2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sgl cnm.kullandim.igne evet cnm.dogum dan sonra da 1 tane vuruldum.sonra biraktim zaten

Insallah cnm benim rabbim.herkesin yaridmcisi olsun..cok zor bu surec bizim.icin stresten dişlerimi.gece sikmaktan artik cenem agriyo.cok uzuldum bebeklerume cok yıprandımama sonumuz gzl olur.insallah..

Amin inşallahh darısı sizlerin de başına. Gitmen içinin rahat etmesi açısından da daha iyi olur keşke gitseydim deyip aklında kalmasın hem.
Gittim canım doktora iyiler çok şükür yavrularim. Kalpte parlaklik gördü ne için gittim ne öğrendim. Detaylı ultrasona gir muhakkak dedi.

Kızlar yrn sabah doğuma gireceğim bizim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin hepinize 37-38 leri görmeyi bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz dualarımdasınız
Yeni gördüm mesajını. Nasılsın canım bebişlerin nasıllar?

Biz de 12 Mayısa aldık kısmetse
Ay hadi bakalım maşallahh size de, sağlıkla kavuşursun inşallah miniklerine. Tam bir hafta kalmışş ne güzeelll 12 mayısta kaç oluyor senin? Benimki bekleyebildiği kadar bekleme taraftarı yoksa 16 sında 37+3 oluyoruz bizde. Seninki 36 cı sanırım

Bence bir ayı beklemeyin iki hafta sonra tekrar gidin perinatoloji normalde iki haftada bir kontrol eder..öyle bir durum olursa da daha sık. İhmal etmeyin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah siz bu arada kaç haftaliksiniz

Evet o gün 36 ya giriyorum, bekleme taraftarı değil. Tek yumurta her zaman riskli sanırım. Bir avazda doğurup bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah canım.

Evet o gün 36 ya giriyorum, bekleme taraftarı değil. Tek yumurta her zaman riskli sanırım. Bir avazda doğurup bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah canım.
Amin inşallah, tek yumurtaysa dediğin gibi bekleme taraftarı olmuyorlar. Sağlıkla gelsinler de 36 zaten tamamlanmış oluyor ikizlerin haftaları.

Sen 12sinde 36 oluyorsan aramızda 4 gün var benim hesap neden şaştı ben 22sinden hesapladım 36 haftamı eli kulağında mi geziyorum ben şimdi.29 dedi bana dr çift benim ki zaten de.benim devreler yandı iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…