- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.941
Hehe aynı güne denk gelebilirizKızlardan önce ben varııımm15 mayıs gibi gözüküyor şimdilik bugün kontrolde netleşecek bakalım
Allahım sağlık sıhhat nasip etsin elleri ayakları düzgün hayırlı evlatlarınız olsun.dualarımız seninle haberdar et ama bizi hep merak ediyoruzKızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Canım Rabbim hayırlı bir doğum nasip edip, sağlıkla bebeklerine kavuştursun seni inşAllah..Sizleri okuyunca inşAllah bende bu haftaları görebilip bebeklerimi kucağıma alabilirim diyorum. Bizlere de dua edebilirsen çok seviniriz :)Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Rabbim sağlıklı bir şekilde kolayca kucaniza almayı hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah canim.Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Benim aşırı büyük değil tatlım normal bir hamilenin son safhaları gibi ama 1ay eksik işte.ikiz karnı mi diyen olmadı daha hiç.şaşırıyor duyan30 haftayı gecen kızlar karınlarınız aşırımı büyük oluyor ben şimdiden 7 aylık gibiyim son haftalar nasıl olurum kimbilir
Ya mşlh keşke benimde olsa öyle :) korkutuyor son haftalar beni netten baktım devasal ikiz göbekleri var :)Benim aşırı büyük değil tatlım normal bir hamilenin son safhaları gibi ama 1ay eksik işte.ikiz karnı mi diyen olmadı daha hiç.şaşırıyor duyan
Her beden farklı işte canım.benim 2.diye belkide daha çok büyümedi.ama kemersiz uzun süre yürümem mümkün değil kasıklarıma ve kalçalarıma ağrı giriyor hemen.Ya mşlh keşke benimde olsa öyle :) korkutuyor son haftalar beni netten baktım devasal ikiz göbekleri var :)
Evet canım inşallah gecer de saglıkla alırız kucagımıza ben ilk kızımda küvez sürecini yaşadım. İnşallah nir daha olmaz cok iyi bakıyorlar ama annelik orda görmek, herkesin bebkleri koynundayken küvezde olması zor oluyor. O yüzden tedirginim inşallah bi aksilik olmaz dua ederken hepimize birden ediyorum.Canım bizimde birer gün arayla transferimiz olmustu aynı anda dogum yapıcaz insallahzaman ne çabuk geçmiş ama bu 4 hafta gecer mi bilmiyorum hiç rabbim zamanında kucagimiza almayı nasip etsin
Maşallah ne kadar güzel inşallah saglıkla alırsın kuzularını kucagına toparlanınca yaz mutlaka.Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Bu hamilelik kemeri dimi canım bu aralar ben de düşünmüyor değilim nasıl işe yarıor mu? Benim de cok yürüyünce alttan tutup destek olasım geliyor göbeğime.Her beden farklı işte canım.benim 2.diye belkide daha çok büyümedi.ama kemersiz uzun süre yürümem mümkün değil kasıklarıma ve kalçalarıma ağrı giriyor hemen.
Her beden farklı işte canım.benim 2.diye belkide daha çok büyümedi.ama kemersiz uzun süre yürümem mümkün değil kasıklarıma ve kalçalarıma ağrı giriyor hemen.
Bu hamilelik kemeri dimi canım bu aralar ben de düşünmüyor değilim nasıl işe yarıor mu? Benim de cok yürüyünce alttan tutup destek olasım geliyor göbeğime.
Valla canım 32 ye kadar herkes tek gebelik gibi diyordu 35 olduk göbeğim de ikiz gibi oldu artık hafta hafta da fark ediyor.30 haftayı gecen kızlar karınlarınız aşırımı büyük oluyor ben şimdiden 7 aylık gibiyim son haftalar nasıl olurum kimbilir
Ya nasıl zordur Demi 35 hafta baya yer kaplar minnoşlar negüzel bitirdiniz inş az kaldı :) darısı bizlere inşValla canım 32 ye kadar herkes tek gebelik gibi diyordu 35 olduk göbeğim de ikiz gibi oldu artık hafta hafta da fark ediyor.
Amin canım inşallah darısı başınıza. Zor evet özellikle 32 den sonra zorlaşıyor iyice ama onlar iyi olsunda diyor insan katlanıyor birşekilde. 16 Mayıs için günümüzü aldık bizde beklerlerse inşallahYa nasıl zordur Demi 35 hafta baya yer kaplar minnoşlar negüzel bitirdiniz inş az kaldı :) darısı bizlere inş
Evet canım elastik hamile kemeri diyorlar medikalden aldım yürüyüşlerde çok rahat ediyorum.doğumdan sonrada toparlamak için kullanılıyormuşBu hamilelik kemeri dimi canım bu aralar ben de düşünmüyor değilim nasıl işe yarıor mu? Benim de cok yürüyünce alttan tutup destek olasım geliyor göbeğime.
Son günleri saymak çok heycan verici gerçekten inş dururlar öğüne kdr ama gelmek isterlersede gelsinler önemli zamanlar geçmişAmin canım inşallah darısı başınıza. Zor evet özellikle 32 den sonra zorlaşıyor iyice ama onlar iyi olsunda diyor insan katlanıyor birşekilde. 16 Mayıs için günümüzü aldık bizde beklerlerse inşallah
Allah sıkıntısız bir doğum nasip etsin, sağlıkla bebişler dünyaya gelsin inşallah..Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?