- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.061
Oo bayaa dengesizlik olmuş hakikaten.e dün konuştuk bişey yoktu böle birden bişeyler çıkınca üzülüyorum panikliyorum yaa.benim tansiyon hep 13-8 sıkıntı yok şimdilik dedi dr.küçük tansiyon önemli dedi.senin bayaa düşük iyiymiş yani.valla allah bir sebep verecek doğuracağız galiba allahım korkutmasınTansiyon yükselmedi çok canım ama idrarda protein çıkmıştı 24 saatlik idrar toplama istedi doktorum. 300 ün üzeri tehlikeliymiş benim 849 çıktı. Normalde tansiyonum 10-6 veya 9-5 civarındadır dün ilk defa 13,6-8,4 oldu. 14-9 üzeri sıkıntı derler ama normalde düşük olup 13 lere bile çıkınca sıkıntı yaratıyor işte.
evet çiftte 38e kadar bile bekleyebiliyorlar bir sıknıtı yoksa. hayırlısıyla canım.mavimli benim çift yumurta ikizi dr. Tarih vermiyor iki haftan var daha dedi. Şimdilik bi sıkıntı yok dedi yolladı haftaya cuma ne diyecek bakalım
ay deme aynı anda doğuracağız desene :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.preklampsi varsa bekletmez bence de. aman sakın tuzlu yeme yat çabuk dinlen.Aynı gün doğuruyoruzz galibaa. Hafif preklamsi çıktı bendeçok beklemeyelim 12 sinde alalım dedi doktorum, pazartesi de kontrole çağırdı bakalım belki pazartesi bile gelebilirler.
Korkma canım benim bir kere daha idrarda protein pozitif çıkmıştı 1 ay önce. Yine 24 saat idrar topladım o zaman 234 çıkmıştı sonuç. Bu sefer 2 gün önceki kontrolde idrarda protein yine pozitif çıktı diye doktor tekrar biriktirelim bakalım dedi ve 849 çıktı. Bazen tansiyon hiç yükselmeden de olabiliyormuş böyle durumlar o yüzden idrardaki protein fln önemli. Ona dikkat edin yeter tansiyon yanıltıcı olabiliyor. Ki yine bile bir hafta daha bekletecek. Preklamsiyle 1 aydan fazla bekleyen var.Oo bayaa dengesizlik olmuş hakikaten.e dün konuştuk bişey yoktu böle birden bişeyler çıkınca üzülüyorum panikliyorum yaa.benim tansiyon hep 13-8 sıkıntı yok şimdilik dedi dr.küçük tansiyon önemli dedi.senin bayaa düşük iyiymiş yani.valla allah bir sebep verecek doğuracağız galiba allahım korkutmasın
Pazartesi netleşmiş olacak canım bakalım telde verdiği tarih 12 mayıs saat 11 yattım direk zaten.ay deme aynı anda doğuracağız desene :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler.preklampsi varsa bekletmez bence de. aman sakın tuzlu yeme yat çabuk dinlen.
Ohh süpermiş ya bana da dr testler verdi tam idrar tam kan son kez bi bakalım dedi.bende yaptırıp gideceğim kontrole bakalım inan var ya çoookk uzun zamandır hamileymişim gibi zamanında olsun da bitsin artık istiyorum.sürekli dikkatli davranmak diken üstünde olmak yorucuydu.kızımda güle oynaya hamilelik yaşamıştım bunlarda da sıkmadı rabbim çok şükür ama eşimin yokluğu filan kızımın işlerine tek başıma koşturmak zorunda olmam bayaa yordu beniKorkma canım benim bir kere daha idrarda protein pozitif çıkmıştı 1 ay önce. Yine 24 saat idrar topladım o zaman 234 çıkmıştı sonuç. Bu sefer 2 gün önceki kontrolde idrarda protein yine pozitif çıktı diye doktor tekrar biriktirelim bakalım dedi ve 849 çıktı. Bazen tansiyon hiç yükselmeden de olabiliyormuş böyle durumlar o yüzden idrardaki protein fln önemli. Ona dikkat edin yeter tansiyon yanıltıcı olabiliyor. Ki yine bile bir hafta daha bekletecek. Preklamsiyle 1 aydan fazla bekleyen var.
Az kaldı seninde canım, hayırlısıyla sağlıkla ve vaktiyle gelsinler inşallah. Eşin gelebilecek mi doğuma?Ohh süpermiş ya bana da dr testler verdi tam idrar tam kan son kez bi bakalım dedi.bende yaptırıp gideceğim kontrole bakalım inan var ya çoookk uzun zamandır hamileymişim gibi zamanında olsun da bitsin artık istiyorum.sürekli dikkatli davranmak diken üstünde olmak yorucuydu.kızımda güle oynaya hamilelik yaşamıştım bunlarda da sıkmadı rabbim çok şükür ama eşimin yokluğu filan kızımın işlerine tek başıma koşturmak zorunda olmam bayaa yordu beni
Valla canım dönüş yoluna geçtiler ama deniz işi hiç belli olmuyor ki.yerine yollayacakları adamın gelmesi lazım sonra çinden çıkış yaparken sorun yaşamaması lazım 1.5 gün türkiye yolculuğu en iyi şartlarda 12si gibi gelmiş olacaktır nasipse.babalarını beklerlerse süper olacak.ben gelene kadar doğurmamakta çalış nolur diyor.onun psikolojiside bozuldu garibimAz kaldı seninde canım, hayırlısıyla sağlıkla ve vaktiyle gelsinler inşallah. Eşin gelebilecek mi doğuma?
Benimki de 12 Mayıs saat 11 bu kadar olur :))Pazartesi netleşmiş olacak canım bakalım telde verdiği tarih 12 mayıs saat 11 yattım direk zaten.
Bozulmaz mıı yaa ne kadar zordur ona şimdi o iş o yollar geçmek bitmek bilmiyordur. Dualarım sizinle inşallah hiç bir sıkıntı olmayacak ve vaktiyle eşin de gelecek, bebişlerin de babalarını bekleyecek sen merak etme annesi.Valla canım dönüş yoluna geçtiler ama deniz işi hiç belli olmuyor ki.yerine yollayacakları adamın gelmesi lazım sonra çinden çıkış yaparken sorun yaşamaması lazım 1.5 gün türkiye yolculuğu en iyi şartlarda 12si gibi gelmiş olacaktır nasipse.babalarını beklerlerse süper olacak.ben gelene kadar doğurmamakta çalış nolur diyor.onun psikolojiside bozuldu garibim
Hahaha hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)Benimki de 12 Mayıs saat 11 bu kadar olur :))
Allah razı olsun arkadaşım allahım güzel gönlüne göre versin inşallahBozulmaz mıı yaa ne kadar zordur ona şimdi o iş o yollar geçmek bitmek bilmiyordur. Dualarım sizinle inşallah hiç bir sıkıntı olmayacak ve vaktiyle eşin de gelecek, bebişlerin de babalarını bekleyecek sen merak etme annesi.
Hepimizin inşallah canım benim cümlemizinAllah razı olsun arkadaşım allahım güzel gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Biz de 12 Mayısa aldık kısmetse
Amin canım cümlemizinkiler inşallah.Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim moralini bozma bak ne güzel sonuna grlmissin emin ellerdesin normal doğumdan da korkma hem zaten uygun olmazsa sezeyana alırlar, sen sakin ol.Slm kizlar sali günü doktorda kontrolüm vardi ve bebeklerin 1 veya en fazla 2 hafta daha durabilecegini söyledi hastahaneye gidip sezeryan icin gün almami söyledi ve hastahanedeki doktor normal dogum yapayim diye 2 bucuk hafta sonrasina randevu verdi erken sancim baslarsa ne olacak dedim normal dogum istemiyorum dedim geldiginizde normal doguma müsaitsrniz size normal dogum yaptiririz diyor cok morelim bozuldu ben almanyada yasiyorum burda hasta kendisi hangi dogum seklini isterse onu yapiyorlar simdi ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?