- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.041
Tek yumurta ikizleri miydi senin de canım? Öyleyse alır bence. Benim sat 9 Eylül. 12 Mayısta alacak bebişleri hayırlısıyla
Yok valla ben ayıramıyorum desemKızlar bebeklerin hıçkırıklarını hissediyor musunuz?ben kızımınkini çok net hissediyorum ama oğlumda tık yok daha☺
Benimki de 12 eylül canım çift yumurta benimkiler.29mayıs diye konuştuk 37 oluyor ama bilemiyoruz tabii allah bilir günü saati.hayırlısı artık.2kg yeni geçtiler kontrolde 9u gibi inşallah daha fazla kg almışlardır.doğuma ne kaldı daha da netleşirTek yumurta ikizleri miydi senin de canım? Öyleyse alır bence. Benim sat 9 Eylül. 12 Mayısta alacak bebişleri hayırlısıyla
Evet benim 35+0 da alınacak hesaba göre. Yani 35 bitmiş 36 ya girecek diye bakıyorum ben :)Bende hesapladım senin dediğin gibi oluyor canım 33+3 oluyorsun. Benimde 27 ağustos 35+5 im 15 gün var aramızda. 35 olmuş oluyor o zamanmavimli
Sol tarafımda pıt pıt düzenli bir atma oluyor kızımda da 35.haftada hissetmeye başlamıştım.ikizlerde erken oluyor galiba.oğlum pek alıştırma yapmıyor onun zamanı var daha demek.Yok valla ben ayıramıyorum desem
Güzel zamanEvet benim 35+0 da alınacak hesaba göre. Yani 35 bitmiş 36 ya girecek diye bakıyorum ben :)
Benimkiler 2,5 kilo olmuşlar nerdeyseBenimki de 12 eylül canım çift yumurta benimkiler.29mayıs diye konuştuk 37 oluyor ama bilemiyoruz tabii allah bilir günü saati.hayırlısı artık.2kg yeni geçtiler kontrolde 9u gibi inşallah daha fazla kg almışlardır.doğuma ne kaldı daha da netleşir
İlk canım daha önce kayıplarım var Allah kimseye yaşatmasın. Heyecan doruklardaGüzel zamanallaha şükür bu haftalara geldik canım günü saati belli olunca oh ne rahat yap bütün hazırlığını bekle sağlık başta sonrasında da mutlulukların en güzelini yaşatsın rabbim.senin ilk olacaklar değil mi?
Amin canım benim aminBenimkiler 2,5 kilo olmuşlar nerdeysedoktor alalım artık dedi tek yumurta ikizlerinde tehlikeye atmak istemeyiz dedi. Hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah
Canım bende hissesiyorum pıt pıt sürekli ikisindende onlar hıçkırık mı oluyormuşSol tarafımda pıt pıt düzenli bir atma oluyor kızımda da 35.haftada hissetmeye başlamıştım.ikizlerde erken oluyor galiba.oğlum pek alıştırma yapmıyor onun zamanı var daha demek.
Oyy maşallahh onlara annesii ne güzel büyütmüşsün miniklerini. Doktor daha iyi bilir tabi bende duymuştum tek yumurtaları biraz daha erken aldıklarını. Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebişlerini sonra sıradaBenimkiler 2,5 kilo olmuşlar nerdeysedoktor alalım artık dedi tek yumurta ikizlerinde tehlikeye atmak istemeyiz dedi. Hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah
canım geçmiş oldun haftan cok iyi inşallah saglıkla alırsın kucagına bebeklerini.Kızlar iyi geceler , Akşam tansiyonum yükseldi, doktorum acile gel hemen dedi, 17 lere kadar çıktı, idrarda proteinde çıkınca hastaneye yatırdılar, nst de sancıda çıktı, ne olacak bilmiyorum, çok endişeliyim , inşallah biraz daha beklerler, şimdi biraz düştü tansiyon
Ben neredeyse 1 aydır hissediyorum kızım cok hıckırmıyor ama oglumun maşallahı var günde 3-4 kere. Benim de yarın kontrolum var. Kiloları cok merak ediyorum, inşallah almışlardır gecen kontrolde cok azdı.Kızlar bebeklerin hıçkırıklarını hissediyor musunuz?ben kızımınkini çok net hissediyorum ama oğlumda tık yok daha☺
İnşallah canım dilediğin gibi olmuştur.benimde 9unda kontrolümcanım geçmiş oldun haftan cok iyi inşallah saglıkla alırsın kucagına bebeklerini.
Ben neredeyse 1 aydır hissediyorum kızım cok hıckırmıyor ama oglumun maşallahı var günde 3-4 kere. Benim de yarın kontrolum var. Kiloları cok merak ediyorum, inşallah almışlardır gecen kontrolde cok azdı.
Aynı gün doğuruyoruzz galibaa. Hafif preklamsi çıktı bendeEvet benim 35+0 da alınacak hesaba göre. Yani 35 bitmiş 36 ya girecek diye bakıyorum ben :)
Hayırlısı olsun tatlım.tansiyon mu yükseldi hayırdır?Aynı gün doğuruyoruzz galibaa. Hafif preklamsi çıktı bendeçok beklemeyelim 12 sinde alalım dedi doktorum, pazartesi de kontrole çağırdı bakalım belki pazartesi bile gelebilirler.
Tansiyon yükselmedi çok canım ama idrarda protein çıkmıştı 24 saatlik idrar toplama istedi doktorum. 300 ün üzeri tehlikeliymiş benim 849 çıktı. Normalde tansiyonum 10-6 veya 9-5 civarındadır dün ilk defa 13,6-8,4 oldu. 14-9 üzeri sıkıntı derler ama normalde düşük olup 13 lere bile çıkınca sıkıntı yaratıyor işte.Hayırlısı olsun tatlım.tansiyon mu yükseldi hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?