- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.221
Oh oh masallah canim benim. .. Rabbim anneli babalı buyutmenizi nasip etsin sağlıklı ömürler versin inşallah normal dogum degil demi36+1 de doğdular canım. 2520 kızım 2840 oğlum
Geçmiş olsun canım neyse atlatmışsınız bir daha hastalık göstermesin rabbim
Gözünüz aydın canım çok sevindim ne güzel haberler bunlar.
Kızlar hepiniE çok teşekkür ederim darısı zamanlı vakitli sizlerin başına inşallah
Olsun sen yinede sıkma canını sağ salim gelsin, bebeklerinde sağlıkla doğsun gerisi boş. Biz geliriz senin yanınaHayır canım olamayacak gibi gözüküyor.☹
Canımsın çok sağol şunu demen bile yeterli allahım nerede ne derdi olan varsa tez zamanda çözümler nasip etsin bizede iyi yazılar yazsın denecek başka ne varOlsun sen yinede sıkma canını sağ salim gelsin, bebeklerinde sağlıkla doğsun gerisi boş. Biz geliriz senin yanına
Cemrem benimde gebelik sekerim cikti diyetisyen ve endokrin kontrolundeyim, zaten zayif olduğum için diyet listem kilo vermeyecek şekilde ayarlandi, aylardir agzima ne pilav ne beyaz ekmek ne tatlinin t si girmedi bazen çok ozluyorum tatliyi ama bebeklere çok zarari varmis allah korusun, şekerleri düşük doğup günlerce şeker komasinda kuvezde kaliyomuslarAynen öyle canım elden gelmiyorsa bişey üzülmek
Canım bende istenilen testlerde insülin direnci çıktı öyle olunca dr hemen beslenme uzmanına yönlendirdi.karbonhidrattan fakir protein ağırlıklı bir liste ile 15 haftada 16 kg verdim 3.5 ay yüzdüm.bana çok iyi geldi ama aklım hep genellerdeydi zaten sıkıntı olursa hemen bırakırız dedi dr.ama büyüyüp gelişmeye hep devam ettiler rabbime şükür.bu beslenme şekli benim yaşam tarzım olmak zorunda şeker hastası olup bebeklerine daha da zarar veremezdim
Ne yaptın canım kontrol nasıl geçti.Harika valla. Oğlanı niye küveze aldılar?
Ben bugün çok ağırlaşmış kalktım yürüyemiyorum bile. Doktor bugün son bir kontrole çağırdı bakalım ne diyecek.
Doktor iyi dediyse iyidir canim bana da iyi dedi ama burada da soruyoruz iste. Gebelik takvimi yaparsan asagi yukari orda da yaziyor olması gereken kiloHaftalara göre olması gereken kiloları veren olsa süper olacak benimde 20 hafta kızım 338 oğlum 358 doktor iyi dedi ama Yarısı bitti azmı acaba düşünür oldum
Tşk ederim.haklısın doktor normal desede hep Kuşku ağlasakmı Gülsekmi bilemedim halimizeDoktor iyi dediyse iyidir canim bana da iyi dedi ama burada da soruyoruz iste. Gebelik takvimi yaparsan asagi yukari orda da yaziyor olması gereken kilo
İyi geçti canım cuma sabah hayırlısıyla bebişlerime kavuşuyorum inşallah.Ne yaptın canım kontrol nasıl geçti.
Var canım bol bol yatış verdi doktor 3 ay yattım yani ve düzeldi.Kızlarr bugün doktor kontrolum vardı. Doktor amniyon sıvının en üst seviyenin bi altında olduğunu söyledi. Biraz fazla gibi dedi. bi çok sebebi olabiliyormuş endişelendim. Durumu benim gibi olup suyu normale dönen var mi
Oh maşallah son 4 gün saglıkla alırsın inşallah kuzularını sıra bize geliyor inşallah vaktinde bizde planlı bir şekilde alırız kucagımıza sırayla saglıkla cok heyecanlı...İyi geçti canım cuma sabah hayırlısıyla bebişlerime kavuşuyorum inşallah.
Peki doktorun bu su fazlalığıdır dolayi transfuzyon ya da başka biseyden şüphelendi mi canimVar canım bol bol yatış verdi doktor 3 ay yattım yani ve düzeldi.
Tabi sonuçta biri az diğeri fazlaydı. Sıkı takip etti perinatalog. Hastanede kaldım 2 gün. Transfüzyon başlangıcı demedi hiç ama benim ödüm kopuyordu. Nitekim de değilmiş. Herşeyi ona yormamak gerek. Tek yumurta ikizi gebelik zor. Allah hepimize kolaylık versin.Peki doktorun bu su fazlalığıdır dolayi transfuzyon ya da başka biseyden şüphelendi mi canim
Allah hayırlı doğum nasip etsin. Sen de bebeklerin de sağlıkla tamamlayın bu süreci inşallah. Çok heyecanlı, insanın gözüne uyku girmez ya:)İyi geçti canım cuma sabah hayırlısıyla bebişlerime kavuşuyorum inşallah.
Amin inşallah. Benim birde aralarında zar yokTabi sonuçta biri az diğeri fazlaydı. Sıkı takip etti perinatalog. Hastanede kaldım 2 gün. Transfüzyon başlangıcı demedi hiç ama benim ödüm kopuyordu. Nitekim de değilmiş. Herşeyi ona yormamak gerek. Tek yumurta ikizi gebelik zor. Allah hepimize kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?