bizlere de nasip etsin şu haftaları.birşey kalmadı keza bizim de ama beklesinler diyoruz biliyorsun.bende böyle günü saati belli olsun istiyorum kısmet nasip artık

Maşallah arkadaşım allahım bizlere de nasip etsin şu haftaları.birşey kalmadı keza bizim de ama beklesinler diyoruz biliyorsun.bende böyle günü saati belli olsun istiyorum kısmet nasip artık
Allah'ın izniyle göreceksiniz canım, tarih yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerin sağlıkla evinze gelir tez zamanda dualarım sizinle sen sabret iyi ol sabrın sonu selamet olacak mutlu gunleriniz çok yakın

Canım yok daha Doğum yapmadım ama artık çok zorlanıyorum, 15 mayısda saat 1 de gelecek yavrularım , tabi bir aksilik olmazsa, siteye pek giremiyorum, son haftalar daha zor geçiyor
canım tarihin belli olmuş ne güzel darışı başımıza insallah bende senin haftaları görebilirim rabbim saglıkla kucağina almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar.. dogum yapan var mı aramızda... anneler bebekler nasıl durumlar ?

Buradaki arkadaşlara söz vermiştim durumumu haberdar etcem diye. Tek gebelik ikiz değilmiş. Doktor tek olduğuna inan mutluyum önceki oğlunu tek çocuk olmasina rağmen 7bucuk aylık doğurmuştum dikişle ikiz olsa kelepçe takardik direk yatırırdım seni dedi.cok şükür herseyde bi hayır vardır derlerya aynen benimki ondan. 3 hafta sonra serklaj yapılacak.burada bütün anne adaylarının evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.hersey gönlünüzce olsun.ben burda aralık anneleri grubuna. Sağlıcakla kalin

Ben de sevindim tek olmasına :) inşallah daha kolay bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah..

Maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…