- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.181
Görürsün inşallah canım şunun şurasında ne kadar kaldı ki. Hiç kötüyü düşünüp karartma içini. Allahım herşeyin gücünü de sabrını da veriyor.
Maşallah ay bayıldım bu duruma.istanbulda mıydıniz?hangi hastane bu?Amin canım benim inşallah. Karşılıklı odalardayız neredeyseçok iyi denk geldii
Evet ist deyiz, Maslak Acıbadem Hastanesi. Baştan beri konuşuyorduk zaten. Normalde verilen tarihlerimiz de 15-16 mayıstı peşpeşe olacaklardı. Yine birer gün arayla peş peşe olmuş oldu miniklerMaşallah ay bayıldım bu duruma.istanbulda mıydıniz?hangi hastane bu?
Gözün aydın canım. Darısı bize inşallah. Kaçıncı haftada doğum yaptın ve kaçar gram bebişler?Evet ist deyiz, Maslak Acıbadem Hastanesi. Baştan beri konuşuyorduk zaten. Normalde verilen tarihlerimiz de 15-16 mayıstı peşpeşe olacaklardı. Yine birer gün arayla peş peşe olmuş oldu minikler
Ahaha süper ki ne süper karşısı olmasa gelirdim ziyaretinize ☺unutulmayacak bir detay hayatınızda ikinizi de tebrik ederim sağlık huzur ve mutlulukla büyütün bebişlerinizi.Evet ist deyiz, Maslak Acıbadem Hastanesi. Baştan beri konuşuyorduk zaten. Normalde verilen tarihlerimiz de 15-16 mayıstı peşpeşe olacaklardı. Yine birer gün arayla peş peşe olmuş oldu minikler
Amin inşallah canım, Tansiyon ile ilgili sıkıntım devam ediyor, gece ilacımı değiştirdiler, bakalım nasıl olacak, inşallah kalıcı olmaz ,Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı anali babalı büyütsün inşaallah.Senin tansiyonun nasıl oldu cnm Rabbim sana da sağlık ve bol bol süt versin inşaallah darısı bizlerin başına. ..
Evet güzel bir tesadüf oldu, baştan beri haberleşiyorduk, bebişler erken gelmeye karar vermiş olsalarda gene denk geldik, sende güzel haftalara gelmişsin, bol bol dinlen sana tavsiyem, darısı başına
Amin canım sağolasın sıra bende inşallahAmin canım , evet aynı yerde Doğum yaptık , darısı başına
Canım sen kaç haftalıktın tam olarak?Kızlar selam, benim minikler bekleyemediler 12 sini. Hafif preeklamsi teşhisi konmuştu geçen hafta. Akşam misafirde vardı evde önce suyum geldi sonra sancı başladı. Kordon sarkması durumu oldu apar topar alındık doğuma. Çok şükür gayet iyiler, kızım yanımda ilk emzirme denememizi bile yaptık ama oğlum bir kaç gün küvözde kalacak sanırım oksijen desteği için. Dualarınızı eksik etmeyin
Haberler peşpese geliyor Allah analı babalı büyütsün ogluşun da ğnşallah en kısa zamanda toparlar. Aynı hastanede olmanız cok güzel. Güle güle büyütün bebeklerinizi, darısı vaktinde bize inşallah.Kızlar selam, benim minikler bekleyemediler 12 sini. Hafif preeklamsi teşhisi konmuştu geçen hafta. Akşam misafirde vardı evde önce suyum geldi sonra sancı başladı. Kordon sarkması durumu oldu apar topar alındık doğuma. Çok şükür gayet iyiler, kızım yanımda ilk emzirme denememizi bile yaptık ama oğlum bir kaç gün küvözde kalacak sanırım oksijen desteği için. Dualarınızı eksik etmeyin
36+1 de doğdular canım. 2520 kızım 2840 oğlumGözün aydın canım. Darısı bize inşallah. Kaçıncı haftada doğum yaptın ve kaçar gram bebişler?
36+1 olmuştuk canım.Canım sen kaç haftalıktın tam olarak?
Masallah canim kuzucuklarina rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.Kızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Gozun aydin canim allah guzel gunlerini gormeyi nasip etsin yavrularinin darisi basimiza insallah.Kızlar selam, benim minikler bekleyemediler 12 sini. Hafif preeklamsi teşhisi konmuştu geçen hafta. Akşam misafirde vardı evde önce suyum geldi sonra sancı başladı. Kordon sarkması durumu oldu apar topar alındık doğuma. Çok şükür gayet iyiler, kızım yanımda ilk emzirme denememizi bile yaptık ama oğlum bir kaç gün küvözde kalacak sanırım oksijen desteği için. Dualarınızı eksik etmeyin
Harika valla. Oğlanı niye küveze aldılar?36+1 olmuştuk canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?