- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.001
Sgl cnm.kullandim.igne evet cnm.dogum dan sonra da 1 tane vuruldum.sonra biraktim zatenArkadaşım herşey en kısa sürede yoluna girer inşallah.internet böyle zorlu hikayelerin mutlu sonla bitmiş anlatımları ile dolu seninki de onlardan olsun dilerim bence öyle de olacak.bişey sormak istiyorum sana hamileliğinde kan sulandırıcı filan kullandın mi bana dr bıraktırdı ama iğne oluyorum.beyin kanaması riski olabilir demişti merak ettiğim için sordum canım sana da.tekrar acil şifalar diliyorum.
Insallah canim cok sagolun.kizimi cumartesi gunu alcam.nasipse.insalalh en kisa surede oglumu da saglikla.alirim..Canım allahım şifa versin, hep aklımdasın, dualarımdasın , allahım sana ve yavrularına güç kuvvet versin, en kısa sürede toparlanacaklar
Insallah cnm benim rabbim.herkesin yaridmcisi olsun..cok zor bu surec bizim.icin stresten dişlerimi.gece sikmaktan artik cenem agriyo.cok uzuldum bebeklerume cok yıprandımCnm rabbim şifa versin öncelikle benim arkadaşın bebeğininde doğduğunda beyin kanaması geçirdi beynine şant sanırım ismi ondan taktılar şimdi 6 yaşında ve herşey yolunda rabbimin izini ile ikisini alıp evine gideceksin tez zamanda inşö
Canım bende progestan kullanıyorum magnezyuma ara vermistim ishalim diye daha yeni basladım bendeBenimde öyle oluyordu.doktor ilaç verdi kullanıyorum olmuyor progestan ve magnezyum
Gittim canım doktora iyiler çok şükür yavrularim. Kalpte parlaklik gördü ne için gittim ne öğrendim. Detaylı ultrasona gir muhakkak dedi.Amin inşallahh darısı sizlerin de başına. Gitmen içinin rahat etmesi açısından da daha iyi olur keşke gitseydim deyip aklında kalmasın hem.
Tabi güzel olcak cnm Bnm allahın izini ile anne olmak çok güzel ama çok zorInsallah cnm benim rabbim.herkesin yaridmcisi olsun..cok zor bu surec bizim.icin stresten dişlerimi.gece sikmaktan artik cenem agriyo.cok uzuldum bebeklerume cok yıprandımama sonumuz gzl olur.insallah..
benimde tek yumurta ikizi. Yeni yeni duymaya başladım kıpırtılarını. İyice hissetmek için birazcık daha sabredicez :)Arkadaşlar ben tek yumurta ikizlerine hamileyim.18 haftalık olduk co şükür .hareketlerini hissetmiyorum normal mi erken hmi anlamdım? ??
Yeni gördüm mesajını. Nasılsın canım bebişlerin nasıllar?Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Biz de 12 Mayısa aldık kısmetseAmin canım inşallah darısı başınıza. Zor evet özellikle 32 den sonra zorlaşıyor iyice ama onlar iyi olsunda diyor insan katlanıyor birşekilde. 16 Mayıs için günümüzü aldık bizde beklerlerse inşallah
Ay hadi bakalım maşallahh size de, sağlıkla kavuşursun inşallah miniklerine. Tam bir hafta kalmışş ne güzeelllBiz de 12 Mayısa aldık kısmetse
Bence bir ayı beklemeyin iki hafta sonra tekrar gidin perinatoloji normalde iki haftada bir kontrol eder..öyle bir durum olursa da daha sık. İhmal etmeyin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah siz bu arada kaç haftaliksinizHerkese merhabalar, bugün perinatalog randevum vardı, ayrıntılı baktı. Ense kalınlığı vs uzunluklar iyiydi. Kalp atışı birinin diğerine göre daha fazlaydı. Tek yumurta ikizi.. Birinden diğerine kan akışı geçişi başlamış olabilir dedi, 1 ay sonra tekrar gidicem. Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Anladım oluyormuş ikiz gebelikte sertleşme tepecik bende anlamadım ki inşallah herşey bizim için güzel olurCanım bende progestan kullanıyorum magnezyuma ara vermistim ishalim diye daha yeni basladım bende
Evet o gün 36 ya giriyorum, bekleme taraftarı değil. Tek yumurta her zaman riskli sanırım. Bir avazda doğurup bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah canım.Ay hadi bakalım maşallahh size de, sağlıkla kavuşursun inşallah miniklerine. Tam bir hafta kalmışş ne güzeelll12 mayısta kaç oluyor senin? Benimki bekleyebildiği kadar bekleme taraftarı yoksa 16 sında 37+3 oluyoruz bizde. Seninki 36 cı sanırım
Amin inşallah, tek yumurtaysa dediğin gibi bekleme taraftarı olmuyorlar. Sağlıkla gelsinler de 36 zaten tamamlanmış oluyor ikizlerin haftaları.Evet o gün 36 ya giriyorum, bekleme taraftarı değil. Tek yumurta her zaman riskli sanırım. Bir avazda doğurup bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah canım.
12 si miii erken değil mi şekerim?Biz de 12 Mayısa aldık kısmetse
Sen 12sinde 36 oluyorsan aramızda 4 gün var benim hesap neden şaştı ben 22sinden hesapladım 36 haftamı eli kulağında mi geziyorum ben şimdi.29 dedi bana dr çift benim ki zaten de.benim devreler yandı iyi mi?Evet o gün 36 ya giriyorum, bekleme taraftarı değil. Tek yumurta her zaman riskli sanırım. Bir avazda doğurup bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah canım.
Gonca dan haber yok mu canim yaaAmin inşallah, tek yumurtaysa dediğin gibi bekleme taraftarı olmuyorlar. Sağlıkla gelsinler de 36 zaten tamamlanmış oluyor ikizlerin haftaları.
Gonca dan haber yok mu canim yaaAmin inşallah, tek yumurtaysa dediğin gibi bekleme taraftarı olmuyorlar. Sağlıkla gelsinler de 36 zaten tamamlanmış oluyor ikizlerin haftaları.
Haftaya cuma büyük gün süper. Kiloları neymiş canım. Saglıkla kavuşrsun inşallah.Biz de 12 Mayısa aldık kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?