2017 de İkiz Annesi Olucaklar

mavimli hayırlı olsun canım insallah saglıkla kucagına alırsın darısıda bize olsun insallah

Merhaba kizlar öncelikle dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ediyorum anali babali buyutsunler insallah Allah bizlerede saglikli sihatli zamaninda dogumlar nasip etsin.sizlere sormak istedigim.bisey var bu hafta doktor randevumuz var ama yasayaniniz vardir belki aklim takildi sol tarafimda bikini bolgemde bir agri var ozllikle sol bacagimi oynattigimda yururken otururken cok hafif ama yururken baya aciyo normalmi acaba

Öyle oluyor son zamanlarda daha az alıyorlar. Hadi bakalım tarihi versin artık
Vallahi öyle söyleyince içim bi tuhaf oldu 22sinde ya da 29nda der herhalde biri 36.hafta diğeri 37. Daha fazla bekletmek istemem dedi.sende cuma günü allahımın izniyle güle oynaya alırsın bebeklerini kucağına buradaki bütün arkadaşlarıma da sağlıklı zamanlı doğumlar diliyorum

Merhaba canım o durumu 3 defa yasadım hatta son oldugunda iki gün de gecmedi kontrole gittim bir sıkıntı yoktu. Bol su içmem gerektiği söylendi günde 3lt su içiyorum.

Kontrolden geldim kızlar çok çok kg almamışlar ama değerler haftaları ile uyumlu haftaya gün vereceğim dedi bakalım hayırlısı hakkımızda
Hayırlısı canım 2 hafta sonra kavusacaksın inşallah kuzularına dogunca alırlar kilo. Saglıkla dogsunlarda son sessiz günlerin tadını cıkar.

Hayırlısı canım 2 hafta sonra kavusacaksın inşallah kuzularına dogunca alırlar kilo. Saglıkla dogsunlarda son sessiz günlerin tadını cıkar.
Hep doğuma odaklanıyor insan hakikaten sonrası nasıl olacak bilmiyorum.2.5 olurlar doğumda dedi dr e buda ikizler için iyi bir kg dedi.hazırlığımızı yaptık hayırla gelsinler neşemize neşe katsınlar.3kişilik çekirdek ailemiz 5 kişi olsun bakalım

Merhaba canım o durumu 3 defa yasadım hatta son oldugunda iki gün de gecmedi kontrole gittim bir sıkıntı yoktu. Bol su içmem gerektiği söylendi günde 3lt su içiyorum.

Cok dikkat ediyodum su icmeye buaralar pek icmedim galiba insallah bizimde bi sıkıntimiz yoktur cumaya kadar beklicez artik tesekkur ederim bolbol su iciyim bende

Evet ikizleri bekletmiyorlar dün beni korkuttu zaten. Çok bekleyince ölüm riski artıyor dedi ödüm patladı bütün gece doğurduğumu gördüm sorma.

Evet ikizleri bekletmiyorlar dün beni korkuttu zaten. Çok bekleyince ölüm riski artıyor dedi ödüm patladı bütün gece doğurduğumu gördüm sorma.
Bende süreklı hareketlerini takip ediyorum.öyle kötü şeyler getirme aklına rabbim yazmamış olsun.gece 5te uyandım hangisi oynuyor diye dinliyorum anne olmak delilik

O arada bsnada oluyor gazdan kaynakli bence, sonra geciyor

Kızlar bende kontrolden geldim kiloları 1700 iyi mi sizce 31 haftalıgım nstye bagladı sancı cikmadı şükür birde ciger geliştiricinin ilk dozunu oldum ikincisi yarım olucam ama şu idrar yolu enfeksiyonunu bir türlü atlatamadım ya antibiyotik icmeme ragmen gecmemiş dr son kez ilac yazıyorum daha fazlası cocuklar dogduktan sonra bagırsak sorunu olur dedi korktum

Canım benim kuzularda 3 gün önce 1600 ve 1700 gr dı 31+0 da iyi bence kiloları. Biliyosunuz benim kızım erken dogmuştu 31+5'te 1640 gr dogmuştu. Bence iki bebege göre kiloları iyi. Ciğer geliştiriciden hiç bahsetmedi doktorum. Enfeksiyon için bol su bir de temizliğini sirkeli suyla taharet temizliğini yap.

sagol canım o kadar su içiyorum ise yaramıyor herhalde sirkeli suyu da arada yapıyordum hergun yapsam zararı olur mu ki..senin dr unutmuş olabilir mi acaba ciger geliştiriciyi bir hatırlat istersen belkide gerek görmüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…