- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.261
O durum bende de var canım bilmiyorum niye oluyo perşembe kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diycekMerhaba kizlar öncelikle dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ediyorum anali babali buyutsunler insallah Allah bizlerede saglikli sihatli zamaninda dogumlar nasip etsin.sizlere sormak istedigim.bisey var bu hafta doktor randevumuz var ama yasayaniniz vardir belki aklim takildi sol tarafimda bikini bolgemde bir agri var ozllikle sol bacagimi oynattigimda yururken otururken cok hafif ama yururken baya aciyo normalmi acaba
Yok canim kemik değil tam orada bir gaz sikismasi hatta sanirim kadin dogumcu alper mumcunun bir yazisinda vardi o agri için gazdan oluyor hasta telaşla bize gelirken araba sallantisindan geciyor,bize geldiğinde agri geçmiş oluyor diye okumuştum, tabi doktoruna sor.Tam asagida kalan bölgem kemigim aciyo resmen gazsal bi duruma benzemiyo benimki ama sizede oluyosa bi sıkınti ckmadiysa okadar endiselenmeme gerek yok en azndan bakalm cuma doktorumuz ne dicek
Bana tüp bebek doktorum en son 36.hafta dedi çünkü ozaman 40-41 haftalık gebelik gibi oluyormuşuzEvet ikizleri bekletmiyorlar dün beni korkuttu zaten. Çok bekleyince ölüm riski artıyor dedi ödüm patladı bütün gece doğurduğumu gördüm sorma.
Kasılma olmuştur bendede ara ara oluyor :)Kızlar az önce oğlumun olduğu taraf şişti ve kalp gibi pitpit atmaya basladi bi müddet sonra geçti neden olur ki
Şişme kısmını bilemedim ama pıt pıt o ritmik atmalar hıçkırık olmalı benim kızım hergün aynı şekilde hıçkırıyor kızımda korkmuştum sonra anladım ki o pıt pıtlar nefes egzersizleriymişKızlar az önce oğlumun olduğu taraf şişti ve kalp gibi pitpit atmaya basladi bi müddet sonra geçti neden olur ki
Yeri daraldi galiba oglusumunŞişme kısmını bilemedim ama pıt pıt o ritmik atmalar hıçkırık olmalı benim kızım hergün aynı şekilde hıçkırıyor kızımda korkmuştum sonra anladım ki o pıt pıtlar nefes egzersizleriymiş
Sende ben gibi düşünüyorsun kilo konusunda 2ser kilo olsalar yeter diyorum bende :)Bana tüp bebek doktorum en son 36.hafta dedi çünkü ozaman 40-41 haftalık gebelik gibi oluyormuşuz
Bebekler küçük ise belki 37-38 kdr beklenir ama kiloları iyise 36 haftada alınsa olur zaten benim için ikizler ikişer kilo alsa çok iyi derim:)
Canim bebekler için kilodan ziyade miad önemli yani zayifsa bile haftasi büyükse o daha önemli, organ gelişiminde kilodan ziyade gecen haftalar önemlidir. İsteğimiz o inşallah zamanlica doğurmak.Bana tüp bebek doktorum en son 36.hafta dedi çünkü ozaman 40-41 haftalık gebelik gibi oluyormuşuz
Bebekler küçük ise belki 37-38 kdr beklenir ama kiloları iyise 36 haftada alınsa olur zaten benim için ikizler ikişer kilo alsa çok iyi derim:)
Ya uzak geliyor hani 30-32. Haftaları görebilcekmiyim diyorum zayıf olsunlar saglıklı olsunlar hiç önemli deil ama inş 2 kilo olurlar altı korkutuyor beniSende ben gibi düşünüyorsun kilo konusunda 2ser kilo olsalar yeter diyorum bende :)
Tabi nkdr beklese okdr iyi yani bende 36 ya kdr gelmek isterim ama ondan sonra tedirgin olurum heran gelcek bşy olcak diye :)Canim bebekler için kilodan ziyade miad önemli yani zayifsa bile haftasi büyükse o daha önemli, organ gelişiminde kilodan ziyade gecen haftalar önemlidir. İsteğimiz o inşallah zamanlica doğurmak.
İnşallah canim...benim için de önemli olan sağlıklı olmalarıYa uzak geliyor hani 30-32. Haftaları görebilcekmiyim diyorum zayıf olsunlar saglıklı olsunlar hiç önemli deil ama inş 2 kilo olurlar altı korkutuyor beni
Ya gelecekler tabi inşallah bebiklwrimiz iyi düşün iyi olsun bende günleri sayiyorumTabi nkdr beklese okdr iyi yani bende 36 ya kdr gelmek isterim ama ondan sonra tedirgin olurum heran gelcek bşy olcak diye :)
Sirkeli suyu hergün kullanıyorum ben günde 3 defa falan. Sanırım acil durumda ciger geliştirici kıllanacak inşallah gerek kalmaz bir dahaki kontrolumde sorarım.sagol canım o kadar su içiyorum ise yaramıyor herhalde sirkeli suyu da arada yapıyordum hergun yapsam zararı olur mu ki..senin dr unutmuş olabilir mi acaba ciger geliştiriciyi bir hatırlat istersen belkide gerek görmüyordur
Bak işte bu oldu bende hastaneye gittiğimde geçmişti. Ama o durumda yürümek işkence.Yok canim kemik değil tam orada bir gaz sikismasi hatta sanirim kadin dogumcu alper mumcunun bir yazisinda vardi o agri için gazdan oluyor hasta telaşla bize gelirken araba sallantisindan geciyor,bize geldiğinde agri geçmiş oluyor diye okumuştum, tabi doktoruna sor.
Canım sirkeli su ne için içiyorsunuz? Okudum ama göremedim sebebini?Sirkeli suyu hergün kullanıyorum ben günde 3 defa falan. Sanırım acil durumda ciger geliştirici kıllanacak inşallah gerek kalmaz bir dahaki kontrolumde sorarım.
İçmiyoruz canım 1 litre kaynamış sogumuş suya 1 cay bardagı su koyuyorum. Günde 3 defa falan tuvalet temizliğimi yapıyorum. Enfeksiyon olmaması için, kadın dogum doktoru tavsiye etti.Canım sirkeli su ne için içiyorsunuz? Okudum ama göremedim sebebini?
Tamam canım çok teşekkürler :)İçmiyoruz canım 1 litre kaynamış sogumuş suya 1 cay bardagı su koyuyorum. Günde 3 defa falan tuvalet temizliğimi yapıyorum. Enfeksiyon olmaması için, kadın dogum doktoru tavsiye etti.
Amin canım sağolasın. seninle tarihlerimiz aynı, sana da gün verir inşallah. benim de el eklem yerlerim gece çok acıyor. az kaldı hayırlısıyla.mavimli canım Rabbim hayırlısı ile kurtarsın evlatlarını sağlıkla kucağına al inşaallah. Bende cuma kontrole gideceğim 35. Haftam dolmuş olacak bakalım dr. Gün verecek mi bende iyice agirlastim artık ayaklarım hep şiş dr. Olur o kadar diyor Rabbim hepimizi yavrularimizla selamete kavuştursun. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?