- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.081
Ah canım benim allahım sağlık versin sana iyi haberlerinizi bekleyeceğiz herşey yolunda gidecek dua edeceğim senin ve yavruların için mübarek zamanlar yüzü suyu hörmetineKızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Hiç stres yapma canım herşey güzel geçecek merak etme. Çok şükür bu haftaları gördük en azından. Dualarım seninle. Sağlıklı kolay bir doğum diliyorum bebeklerine de sana da.Kızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Amin canım inşallah, heyecan dorukta , rabbim hepimizin sevindirsinAh canım benim allahım sağlık versin sana iyi haberlerinizi bekleyeceğiz herşey yolunda gidecek dua edeceğim senin ve yavruların için mübarek zamanlar yüzü suyu hörmetine
Csnım insallah hersey yolunda gider dualarım seninleKızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Canım benim , Allah razı olsun, inşallah yarın bebişlerimle olacağım, rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallahHiç stres yapma canım herşey güzel geçecek merak etme. Çok şükür bu haftaları gördük en azından. Dualarım seninle. Sağlıklı kolay bir doğum diliyorum bebeklerine de sana da.
Ayy gerçekten mi çok sevindim herşeyin yolunda olmasına acaba kaç haftalik doğurdu canim biliyormusunCanım doğum yaptı @Farilya bebişlerle uğraşmaktan çok fırsat bulup bakamıyor. İyiler ama merak etme bir sıkıntıları yok çok şükür
Rabbim yardimcin olsun canim herşey güzel gidecek allahin izniyle güzelce bebislerini koynuna alacaksin dualarimiz seninle inşallah.Kızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Saol canım inşallah,heyecan doruktaCsnım insallah hersey yolunda gider dualarım seninle
Saol canım inşallah, süpriz oldu bizim için ,yarın inşallah yavrularımla olacağımRabbim yardimcin olsun canim herşey güzel gidecek allahin izniyle güzelce bebislerini koynuna alacaksin dualarimiz seninle inşallah.
Kiloları ne durumda arkadaşım?35+ kaçsın?Saol canım inşallah, süpriz oldu bizim için ,yarın inşallah yavrularımla olacağım
Canım saglıkla kucagına alırsın inşallah bizi habersiz bırakma giden gelmiyor. İyiyiz desen yeter.Kızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Birazdan kavuşacaksın bebişlerine inşallah. Hayırlısıyla canım iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Cnm haftası çok güzel doğur kucağına al kuzuları ki şimdi dogmuşlardır:) gözün aydınKızlar merhaba, beni yarın sezeryana alacaklar sabah 7 de, dualarınızı bekliyorum, tansiyonum düşmüyor
Yok cnm bebişlerle uğraşıyordur, tansiyon da düşmediyse genel yapmışlardır belki kendine gelememiştir daha.Haber var mı?
Doğrudur gece belki haber eder.Yok cnm bebişlerle uğraşıyordur, tansiyon da düşmediyse genel yapmışlardır belki kendine gelememiştir daha.
Amin inşallahDoğrudur gece belki haber eder.
Rabbim gönlüne göre vermiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?