- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.121
Masallah bebislere ne güzel kiloları bende haftaya gitcem bakalım ne kadar olmuşlar merak ediyorumSlm kızlar doktor kontrolumuz güzel geçti. Aspirini kestik, bebekler güzel kilo almış cok şükür kızım 1640 oglum 1700 ge olmuş. Prolton iğne 34. Haftaya kadar kullanılacak. Bayram öncesine kadar belicez dedi. Umarım hersey yolunda gider. Doguma gidenlerden ses yok sanırım. İnşallah iyilerdir.
Yagız Emir erkek de kıza bir türlü karar veremedik Melis Duru veya Melike Duru, kızım iki isimli Ece Zeynep bunlar da iki isimli mi olsa mı diye düşünüyorum.Maşallah canım ne güzel.sende 30lardasın yolu epey yarıladık.isim ne düşündün sen?
Korkarak gitmiştim canım geçen kontrolde cok az almışlardı. Bu iki hafta et ve proteine agırlık verdim. Sabahları iki yumurta yedim. Bilmem ondanmıdır. İnşallah seninkilerde iyi kilo almışlardır.Masallah bebislere ne güzel kiloları bende haftaya gitcem bakalım ne kadar olmuşlar merak ediyorum
Iyi yiyebiliyorsun yumurta ben bir tanesini zorla yiyorumYagız Emir erkek de kıza bir türlü karar veremedik Melis Duru veya Melike Duru, kızım iki isimli Ece Zeynep bunlar da iki isimli mi olsa mı diye düşünüyorum.
Korkarak gitmiştim canım geçen kontrolde cok az almışlardı. Bu iki hafta et ve proteine agırlık verdim. Sabahları iki yumurta yedim. Bilmem ondanmıdır. İnşallah seninkilerde iyi kilo almışlardır.
İnşallah sağlıklı şekilde kavuşursun yavrularına. Problemin var mıydı? Rahim ağzı yetmezliği, serklaj dikiş atılmış mıydı? Allah yardım etsin.Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Oyyy kuzular yaaa nasillar peki doktor bisey dedi mi sizin durumunuz nasılBenim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Umarım herşey yolundadır, gözün aydın analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah.Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Allahım yardımcın olsun, tez vakitte sağlıkla kucağına alırsın inşallah evlatlarını. Doktorlar ne diyor durumları nasıl?Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Oyy ballarim ya çok geçmiş olsun eminim güçlü bebisler onlar çok güzel olacaklar annesi Rabbim yardim etsin.Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Rabbim sağlıkla kuvezden çıkmalarını naspetsin, anali babalı büyütsün inşaallah tek yumurta mı ikizleriniz çift mi? Allah size bağışlasın evlatlarımızı ❤Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Kasılma sebebi ile gittim . Açılma hiç yok dediler. Serum bitsin gidersin dediler. Somta Bi anda kendimi doğumhanede buldum.İnşallah sağlıklı şekilde kavuşursun yavrularına. Problemin var mıydı? Rahim ağzı yetmezliği, serklaj dikiş atılmış mıydı? Allah yardım etsin.
Canım inşallah saglıkla alırsın yavrularını kucagına bol dua et sütün onların ilacı dualarım bebeklerinle onlarda minik mucizeler olacak inşallah güçlü ol.Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Tek yumurta ikizleri benim sabırsızlarRabbim sağlıkla kuvezden çıkmalarını naspetsin, anali babalı büyütsün inşaallah tek yumurta mı ikizleriniz çift mi? Allah size bağışlasın evlatlarımızı ❤
Her şeye hazırlıklı olun dediler. Ciğerleri tam oluşmamış ikisininde kiloları azmış.Allahım yardımcın olsun, tez vakitte sağlıkla kucağına alırsın inşallah evlatlarını. Doktorlar ne diyor durumları nasıl?
Her şeye hazırlıklı olun dediler.Oyyy kuzular yaaa nasillar peki doktor bisey dedi mi sizin durumunuz nasıl
Cok geçmiş olsun canım doktorlar herzaman kötüsünü söyler insallah birsey olmaz bol bol dua et rabbim şifa versin bebeklerineHer şeye hazırlıklı olun dediler.
Canım inşallah en kısa zamanda büyürler ve birlikte evinize gidersiniz. Hiç bir açıklama yapmadılar mı?Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Annenin bebeklerine duasi gecermis bol dua et canım Rabbim güç ve sağlık versin inşallahHer şeye hazırlıklı olun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?