2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım inşallah en kısa zamanda büyürler ve birlikte evinize gidersiniz. Hiç bir açıklama yapmadılar mı?
Ciğerleri zayıfmış vucüt ısıları düşükmüş kalpleri zayıfmış ama ikiside ışığa sese tepki veriyormuş. Bekliyorum öle

Kızlar dün tüp benek doktoruma gittim alttan muayene ettiler bi de alttan elle baktı yani buna gerek var mıydı bilmiyorum. Elle muayene ettikten sonra baş parmağımın başı kadar açıklık var. 2 hafta sonra gel tekrar bakıcam dikiş atabiliriz dedi. Ama şuanda gerek Yok bu şekilde giderse 2 hafta sonra da dikiş atmam dedi. Ama garantiye almak istiyorum bazen aşktan mikrop kapışıyor o da gidip su kesesini patlatıyor ve Doğum başlıyor sesi. Normalde yukardan bakıldığında rahim kapalı görünüyor açıklığı elle anladı.
Size kaçıncı haftanızda dikiş atıldı? Bir de böyle alttan elle muayene etti mi doktorunuz?
Diğer doktoruma dikiş işini söylediğimde öyle herkese dikiş atmıyoruz daha kötü sonuçları olabilir demişti aklım karıştı çok fena. Bir de Demir ilacına kaçıncı haftada başladınız?

Alttan muayene etmesi için bir bulgu görmesi gerekir ki görmüştür herhalde, basima gelen bur şeyi nlatayim, 23. Haftdmda KasilmA var diye acile gittim yalanci kasilma cikti üstten bir sorun yoktu baktim eldiven takiyor doktor dedim hazir değilim elle muayeneye o zaman alttan ama USG cihaziyla bakti acilma yok servix iyi dedi. Neyse bu olayi kendi doktoruma anlattim elle izin vermediğini iyi olmuş dedi. Fakat sende aciklik varmis bir bulgu edinmişti bakmis bence doktoruna güven. Demir ilacimi ikiz olduğunu öğrendiğimiz 9. haftada basladim. Dikiş için ideal haftalardasin ama dikisin komplikasyonlarida var, kar zarar oranina bakiliyor, belki perinatologa gitsem daha iyi olur olucaksada perinatolog atsin dikişi.

779gram olan huysuz bi kız. Minicik bedeni kıpır kıpır sürekli öteki de çok mızmız sürekli bi ciyak ciyak. Üstelik ikiside çok az İçiyor sütü. Şimdiden yemekle başım dertte.
Maşallah ciyak ciyak mi ciğerleri gelişiyor o zaman dua edin, bu göstergeler iyi bence

779gram olan huysuz bi kız. Minicik bedeni kıpır kıpır sürekli öteki de çok mızmız sürekli bi ciyak ciyak. Üstelik ikiside çok az İçiyor sütü. Şimdiden yemekle başım dertte.
Öğrendim ki meleklerimin yutma refleksi yokmuş. Damar yolundan verilen sütü vucüt kabul etmiyormuş. Kandırılmışım. Doktor bana yemeğe düşman annesi sütü minik minik İçiyorlar demişti. Başta dürüst olması lazım şuan daha çok kötü hissediyorum

Doktorunuz yalan dememiştir bence, premature forumunda yazin orda tecrübeli anneler var canim.

Canım inşallah dualarimdasin Allahım sağlıklı sıhhatli şekilde hastaneden çıktığınızı yazmanızı da nasip etsin.

Aslında Benin tüp bebek doktorum çok garantici bir adam. Üstten baktıklarında açıklık görmediler ama şansa bırakmamak için alttan baktı öyle dedi. Dediğin gibi dikişinde komplikasyonları var onun için aklım karışık. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırım ve zamanında gelir bebeklerim. Teşekkür ederim yazıp bilgi verdiğin için

Kizlar F Farilya arkadasdan haberi olan var mi epeydir görmüyorum inşallah her şey yolundadir
Sağolun kızlar 19 nisan 35+5 te spinal anesteziyle doğum yaptım 1 hafta hastanede kaldık sonra evimize geldik :) 19 gün olmuş bile çok yoğun geçtiğinden fırsatım olmadı girmeye.şükür hepimiz sağlıklı ve iyiyiz.darısı zamanlı vakitli sizlerin başına.inşallah siZ ve bebişlerinizde sağlıklı ve iyisinizdir görüşmek üzere

Canım hayırlı ugurlu olsun bebeklerinle mutlu günler gećirırsin insallah canım niye bir hafta hastanede kaldınıź haftanızda cok iyi ama

Canım hayırlı ugurlu olsun bebeklerinle mutlu günler gećirırsin insallah canım niye bir hafta hastanede kaldınıź haftanızda cok iyi ama
Sağol canım çok teşekkür ederim :) bebeklerin cigerlerine sıvı kaçmış doğumda 35 hafta ama 33 haftayla uyumlu doğum yaptım,sonrasında da sarılık tesavisi gördüler kilo alınları başlayınca taburcu olduk.ben de emzirmek için kaldım hastanede şükür 1 haftada çıktık

Geçmiş olsun canım neyse atlatmışsınız bir daha hastalık göstermesin rabbim

Ben de perşembe günü kontrole gitmiştim perinataloga. Serviks ölçtü, kapalı dedi alttan kontrole gerek duymadı.
Doktorun yaptıysa vardır bi bildiği canım, ona güven zaten tedavini de o yaptıysa emin bi şekilde hareket ediyordur.

Gözünüz aydın canım çok sevindim ne güzel haberler bunlar.

Ay çok sevindim ne mutlu sana canim gözün aydın. Rabbim bebislerinizi size bagisladin hayirli evlatlar olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…