- 14 Eylül 2016
- 470
- 416
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.021
Yok canım yaa bizde elimiz telde haber bekliyoruz ama fırsat bulamadı demek ki. Sağlıklı olsunlar da.Gonca dan haber yok mu canim yaa
Senin sat neydi canım? Aranızda dört gün varsa senin 12 mayıs 35+3 oluyor 16 mayısta 36 ya giriyorsun sende. 29 dediyse doktorun 37+3 oluyorsun sende benim gibi.Sen 12sinde 36 oluyorsan aramızda 4 gün var benim hesap neden şaştı ben 22sinden hesapladım 36 haftamı eli kulağında mi geziyorum ben şimdi.29 dedi bana dr çift benim ki zaten de.benim devreler yandı iyi mi?
Sat 12 eylül 2016 canım.33+3üm şimdi ben yani gebelik takvimim var bir tane orada sata göre 20 haziran gösteriyor.kafam karıştıSenin sat neydi canım? Aranızda dört gün varsa senin 12 mayıs 35+3 oluyor 16 mayısta 36 ya giriyorsun sende. 29 dediyse doktorun 37+3 oluyorsun sende benim gibi.
Bende hesapladım senin dediğin gibi oluyor canım 33+3 oluyorsun. Benimde 27 ağustos 35+5 im 15 gün var aramızda. 35 olmuş oluyor o zamanSat 12 eylül 2016 canım.33+3üm şimdi ben yani gebelik takvimim var bir tane orada sata göre 20 haziran gösteriyor.kafam karıştı
Benim hesap doğru yani takvimler bi tuhaf önde hesaplıyor aslında evet 34.haftadayım aslında 33 bitmiş 34ten gün alma durumu benim ki.19 mayısa gün ver dedim dr.özel bir günde olsun diye bana erken olur dedi çünkü.dr hesabı daha farklı oluyorBende hesapladım senin dediğin gibi oluyor canım 33+3 oluyorsun. Benimde 27 ağustos 35+5 im 15 gün var aramızda. 35 olmuş oluyor o zamanmavimli
Boş ver ne kadar geçe verirse o kadar iyi riskli bir durum yoksa beklemesinde. 19 mayısta hastane personelinin de yarısı izinlidir ilgi de daha az olur. Ben hiç bir zaman özel günde veya haftasonu olsun istemedim mesela. Hayırlısı olsun.Benim hesap doğru yani takvimler bi tuhaf önde hesaplıyor aslında evet 34.haftadayım aslında 33 bitmiş 34ten gün alma durumu benim ki.19 mayısa gün ver dedim dr.özel bir günde olsun diye bana erken olur dedi çünkü.dr hesabı daha farklı oluyor
Haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.hakkımızda hepimizin hayırlısı geç olsun erken olmasın dediğin gibi sen tek miydin çift yumurta ikizi mi?Boş ver ne kadar geçe verirse o kadar iyi riskli bir durum yoksa beklemesinde. 19 mayısta hastane personelinin de yarısı izinlidir ilgi de daha az olur. Ben hiç bir zaman özel günde veya haftasonu olsun istemedim mesela. Hayırlısı olsun.
Çift canım benim.Haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.hakkımızda hepimizin hayırlısı geç olsun erken olmasın dediğin gibi sen tek miydin çift yumurta ikizi mi?
İnşallah canımYok canım yaa bizde elimiz telde haber bekliyoruz ama fırsat bulamadı demek ki. Sağlıklı olsunlar da.
Geçmiş olsun cnm, nasıl anladın tansiyonun çıktığını inşaallah bekler bebislerin ama beklemeselerde haftan gayet iyi sağlıklı olun önemli olan bu.bizi haberdar et canım.Kızlar iyi geceler , Akşam tansiyonum yükseldi, doktorum acile gel hemen dedi, 17 lere kadar çıktı, idrarda proteinde çıkınca hastaneye yatırdılar, nst de sancıda çıktı, ne olacak bilmiyorum, çok endişeliyim , inşallah biraz daha beklerler, şimdi biraz düştü tansiyon
Hiç üzülme arkadaşım ikizler için güzel bir hafta zaten gelseler de annesi küvöz olmaz artık bence.sağlıkla al kucağına hayırlısı ne ise o olsun hakkında.Kızlar iyi geceler , Akşam tansiyonum yükseldi, doktorum acile gel hemen dedi, 17 lere kadar çıktı, idrarda proteinde çıkınca hastaneye yatırdılar, nst de sancıda çıktı, ne olacak bilmiyorum, çok endişeliyim , inşallah biraz daha beklerler, şimdi biraz düştü tansiyon
12 haftalık.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem, 1 ay sonra çağırdı perinatalog.Bence bir ayı beklemeyin iki hafta sonra tekrar gidin perinatoloji normalde iki haftada bir kontrol eder..öyle bir durum olursa da daha sık. İhmal etmeyin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah siz bu arada kaç haftaliksiniz
Ohhhhhh çok şükür cok sevindim yaaa korkuttu valla teşekkür ederim canım ;*Hepfitim cnm Gonca ve bebekleri iyileşmiş gece yarısı yazabildi çok şükür hayırlısı ile kurtuldu, darısı bizlerin başına. ..
Saol canım, doktorum demişti artık tansiyonunu günlük ölç diye, eşim işten geldi ölçtü 14 dü doktoru aradım hemen gel dedi, çok şükür şimdi düştü tansiyon, idrar takibi yapılıyor , protein çıktı çünkü, bekliyoruz,Geçmiş olsun cnm, nasıl anladın tansiyonun çıktığını inşaallah bekler bebislerin ama beklemeselerde haftan gayet iyi sağlıklı olun önemli olan bu.bizi haberdar et canım.
Saol canım, çok şükür tansiyonum 13 e düştü, idrar takibi yapılıyor şimdi, birden olunca panik oldumHiç üzülme arkadaşım ikizler için güzel bir hafta zaten gelseler de annesi küvöz olmaz artık bence.sağlıkla al kucağına hayırlısı ne ise o olsun hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?