- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.961
canım bende 30.haftadayim ama benim göbegim o kadar büyük degil komşular bilmiyor ikiz oldugunu ne kadar zayıfsın hic kilo almamışsın goren hamile sanmaz diyorlar sinir oluyorum birde ikiz oldugunu bilseler iyice çileden çıkarırlar beni30 haftayı gecen kızlar karınlarınız aşırımı büyük oluyor ben şimdiden 7 aylık gibiyim son haftalar nasıl olurum kimbilir
insallah gününde gelirlerde o zorlu günleri tekrar yasamazsın rabbim kimseue yasatmasın dogurup hemen eve gelelim bebislerimizleEvet canım inşallah gecer de saglıkla alırız kucagımıza ben ilk kızımda küvez sürecini yaşadım. İnşallah nir daha olmaz cok iyi bakıyorlar ama annelik orda görmek, herkesin bebkleri koynundayken küvezde olması zor oluyor. O yüzden tedirginim inşallah bi aksilik olmaz dua ederken hepimize birden ediyorum.
Masallah az kalmıs seninde canım sayılı gün çabuk gecer diyorlarda bakalım senin icin 13 gün gecer mi artıkAmin canım inşallah darısı başınıza. Zor evet özellikle 32 den sonra zorlaşıyor iyice ama onlar iyi olsunda diyor insan katlanıyor birşekilde. 16 Mayıs için günümüzü aldık bizde beklerlerse inşallah
Amin inşallah canımcanım tarihin belli olmuş ne güzel darışı başımıza insallah bende senin haftaları görebilirim rabbim saglıkla kucağina almayı nasip etsin inşallah
Bakalım valla zor geçecek ama eninde sonunda geçecek canım. Son günler zombi gibi olurum büyük iht heyecandan uyuyamam.Masallah az kalmıs seninde canım sayılı gün çabuk gecer diyorlarda bakalım senin icin 13 gün gecer mi artık
Mşlh cnm negüzel benim 5 ay bitti ama 7 aylık gibiyim:) bide ikiz hamileler çok göze geliyor gerçektencanım bende 30.haftadayim ama benim göbegim o kadar büyük degil komşular bilmiyor ikiz oldugunu ne kadar zayıfsın hic kilo almamışsın goren hamile sanmaz diyorlar sinir oluyorum birde ikiz oldugunu bilseler iyice çileden çıkarırlar beni
insallah gününde gelirlerde o zorlu günleri tekrar yasamazsın rabbim kimseue yasatmasın dogurup hemen eve gelelim bebislerimizle
Nazar kısmına katılıyorum arkadaşım hala işimi gücümü görmeye çalışıyorum eş dost tek hamile gibisin diyip durdular çok iyi görünüyorsun şu bu derken hastanelik oldum ardından sonra suyum geldi zannetim kabus gibi 2 hafta yaşadım.şimdi çok ağırım hiç iyi değilim diye geziyorum.bi maşallah diyemiyor insanlar.Mşlh cnm negüzel benim 5 ay bitti ama 7 aylık gibiyim:) bide ikiz hamileler çok göze geliyor gerçekten
Allahım nazarlardan korusun hepimiziMşlh cnm negüzel benim 5 ay bitti ama 7 aylık gibiyim:) bide ikiz hamileler çok göze geliyor gerçekten
Canım aynen katılıuorum sana karsı komsumda hamile 5 aylık benden sişman bana ne guzel sismanlamamışsın bende öyle olsam diyor bende masallah de kız diyorum ama ağzını bile acmıyor bende artık sürekli dua okuyorumNazar kısmına katılıyorum arkadaşım hala işimi gücümü görmeye çalışıyorum eş dost tek hamile gibisin diyip durdular çok iyi görünüyorsun şu bu derken hastanelik oldum ardından sonra suyum geldi zannetim kabus gibi 2 hafta yaşadım.şimdi çok ağırım hiç iyi değilim diye geziyorum.bi maşallah diyemiyor insanlar.
Oku kardeşim oku allah herkesi nazarlardan korusun ikiz zaten zahmetli birde böyle insanların gözünden sakınsın biziCanım aynen katılıuorum sana karsı komsumda hamile 5 aylık benden sişman bana ne guzel sismanlamamışsın bende öyle olsam diyor bende masallah de kız diyorum ama ağzını bile acmıyor bende artık sürekli dua okuyorum
Mrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklerkardelen2558 Geçmiş olsun canım Rabbim oğluna şifa sizlere güç versin hepsi geçecek inşaallah dualarimiz sizinle... Durumundan bizleri haberdar et.
Aynende öyle cnm benim benimde başıma şu 5 ayda ne geldiyse öncesinde gerçekten nazar değiyor .. ben hep biyerlerim agrıyor diyorum valla ki gerçekten çokta iyi sayılmam:)Nazar kısmına katılıyorum arkadaşım hala işimi gücümü görmeye çalışıyorum eş dost tek hamile gibisin diyip durdular çok iyi görünüyorsun şu bu derken hastanelik oldum ardından sonra suyum geldi zannetim kabus gibi 2 hafta yaşadım.şimdi çok ağırım hiç iyi değilim diye geziyorum.bi maşallah diyemiyor insanlar.
Ya bizde herkes biliyor sadece kendi ailem tarafı bilmiyor ikiz olduğunu çünkü ciddi nazarları değiyor korkumdan söylemedim bide farklı şehirlerdeyiz Benide göremezler zaten onada güvendim söylemedim sürpriz olcak daha :)Allahım nazarlardan korusun hepimizikorkumdan iste kimseye demedik ikiz gebeligi dogunca herkese süpriz olucak
Cnm rabbim şifa versin öncelikle benim arkadaşın bebeğininde doğduğunda beyin kanaması geçirdi beynine şant sanırım ismi ondan taktılar şimdi 6 yaşında ve herşey yolunda rabbimin izini ile ikisini alıp evine gideceksin tez zamanda inşöMrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklernasipse cuma.gunu kizimi.ilk kez emzirme.denemesi.yapcaz..pazar a kadar.insallah evimize.gelmis olur.kizim.oglum biraz daha kalcal sanirim beyinde kanama.olduğu.icin o da saglikla.gelir evimize.insallah..rabbim.hepinizin yardimcisi.olsun.dualarmdasiniz..
Canım çok çok geçmiş olsun ama bak maşallah kızın baya yol kat etmiş inşallah güzel de emer evimize geçersiniz birlikte. Oğluna da Allahım acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda o da sağlığına ve size kavuşur. Minik savaşçılar onlar herşeyi atlatacaklar görürsün bu günleri gülüp geçerek hatırlayacaksınız.Mrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklernasipse cuma.gunu kizimi.ilk kez emzirme.denemesi.yapcaz..pazar a kadar.insallah evimize.gelmis olur.kizim.oglum biraz daha kalcal sanirim beyinde kanama.olduğu.icin o da saglikla.gelir evimize.insallah..rabbim.hepinizin yardimcisi.olsun.dualarmdasiniz..
Canım allahım şifa versin, hep aklımdasın, dualarımdasın , allahım sana ve yavrularına güç kuvvet versin, en kısa sürede toparlanacaklarMrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklernasipse cuma.gunu kizimi.ilk kez emzirme.denemesi.yapcaz..pazar a kadar.insallah evimize.gelmis olur.kizim.oglum biraz daha kalcal sanirim beyinde kanama.olduğu.icin o da saglikla.gelir evimize.insallah..rabbim.hepinizin yardimcisi.olsun.dualarmdasiniz..
Canım inşallah gerek kalmaz ameliyata Allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına dualarımızdasın.Mrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklernasipse cuma.gunu kizimi.ilk kez emzirme.denemesi.yapcaz..pazar a kadar.insallah evimize.gelmis olur.kizim.oglum biraz daha kalcal sanirim beyinde kanama.olduğu.icin o da saglikla.gelir evimize.insallah..rabbim.hepinizin yardimcisi.olsun.dualarmdasiniz..
Arkadaşım herşey en kısa sürede yoluna girer inşallah.internet böyle zorlu hikayelerin mutlu sonla bitmiş anlatımları ile dolu seninki de onlardan olsun dilerim bence öyle de olacak.bişey sormak istiyorum sana hamileliğinde kan sulandırıcı filan kullandın mi bana dr bıraktırdı ama iğne oluyorum.beyin kanaması riski olabilir demişti merak ettiğim için sordum canım sana da.tekrar acil şifalar diliyorum.Mrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklernasipse cuma.gunu kizimi.ilk kez emzirme.denemesi.yapcaz..pazar a kadar.insallah evimize.gelmis olur.kizim.oglum biraz daha kalcal sanirim beyinde kanama.olduğu.icin o da saglikla.gelir evimize.insallah..rabbim.hepinizin yardimcisi.olsun.dualarmdasiniz..
Canım kan sulandırıcı kullanıldığında mı olabiliyormuş? Bende 3. Ayı geçerlen bıraktım coraspini. Kızımda tüp bebek, onda da 3. Ayda bırakmıştım. Ama bunlarda progestana devam ediyorum.Arkadaşım herşey en kısa sürede yoluna girer inşallah.internet böyle zorlu hikayelerin mutlu sonla bitmiş anlatımları ile dolu seninki de onlardan olsun dilerim bence öyle de olacak.bişey sormak istiyorum sana hamileliğinde kan sulandırıcı filan kullandın mi bana dr bıraktırdı ama iğne oluyorum.beyin kanaması riski olabilir demişti merak ettiğim için sordum canım sana da.tekrar acil şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?