2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Geçmiş olsun canım neyse atlatmışsınız bir daha hastalık göstermesin rabbim
Gözünüz aydın canım çok sevindim ne güzel haberler bunlar.
F Farilya canım gözünaydın Allah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza
F Farilya canım gözün aydın olsun darısı bizlerin başına.sıhhatli mutlu uzun şanslı bir ömür onların olsun dilerim.
Kızlar hepiniE çok teşekkür ederim darısı zamanlı vakitli sizlerin başına inşallah

Cemrem benimde gebelik sekerim cikti diyetisyen ve endokrin kontrolundeyim, zaten zayif olduğum için diyet listem kilo vermeyecek şekilde ayarlandi, aylardir agzima ne pilav ne beyaz ekmek ne tatlinin t si girmedi bazen çok ozluyorum tatliyi ama bebeklere çok zarari varmis allah korusun, şekerleri düşük doğup günlerce şeker komasinda kuvezde kaliyomuslar

Haftalara göre olması gereken kiloları veren olsa süper olacak benimde 20 hafta kızım 338 oğlum 358 doktor iyi dedi ama Yarısı bitti azmı acaba düşünür oldum

Haftalara göre olması gereken kiloları veren olsa süper olacak benimde 20 hafta kızım 338 oğlum 358 doktor iyi dedi ama Yarısı bitti azmı acaba düşünür oldum
Doktor iyi dediyse iyidir canim bana da iyi dedi ama burada da soruyoruz iste. Gebelik takvimi yaparsan asagi yukari orda da yaziyor olması gereken kilo

Kızlarr bugün doktor kontrolum vardı. Doktor amniyon sıvının en üst seviyenin bi altında olduğunu söyledi. Biraz fazla gibi dedi. bi çok sebebi olabiliyormuş endişelendim. Durumu benim gibi olup suyu normale dönen var mi

Var canım bol bol yatış verdi doktor 3 ay yattım yani ve düzeldi.

Peki doktorun bu su fazlalığıdır dolayi transfuzyon ya da başka biseyden şüphelendi mi canim
Tabi sonuçta biri az diğeri fazlaydı. Sıkı takip etti perinatalog. Hastanede kaldım 2 gün. Transfüzyon başlangıcı demedi hiç ama benim ödüm kopuyordu. Nitekim de değilmiş. Herşeyi ona yormamak gerek. Tek yumurta ikizi gebelik zor. Allah hepimize kolaylık versin.

Amin inşallah. Benim birde aralarında zar yok seninde az bi zamanın kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mavimli şafak sayiyosun yani :) Rabbim bi avazda kurtarsin derler ya inşallah kolay ve hayırlı dogum olur güzel haberlerinizi duyariz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…