2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah herkes teker teker bebişlerini kucağına alıyor darısı bizlerin başına. Allah zamanında sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bizlere de sağlık versin ki beneklerimize iyi bakabilelim.
Benim hamileliğim çok ağır geçiyor. Midem ile başım belada. En son doktorum rahatlamam için gastro ile görüşüp serum taktırdı. Feci mide ağrılarım var. Mide gazım çok fazla. Ne yesem dokunuyor. Doğru düzgün bişey yiyemiyorum ona rağmen 3 ayda 2.5 kilo almışım.
Kızlar en çok merak ettiğim konu bebek yatağı olayını ne yaptınız? Bebişleri odaların da mı yatıracaksınız yoksa yanınızda mı? Yanınızda yatıracaksanız nasıl yataklar aldınız? Ben ilk 4-5 ay tl di odamda yatırmayı düşünüyorum ama nasıl bir yatak almam gerektiğini bilemedim. Bu konuya bir el atsanız diyorum :)

Tatlım ben bir park yatak aldım içinede iki tane babynest aldım yanımda yatıracağım allah izin verirse zaten.oda yapana kadar böyle bir çözüm buldum.çok özenmemiş gibi olabilir 2.lerde pratiklik daha ağır basıyor ☺

Canım önemli olan pratik ve kullanışlı olması zaten. Benim ilk olacağı için hiçbirşey bilmediğinden soruyorum. Bu arada babynest'in içine bebeklerin yan yatması için yan yatış yastığı koyacak mısın?

Sol tarafımda pıt pıt düzenli bir atma oluyor kızımda da 35.haftada hissetmeye başlamıştım.ikizlerde erken oluyor galiba.oğlum pek alıştırma yapmıyor onun zamanı var daha demek.
Ay o pitpit hickirik mi oluyo :) en cok kizimda var o... oglumda da var ama kiz cok sık yapio :)

Kızlar bir ay ishalden çektim şimdide kabız olmuşum ilac icmeme ragmen cıkamıyorum kayısıda fayda etmiyor kafayı yicem bu kabızlık erken dogumu tetiklemez demi

Kızlar bir ay ishalden çektim şimdide kabız olmuşum ilac icmeme ragmen cıkamıyorum kayısıda fayda etmiyor kafayı yicem bu kabızlık erken dogumu tetiklemez demi
Canimm ben 4.ayda yasadim o kabizligi bide bebegin esi cok az rahim duvari disndaymis kanamam oldu bebek asagida olunca kabızlık risk demisti senin haftan maşallah iyi ama istersen danis doktoruna bana duphalac diye bi surup verdi kabizlik olusursa ic diye hala duruyo ihtiyac olursa 1olcek içiyorum

Bende ilk aylarda hep kabiZdim banada osmolak vermisti bir ölcek ictigim zaman ise yariyordu simdi masallah iki olcek ictim banamısın demisyor yine cıktım wcye ama bakalım nasil olcak

Kabızlık çok istedikleri birşey değil canım. Duphalac veriyorlar o da bende çok gaz yapıyor. Magnezyum vermiştir doktorun 1 tane alıyorsan 2 ye çıkarabilirsin çok yardımcı oluyor tuvalete çıkmaya.

Gokbenn aman dinlen canım pazartesi ye daha var insallah durabildikleri kadar daha dursunlar 1hafta bile cok önemli

Gokbenn aman dinlen canım pazartesi ye daha var insallah durabildikleri kadar daha dursunlar 1hafta bile cok önemli
İnşallah canım yatıyorum sürekli, tansiyon 12 nin altına düşmedi bir türlü baş ağrım da var, yükselmesinde düşmesede olur modundayım. Pazartesi bir musyene olalım da bakalım ne diyecek doktor.

Kabızlık çok istedikleri birşey değil canım. Duphalac veriyorlar o da bende çok gaz yapıyor. Magnezyum vermiştir doktorun 1 tane alıyorsan 2 ye çıkarabilirsin çok yardımcı oluyor tuvalete çıkmaya.
Sagol canım osmolak ictim bende magnezyumu deneyim ise yarar umarım

Sagol canım osmolak ictim bende magnezyumu deneyim ise yarar umarım
Suya atilan magnezyumlar daha etkili canim, birde çok bol su iç sebzeye agirlik ver doktorların hic istemediği birşey hele ikiz gebelikte. Kivi ve ananas en güzel bagirsak calistirici. Birde sabahlari ilik limonlu su iç ama yudum yudum, bir seferde değil.

Slm kızlar doktor kontrolumuz güzel geçti. Aspirini kestik, bebekler güzel kilo almış cok şükür kızım 1640 oglum 1700 ge olmuş. Prolton iğne 34. Haftaya kadar kullanılacak. Bayram öncesine kadar belicez dedi. Umarım hersey yolunda gider. Doguma gidenlerden ses yok sanırım. İnşallah iyilerdir.

İnşallah canım yatıyorum sürekli, tansiyon 12 nin altına düşmedi bir türlü baş ağrım da var, yükselmesinde düşmesede olur modundayım. Pazartesi bir musyene olalım da bakalım ne diyecek doktor.
İnşallah Hayırlı haberler al canim

Ben bir park yatak aldım içine de reflü yatağı aldım iki tane. Yanıma park yatağı kurdum orda yatıracağım bir kaç ay.

Son düzenleme:
Msj tekrarı

Maşallah canım ne güzel.sende 30lardasın yolu epey yarıladık.isim ne düşündün sen?

suya atılan magnezyumu kullanıyorum zaten bakalım canınız cekmesin ama bol bol erik yiyorum birde kivi aldırayım bari

suya atılan magnezyumu kullanıyorum zaten bakalım canınız cekmesin ama bol bol erik yiyorum birde kivi aldırayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…