- 14 Eylül 2016
- 470
- 416
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.981
Amin canım benim cümlemize inşallahGokbenn maşallah günler parmakla sayılacak kadar az kalmis canim Rabbim sağlık versin sana ve bebislerine inşallah
Ben 31.haftada coraspini bıraktım dr bırak dedi.hem kanaması durduramam hemde bebeklerde beyin kanaması riski oluşturur dedi de o yüzden sordum.benim trombofilim var faktör5 homozigotum ileri derece pıhtılaşma var bende durum farklı yani sizlerden.kızımda hiçbişey bilmiyordum bir sorunda olmadı rabbimin büyüklüğü işte.bakalım bunlarda da sağlıkla alsam kucağıma bayram şenlik.Canım kan sulandırıcı kullanıldığında mı olabiliyormuş? Bende 3. Ayı geçerlen bıraktım coraspini. Kızımda tüp bebek, onda da 3. Ayda bırakmıştım. Ama bunlarda progestana devam ediyorum.
Anladım canım çok teşekkürler, benimde kızımda testlerim yapılmıştı çok şükür sıkıntı yoktu. 3 ay sonrada kesmişti tüp doktoru coraspini.Ben 31.haftada coraspini bıraktım dr bırak dedi.hem kanaması durduramam hemde bebeklerde beyin kanaması riski oluşturur dedi de o yüzden sordum.benim trombofilim var faktör5 homozigotum ileri derece pıhtılaşma var bende durum farklı yani sizlerden.kızımda hiçbişey bilmiyordum bir sorunda olmadı rabbimin büyüklüğü işte.bakalım bunlarda da sağlıkla alsam kucağıma bayram şenlik.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben 12. Ve 26. Haftalarımda kanama yaşadım ve bir problem olmadı çok şükür evet ikizlerde olabiliyor stres yapma. Sadece takip et devam ederse git bi muayene ol bence evet önemli değil ama neden olduğuna da bir baksın. Benim 12. Haftamdaki 1 hafta sürmüştü herhangi bir nedeni de yoktu çalışmaya devam etmiştim. 26. Haftada sadece pembe lekelenmem oldu şuan 35+4 üm. Takma kafanı.Arkadaşlar dün sabah ve bu sabah açık kırmızı çok az peçete ye gelecek kadar lekelenmem oldu.doktoru aradım gelmene gerek yok ikiz gebelik normal dedi ama çok korkuyorum. Başına bu durum gelen var mı sizler ne yaptınız böyle bi durumda. Çalıyorum rapora da gerek yok dedi.ama çok stres yapıyorum
Sadece şişme birşey ifade etmez, tansiyonun fln önemli. Tansiyonun kaç çıkıyor? En son ne zaman idrar testi yaptırdın? Tansiyonun normal ve idrar testinde de protein negatifse şişme çok da korkulacak birşey değil.Kızlarr gebeligin 20. Haftasindayim daha el ayak ve bileklerimde şişlik oluşmaya basladi. Daha çok erken değil mi. İnternette de ikiz gebeliklerde sismeyle ilgili kötü şeyler yazıyor. Durumu benim gibi olan var mii
Evet canım benim gün sayıyoruz artık bin şükürkardelen2558 tatlım Rabbim yolunuzu acsın.insallah yavrularınla mutlu huzurlu olursun dilerim Allahtan,
Gokbenn gün mü sayıyoruz canım benim sukur Allaha , ne mutlu sana sonuna kadar getirdin Rabbim meleklerini korusun.. bu arada ben halen hastanedeyim bugun 32 + 4 oldum .. su takibi baslandi bakalım ne olacak 34 olabilsem hemen alacak dr nasib artık..arada nst sanci da cikiyorda ben fark etmiyorum. bu arada 6 doz celeston oldum ben tamamında , hepimizi Rabbim koruyup kollasın inşallah...
Çok teşekkür ederim birazdan gidiyorum doktora. Dediğiniz gibi baksın bi. Rabbim hepimizin yavrularını korusun. Zor kavuştum yavrularima ayirmasın beni onlardan. Ne güzel bu haftalara kadar gelmissiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben 12. Ve 26. Haftalarımda kanama yaşadım ve bir problem olmadı çok şükür evet ikizlerde olabiliyor stres yapma. Sadece takip et devam ederse git bi muayene ol bence evet önemli değil ama neden olduğuna da bir baksın. Benim 12. Haftamdaki 1 hafta sürmüştü herhangi bir nedeni de yoktu çalışmaya devam etmiştim. 26. Haftada sadece pembe lekelenmem oldu şuan 35+4 üm. Takma kafanı.
Amin inşallahh darısı sizlerin de başına. Gitmen içinin rahat etmesi açısından da daha iyi olur keşke gitseydim deyip aklında kalmasın hem.Çok teşekkür ederim birazdan gidiyorum doktora. Dediğiniz gibi baksın bi. Rabbim hepimizin yavrularını korusun. Zor kavuştum yavrularima ayirmasın beni onlardan. Ne güzel bu haftalara kadar gelmissiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Allahım yardım etsin bir an önce şifa bulsunlar inşallah.Mrb cnm mesajlariniz.icin cok sagolun..cok fazla.takip.edemiyorum.tum.günüm.yollarda geciyo.bebeklerime.sut.götürüyorum onlari.gormeye.gidiyorum..oglumu baska.hastaneye sevk ettiler.kizim.basla.hastanede de ikisi.arasi.baya uzak..saglik olsun da.gider geliriz..oglum arastirma.hastanesine sevk edildi.ozelde idi.hastane simdilik ameliyata gerek.gormedi ama takip altinda..insallah da.hic gerek.kalmaz.ameliyata.cunku cok miniciklernasipse cuma.gunu kizimi.ilk kez emzirme.denemesi.yapcaz..pazar a kadar.insallah evimize.gelmis olur.kizim.oglum biraz daha kalcal sanirim beyinde kanama.olduğu.icin o da saglikla.gelir evimize.insallah..rabbim.hepinizin yardimcisi.olsun.dualarmdasiniz..
Canım ben sürekli bu durumdayım progestan ve proluton kullanıyorum. Böyle böyle geçecek inşallah. Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun.Arkadaşlar dün sabah ve bu sabah açık kırmızı çok az peçete ye gelecek kadar lekelenmem oldu.doktoru aradım gelmene gerek yok ikiz gebelik normal dedi ama çok korkuyorum. Başına bu durum gelen var mı sizler ne yaptınız böyle bi durumda. Çalıyorum rapora da gerek yok dedi.ama çok stres yapıyorum
Ben yeni yeni okuyorum mesajları. Umarım sağlıkla bebeklerine kavuşmuş odana çıkmışsındır. Kendini toparladığında hayırlı haberlerini bekliyoruz. Gözün aydın rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Benimde öyle oluyordu.doktor ilaç verdi kullanıyorum olmuyor progestan ve magnezyumKızlar ayaga kalktigimda karnım taş gibi oluyor normal midir? Dr gecen hafta sordugumda normal demisti sizinde oluyor mu
Canım bazı büyük kırtasiyelerde olabilir ama daha çok medikalcilerde bulunabilir sanki. Suyundan sızıntı mı var? Öyle mi düşünüyorsun?Hanimlar cok acil turnusol kağıdını nerden bulabilirim ?
Canım yakınınızda doğum da yapılabilen bir hastane varsa ameliyathanesinden temin edebilirsin.geçen suyum geldi zannettiğimde doğumhaneye yollamışlardı beni oradan almıştım.şansın varsa dene.ya da eczanelerde belki bulunur.Hanimlar cok acil turnusol kağıdını nerden bulabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?