- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.921
Canim 1 gun bile farkediyor inan. Simdi yok yarin olabilir umitsizlige kapilma. Emecekler allahin izniyle. Benim minik kizim 34. Gun biberonu aldi. 39. Gun eve cikti. Digerinden daha guclu emiyordu ki hala o daha dinc bi bbek. Sutum cekildi ayri konu. Saglikli olsunlarda mama ile buyusnler yapack bisey yok. Gozlerinin iyi olduguna da sevindim. Sorununuz kalmadi say sen onu. Bende saglikciyim biraz da ticari cikar amacyla uzun tutma taraftari oluyor hastaneler. Emzigi ben arkadaslarima rica ettim orda emdiriyorlardi. Sonra ben vermedim ama efor harcamasnlar diyeoyy masallah:)
her sali goz muayeneleri oluyormus cnm bir sıkıntı yok simdilik cok sukur.Emzik Veriliyor ama tembellik ediyor hemşireler gordugum kadariyla..iki sn agzinda kaliyor "cocugun emmiyo" deyip geri çekiyorlar..
Biberon olayini biz de dusunduk aslinda,hatta evde var almistik ama gotursek de sanmam her seferinde bizimkilere verilecegini,70 80 cocuk var,her seferinde farkli biberonlar geliyor..
34haftalari bitti bu hastaneye gore ama hala birinde emme refleksi yokOkuyan herkesten dua istiyorum..50gun oldu cok yoruldum
Hayırlısı olsun arkadaşım sağlıkla al bebeklerini kucağına inşallah.benim ilk doğumum sezeryan oldu suyum geldi 6 saatlik açlıkla girdim hemde.ama çok rahat ve sorunsuzdu.bunlarda da öyle olur inşallah diye dua ediyorum.ağrım sancım neredeyse sıfıra yakındı.1gün kaldım hastanede ve eve geldik.bakalım rabbim bunlarda bize ne yazdı.Günaydın arkadaşlar nasılsınız?ben suan 34+3 teyim dün doktora gittim 1-2 hafta içinde çocukların gelme ihtimali yüksek dedi bugün hastahaneyi arayacam sezeryan için gün alacam normal doğum için çok korkuyorum onun için sezeryan ile aldıracam sezeryan olan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirmi ilk hamileliğim tecrübesizim bu konuda
Bana da aynısını dedi :) ben de sezeryan olacağım kısmetse ama sezeryan ilk kez olacağım senin gibi.Günaydın arkadaşlar nasılsınız?ben suan 34+3 teyim dün doktora gittim 1-2 hafta içinde çocukların gelme ihtimali yüksek dedi bugün hastahaneyi arayacam sezeryan için gün alacam normal doğum için çok korkuyorum onun için sezeryan ile aldıracam sezeryan olan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirmi ilk hamileliğim tecrübesizim bu konuda
Aramızda 4 gün var canım seninle.bana 29 mayıs demişti dr sana hangi gün dedi doktorunBana da aynısını dedi :) ben de sezeryan olacağım kısmetse ama sezeryan ilk kez olacağım senin gibi.
Bana 22 Mayıs dedi ama geçen gittiğimde o zamanı beklemeyecekler dedi. Tek yumurta ikizleri zaten 36. Haftada alınıyormuş sıkıntı yok yani. Çift yumurta ikizleri 38. Haftada dedi. Senin tek miydi unuttum canım.Aramızda 4 gün var canım seninle.bana 29 mayıs demişti dr sana hangi gün dedi doktorun
Çiftim canım bende 29mayıs 37.hafta oluyor işte keşke bekleseler kafam rahatlar hem kilo vermesinlerde az alsalar da mühim değil zaman yaklaştıkça yüreğim daralıyorBana 22 Mayıs dedi ama geçen gittiğimde o zamanı beklemeyecekler dedi. Tek yumurta ikizleri zaten 36. Haftada alınıyormuş sıkıntı yok yani. Çift yumurta ikizleri 38. Haftada dedi. Senin tek miydi unuttum canım.
Benim de aynen. Sularında azalma ve kilo alışlarında oldukça yavaşlama oldu herhalde o yüzden erkene çekti benimkini. Sen de var mı değişiklik?Çiftim canım bende 29mayıs 37.hafta oluyor işte keşke bekleseler kafam rahatlar hem kilo vermesinlerde az alsalar da mühim değil zaman yaklaştıkça yüreğim daralıyor
Kilo alımı yavaşladı bizde de dr iyi diyor ama 2500 göremedik oğlum daha yeni 2kg oldu 1haftadır da aynılar.hareketleri filan iyi çok şükür.ben 8 doz celeston oldum.27de ve 31 de erken doğum tehlikesi yoktu ama dr evhamlı benim.hatta şurup bile verdi kullan ciğer gelişimine yardımcı olur diye.sağlıkla doğsunlar yeter bu haftalara bin şükürBenim de aynen. Sularında azalma ve kilo alışlarında oldukça yavaşlama oldu herhalde o yüzden erkene çekti benimkini. Sen de var mı değişiklik?
benimkilerde 2 kilo oldular. ben celeston kullanmadım iki doktorum da vermedi. yani perinatalog gerek yok diyince doktor da geri adım attı. benimkiler 2.5 kiloyu görür mü bilmem keşke.Kilo alımı yavaşladı bizde de dr iyi diyor ama 2500 göremedik oğlum daha yeni 2kg oldu 1haftadır da aynılar.hareketleri filan iyi çok şükür.ben 8 doz celeston oldum.27de ve 31 de erken doğum tehlikesi yoktu ama dr evhamlı benim.hatta şurup bile verdi kullan ciğer gelişimine yardımcı olur diye.sağlıkla doğsunlar yeter bu haftalara bin şükür
Benimse hamilelik boyunca kullanmadığım vitamin mineral kalmadı.o kadar sıkıldım ki artık o veriyor ama ben kullanmıyorum.keza bende pıhtılaşma var belki ondan bu kadar evham yaptı 6aydır hergün iğne vuruluyorum doğumdan sonra da 6 hafta dedi perinatolog.benimkilerde 2 kilo oldular. ben celeston kullanmadım iki doktorum da vermedi. yani perinatalog gerek yok diyince doktor da geri adım attı. benimkiler 2.5 kiloyu görür mü bilmem keşke.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBuradaki arkadaşlara söz vermiştim durumumu haberdar etcem diye. Tek gebelik ikiz değilmiş. Doktor tek olduğuna inan mutluyum önceki oğlunu tek çocuk olmasina rağmen 7bucuk aylık doğurmuştum dikişle ikiz olsa kelepçe takardik direk yatırırdım seni dedi.cok şükür herseyde bi hayır vardır derlerya aynen benimki ondan. 3 hafta sonra serklaj yapılacak.burada bütün anne adaylarının evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.hersey gönlünüzce olsun.ben burda aralık anneleri grubuna. Sağlıcakla kalin
Saglıkla kucagına alırsın inşallah canım.Günaydın arkadaşlar nasılsınız?ben suan 34+3 teyim dün doktora gittim 1-2 hafta içinde çocukların gelme ihtimali yüksek dedi bugün hastahaneyi arayacam sezeryan için gün alacam normal doğum için çok korkuyorum onun için sezeryan ile aldıracam sezeryan olan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirmi ilk hamileliğim tecrübesizim bu konuda
Hayırlısı olsun bebeklerini sağlıkla al kucağına inşallah. Benim ilk doğumum kordon basısı nedeniyle 36. haftada sezeryanla erken alınmak zorunda kalmıştı. Ağrım olmamıştı fazla sadece sağa yada sola dönüp emzirirken karın o tarafa aktığından acırdı başka sorunum olmamıştı. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah.Günaydın arkadaşlar nasılsınız?ben suan 34+3 teyim dün doktora gittim 1-2 hafta içinde çocukların gelme ihtimali yüksek dedi bugün hastahaneyi arayacam sezeryan için gün alacam normal doğum için çok korkuyorum onun için sezeryan ile aldıracam sezeryan olan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirmi ilk hamileliğim tecrübesizim bu konuda
Aramızda 4 gün var canım seninle.bana 29 mayıs demişti dr sana hangi gün dedi doktorun
Kızlar haftalarınız cok iyi kilolara takılmayın inşallah dogduklarında topatlarlar. Ardınızdan takipteyim sıra bozulmadan alırız inşallah kucagımıza.Bana 22 Mayıs dedi ama geçen gittiğimde o zamanı beklemeyecekler dedi. Tek yumurta ikizleri zaten 36. Haftada alınıyormuş sıkıntı yok yani. Çift yumurta ikizleri 38. Haftada dedi. Senin tek miydi unuttum canım.
Kızlardan önce ben varııımmKızlar haftalarınız cok iyi kilolara takılmayın inşallah dogduklarında topatlarlar. Ardınızdan takipteyim sıra bozulmadan alırız inşallah kucagımıza.
Amin canım benim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbimKızlar haftalarınız cok iyi kilolara takılmayın inşallah dogduklarında topatlarlar. Ardınızdan takipteyim sıra bozulmadan alırız inşallah kucagımıza.
Cok az kalmış süper 15 mayısta kavusursun inşallah kuzularına ben 34' e diktim gözümü önce hedefim 30'du. 34 geçsin 36'da bir oh çekicem inşallah. Umarım o günleri hepimiz görürüz.Kızlardan önce ben varııımm15 mayıs gibi gözüküyor şimdilik bugün kontrolde netleşecek bakalım
İnşallah canım bak maşşallah bu günlere gelmişsiniz, 34 e de bişey kalmamış sonra hayırlısıyla 36 da olacak inşallah. Biz 35+4 olduk bile cumartesi 36 oluyoruz sonrasında gün sayıcaz zaten. Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı ve vakitli doğumlar kısmet etsin.Cok az kalmış süper 15 mayısta kavusursun inşallah kuzularına ben 34' e diktim gözümü önce hedefim 30'du. 34 geçsin 36'da bir oh çekicem inşallah. Umarım o günleri hepimiz görürüz.
Canım bizimde birer gün arayla transferimiz olmustu aynı anda dogum yapıcaz insallahCok az kalmış süper 15 mayısta kavusursun inşallah kuzularına ben 34' e diktim gözümü önce hedefim 30'du. 34 geçsin 36'da bir oh çekicem inşallah. Umarım o günleri hepimiz görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?