- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.161
Rabbim yardim etsin kuzucuklarina insallah allah anali babali buyutsun canim.Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi
Bebek arabasında cosatto markasına bakabilirsiniz.bizde bugaboo düşünmüştük ama araştırdım doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş.tek dezavantajı sadece internet üzerinden satın alabiliyor olmanız bakıp alamıyorsunuzMrb kızlar yatak,ana kucağı ve bebek arabası araştırınız mi 14.haftadayim ama hareketliyken araştırayım bakayım dedim hep baston şeklinde ikiz arabaları .bugeboo cok pahaliya geliyor.siz ne yapacaksınız.bide izmirde doğum yapacak olanınız var mı nereyi planladiniz.fiyatlar hakkında bilginiz var mi
Cok sükür bebislerine kavustun canım rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin insallah sen nasılsın tansiyon yüksek diyordun genel anastesimioldun simdi agrin falan var mıKızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Maşallah canım size, kiloları iyimiş, küvezdeler mi?Kızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Oy canlar obur olur çıkar onlar annesi, mücadeleci ikisi de maaşallah Rabbim sağlık versin bol bol süt versin sana da bence doğum haftalarına göre masaallahlari var kilolari gayet güzel. Rabbim sağlıkla buyumelerini nasiprtsin779gram olan huysuz bi kız. Minicik bedeni kıpır kıpır sürekli öteki de çok mızmız sürekli bi ciyak ciyak. Üstelik ikiside çok az İçiyor sütü. Şimdiden yemekle başım dertte.
Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı anali babalı büyütsün inşaallah.Senin tansiyonun nasıl oldu cnm Rabbim sana da sağlık ve bol bol süt versin inşaallah darısı bizlerin başına. ..Kızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Maşallah kuzularına canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza sırayla inşallahKızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Maşallah rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözün aydın.Kızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Canım tansiyon problemim hala devam ediyor, spinal oldum, bebekler küveze girmediler, durumları iyi, biraz ağrım varCok sükür bebislerine kavustun canım rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin insallah sen nasılsın tansiyon yüksek diyordun genel anastesimioldun simdi agrin falan var mı
4 ten sonra dolaşıcam biraz, uğrarım yanınaaaCanım tansiyon problemim hala devam ediyor, spinal oldum, bebekler küveze girmediler, durumları iyi, biraz ağrım var
Canım benim dualarımız seninle, sana çok yakınım, yürüyüş yaptığım sırada , bir ikiz bebek daha olduğunu duydum, hemen sen aklıma geldin, hemşireye anne adını sordum, gökben deyince , benim arkadaşım o dedim, bebişlerini gördüm camdan, onlar çok güçlüler en kısa sürede oğlunda yanında olacak inşallahKızlar selam, benim minikler bekleyemediler 12 sini. Hafif preeklamsi teşhisi konmuştu geçen hafta. Akşam misafirde vardı evde önce suyum geldi sonra sancı başladı. Kordon sarkması durumu oldu apar topar alındık doğuma. Çok şükür gayet iyiler, kızım yanımda ilk emzirme denememizi bile yaptık ama oğlum bir kaç gün küvözde kalacak sanırım oksijen desteği için. Dualarınızı eksik etmeyin
Beklerim canım , olmazsa ben de uğrarım sana4 ten sonra dolaşıcam biraz, uğrarım yanınaaa
Bende bekliyorumm canım daha kaldırmadılar beniiBeklerim canım , olmazsa ben de uğrarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?