2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Amin canım benim inşallah. Karşılıklı odalardayız neredeyse çok iyi denk geldii

Görürsün inşallah canım şunun şurasında ne kadar kaldı ki. Hiç kötüyü düşünüp karartma içini. Allahım herşeyin gücünü de sabrını da veriyor.

Maşallah ay bayıldım bu duruma.istanbulda mıydıniz?hangi hastane bu?
Evet ist deyiz, Maslak Acıbadem Hastanesi. Baştan beri konuşuyorduk zaten. Normalde verilen tarihlerimiz de 15-16 mayıstı peşpeşe olacaklardı. Yine birer gün arayla peş peşe olmuş oldu minikler

Evet ist deyiz, Maslak Acıbadem Hastanesi. Baştan beri konuşuyorduk zaten. Normalde verilen tarihlerimiz de 15-16 mayıstı peşpeşe olacaklardı. Yine birer gün arayla peş peşe olmuş oldu minikler
Gözün aydın canım. Darısı bize inşallah. Kaçıncı haftada doğum yaptın ve kaçar gram bebişler?

Ahaha süper ki ne süper karşısı olmasa gelirdim ziyaretinize ☺unutulmayacak bir detay hayatınızda ikinizi de tebrik ederim sağlık huzur ve mutlulukla büyütün bebişlerinizi.

Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı anali babalı büyütsün inşaallah.Senin tansiyonun nasıl oldu cnm Rabbim sana da sağlık ve bol bol süt versin inşaallah darısı bizlerin başına. ..
Amin inşallah canım, Tansiyon ile ilgili sıkıntım devam ediyor, gece ilacımı değiştirdiler, bakalım nasıl olacak, inşallah kalıcı olmaz ,
Darısı başınıza

Evet güzel bir tesadüf oldu, baştan beri haberleşiyorduk, bebişler erken gelmeye karar vermiş olsalarda gene denk geldik, sende güzel haftalara gelmişsin, bol bol dinlen sana tavsiyem, darısı başına

Canım sen kaç haftalıktın tam olarak?

Gokbenn ve tasdan Annecikler hadi gözünüz aydın.. Rabbim kavusturdu sizi ya rularıniza .. saglik mutluluk huzur hepsi sizlerle olsun hanımlar.. bende yakındir dogum haberi vermeye düngecden beri karnımın sertligi hic inmedi... nasib bekliyoruz artik .. 33 ilduk Allahin izniyle..

Haberler peşpese geliyor Allah analı babalı büyütsün ogluşun da ğnşallah en kısa zamanda toparlar. Aynı hastanede olmanız cok güzel. Güle güle büyütün bebeklerinizi, darısı vaktinde bize inşallah.

Kızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Masallah canim kuzucuklarina rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.

Gozun aydin canim allah guzel gunlerini gormeyi nasip etsin yavrularinin darisi basimiza insallah.

tasdan Gokbenn maşallah yavrularınıza, haftalarına göre gayet iyiler. Siz de bir an önce toparlanın inşallah hastaneden sağlıkla hep birlikte çıkın. Darısı sırasıyla ve vakitlice bekleyen herkesin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…