2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım sende mi dogum yaptın rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin insallah tasdan la aynı yerde dogum yapmısınız şansa bak ay sıra bize mi geliyor

Canım tansiyon problemim hala devam ediyor, spinal oldum, bebekler küveze girmediler, durumları iyi, biraz ağrım var
agrılarında gecer canım iki güne insallah şu tansiyonunda düserde rahatlarsın bebeklerinde iyi masallah darısıda bize insallah

Allah oğlunu da bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın canım sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah.

Canım sen sıkıntı stress yapma inşallah eşin yanında güle oynaya gireceksin doğuma. Herşey ters gidecek değil ya sıkıntı etme, gönlünü ferah tut.

Canım sen sıkıntı stress yapma inşallah eşin yanında güle oynaya gireceksin doğuma. Herşey ters gidecek değil ya sıkıntı etme, gönlünü ferah tut.
Canım sorma yarın yanaştığı limandan ayrılmasına izin vermiyorlarmış eşimin.sinir olmuş kudurmuş beni arıyor şaka zannettim önce ama değilmiş.ya üzülmek fayda etmiyor işte hayırlısını nasip etsin allah ama sinirden gülme tuttu güle güle doğuracağım

Sakin stres yapma evet gül er geç esin gelecek doğuma inan, düşün aylar geçti sonuna geldin ikiz gebelik bu, bundan büyük mutluluk var mi mutlu ol canim en önemlisi onca ayi maşallah yola koydun.

Sakin stres yapma evet gül er geç esin gelecek doğuma inan, düşün aylar geçti sonuna geldin ikiz gebelik bu, bundan büyük mutluluk var mi mutlu ol canim en önemlisi onca ayi maşallah yola koydun.
Ya inan yapmayayım diyorum ama şimdi 20si gibi belki gelebilirim diyor yansıyacağı limana baktım tropik ada filipinlerde.eğer inişimi ayarlayamazlarsa 1 ay buradayım beni bekleme dedi.allahım yardımcımız olsun

Bu arada kizlar evvelki gün kontrole gittim 27+4 dum kilolari biri 1.100 biri 1.50, ben şimdiye kadar toplamda 5 kilo aldigim için hep endiseliyim bebekler için, doktor iyi dedi bizi bebekler ilgilendiriyor onlar gelişemiyor olsa sana müdahale ederdik dedi. İnşallah sorunsuz sagliklica aliriz bebiklerimizi.

Ben hamileliğinde 16kg verdim hayatım hiç aldırtmadı bana dr.bende hep endişe ediyorum ama kg hep haftalarından önde gitti bakalım doğunca göreceğiz asıl ama insan kg almayınca bebekler sağlıklı değil mi acaba diye düşünüyor.sorun yok dedi bana dr.allahım yaşatmasın

Ya inan yapmayayım diyorum ama şimdi 20si gibi belki gelebilirim diyor yansıyacağı limana baktım tropik ada filipinlerde.eğer inişimi ayarlayamazlarsa 1 ay buradayım beni bekleme dedi.allahım yardımcımız olsun
O zaman bir kul olarak bize düşen tevekkül edip beklemek canim. Stressiz bekle her şey güzel olacak, oldu da esin gelmedi olsun 2 bebikle onu karsilarsiniz o da güzel yeterki bebikler iyi olsun

Oo sen doğumdan sonra fistik gibi olacak maşallah, inşallah sorunsuz saglikla aliriz bebeleri

Merhaba,
Bu grubu yeni farkettim. bende çift yumurta ikizlere hamileyim. haftada 500gr almaya alışınca geçtiğimiz hafta 100gr aldım acaba büyümelerinde sıkıntı olmuş mudur diye endişe etmiştim ki ilk senin mesajınla karşılaştım. başlarda kusma nedeniyle kilo vereni duymuştum ki onlar sonradan kilo almaya başladılar. 16 kilo vermiş olman bende şok etkisi yarattı neyse üçünüzde sağlıklı olunda

ayrıca doğum yapmış herkesi tebrik ederim. Darısı benim gibi bekleyenlerin başına

O zaman bir kul olarak bize düşen tevekkül edip beklemek canim. Stressiz bekle her şey güzel olacak, oldu da esin gelmedi olsun 2 bebikle onu karsilarsiniz o da güzel yeterki bebikler iyi olsun
Aynen öyle canım elden gelmiyorsa bişey üzülmek
Canım bende istenilen testlerde insülin direnci çıktı öyle olunca dr hemen beslenme uzmanına yönlendirdi.karbonhidrattan fakir protein ağırlıklı bir liste ile 15 haftada 16 kg verdim 3.5 ay yüzdüm.bana çok iyi geldi ama aklım hep genellerdeydi zaten sıkıntı olursa hemen bırakırız dedi dr.ama büyüyüp gelişmeye hep devam ettiler rabbime şükür.bu beslenme şekli benim yaşam tarzım olmak zorunda şeker hastası olup bebeklerine daha da zarar veremezdim

Bebeklerde olacağına genellerde yazmış

Ayın 12'sinde burda olmayacakmı yani?

Canım stres yapma son iki hafta moralini bozma bıdıklar saglıkla gelsinlerde babaları da gelir cok az kaldı. Elinde olan birşey olsa mutlaka yapardı. Sen bebekleri düşün.
Öyle yapıyorum zaten ben elinde değil nasipse ne varsa o.ben onsuz doğum yaparım yanımda olamaz diye çok panik yapıyor sakinleştiriyorum ama uzaktan ancak bu kadar.dua edin kızlar güzel haberlerini alayım.olmazsa da sağlıkla alayım bebeklerini kucağıma

Kızlar merhaba, Yen'i mesajlarınızı gördüm, bebeklerim çok şükür iyiler, 36+0 da geldiler dünyaya, oğlum 2765 gr kızım 2590 gr ,
Hepinize çok teşekkürler
Maşallah canim Rabbim anneli babali sağlıklı ömür versin inşallah sen nasilsin toparlandin mi biraz

Anammm sürpriz diye buna derim işte nasilsiniz ya simdi peki kilolari nasil durumları nasil sen nasilsin gecmis olsun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…