2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sen 12sinde 36 oluyorsan aramızda 4 gün var benim hesap neden şaştı ben 22sinden hesapladım 36 haftamı eli kulağında mi geziyorum ben şimdi.29 dedi bana dr çift benim ki zaten de.benim devreler yandı iyi mi?
Senin sat neydi canım? Aranızda dört gün varsa senin 12 mayıs 35+3 oluyor 16 mayısta 36 ya giriyorsun sende. 29 dediyse doktorun 37+3 oluyorsun sende benim gibi.

Senin sat neydi canım? Aranızda dört gün varsa senin 12 mayıs 35+3 oluyor 16 mayısta 36 ya giriyorsun sende. 29 dediyse doktorun 37+3 oluyorsun sende benim gibi.
Sat 12 eylül 2016 canım.33+3üm şimdi ben yani gebelik takvimim var bir tane orada sata göre 20 haziran gösteriyor.kafam karıştı

Bende hesapladım senin dediğin gibi oluyor canım 33+3 oluyorsun. Benimde 27 ağustos 35+5 im 15 gün var aramızda. 35 olmuş oluyor o zaman mavimli
Benim hesap doğru yani takvimler bi tuhaf önde hesaplıyor aslında evet 34.haftadayım aslında 33 bitmiş 34ten gün alma durumu benim ki.19 mayısa gün ver dedim dr.özel bir günde olsun diye bana erken olur dedi çünkü.dr hesabı daha farklı oluyor

Boş ver ne kadar geçe verirse o kadar iyi riskli bir durum yoksa beklemesinde. 19 mayısta hastane personelinin de yarısı izinlidir ilgi de daha az olur. Ben hiç bir zaman özel günde veya haftasonu olsun istemedim mesela. Hayırlısı olsun.

Haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.hakkımızda hepimizin hayırlısı geç olsun erken olmasın dediğin gibi sen tek miydin çift yumurta ikizi mi?

Kızlar iyi geceler , Akşam tansiyonum yükseldi, doktorum acile gel hemen dedi, 17 lere kadar çıktı, idrarda proteinde çıkınca hastaneye yatırdılar, nst de sancıda çıktı, ne olacak bilmiyorum, çok endişeliyim , inşallah biraz daha beklerler, şimdi biraz düştü tansiyon

Geçmiş olsun cnm, nasıl anladın tansiyonun çıktığını inşaallah bekler bebislerin ama beklemeselerde haftan gayet iyi sağlıklı olun önemli olan bu.bizi haberdar et canım.

Hiç üzülme arkadaşım ikizler için güzel bir hafta zaten gelseler de annesi küvöz olmaz artık bence.sağlıkla al kucağına hayırlısı ne ise o olsun hakkında.

12 haftalık.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem, 1 ay sonra çağırdı perinatalog.

tasdan geçmiş olsun canım inşallah az daha dururlar ama alsalar da cok şükür yeterli haftadasiniz bebisler ve senim icin hangisi iyiyse o olsun inşallah haberdar et durumunu

Geçmiş olsun cnm, nasıl anladın tansiyonun çıktığını inşaallah bekler bebislerin ama beklemeselerde haftan gayet iyi sağlıklı olun önemli olan bu.bizi haberdar et canım.
Saol canım, doktorum demişti artık tansiyonunu günlük ölç diye, eşim işten geldi ölçtü 14 dü doktoru aradım hemen gel dedi, çok şükür şimdi düştü tansiyon, idrar takibi yapılıyor , protein çıktı çünkü, bekliyoruz,

Hiç üzülme arkadaşım ikizler için güzel bir hafta zaten gelseler de annesi küvöz olmaz artık bence.sağlıkla al kucağına hayırlısı ne ise o olsun hakkında.
Saol canım, çok şükür tansiyonum 13 e düştü, idrar takibi yapılıyor şimdi, birden olunca panik oldum

Kızlar bebeklerin hıçkırıklarını hissediyor musunuz?ben kızımınkini çok net hissediyorum ama oğlumda tık yok daha☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…