- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.281
İnşallah Eşin yanında olur, bu mübarek günde müjde olarak verir haberini sana.Herkese günaydın kızlar.öncelikle hayırlı kandiller dilerim hepinize allah dilek ve dualarımızı kabul etsin.eşimin gelişi bugün netlik kazanacak hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah.doğum yapacak arkadaşlarıma dua ediyorum mutlulukla sonlansın yolculukları.
Amin canım benim bi haberi gelse hemen paylaşacağım sizlerle sevincimi.ama yine hayırlısı ise nasip etsin allah.İnşallah Eşin yanında olur, bu mübarek günde müjde olarak verir haberini sana.
sagol canım bende basladım bugünden itibaren sirkeli suyaSirkeli suyu hergün kullanıyorum ben günde 3 defa falan. Sanırım acil durumda ciger geliştirici kıllanacak inşallah gerek kalmaz bir dahaki kontrolumde sorarım.
Hayirli kandiller sanada canım insallah gelir esin canım dua et bugün duaların kabul olurHerkese günaydın kızlar.öncelikle hayırlı kandiller dilerim hepinize allah dilek ve dualarımızı kabul etsin.eşimin gelişi bugün netlik kazanacak hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah.doğum yapacak arkadaşlarıma dua ediyorum mutlulukla sonlansın yolculukları.
Hamileyken miSizlerinde başı çok ağrıdı mı ? ağrıdıysa nasıl geçirdiniz.
Hayırlı kandiller canım, o zaman bu mübarek gecenin hürmetine rabbim eşini bir an önce size kavuştursun. Gün sonuna kadar hayırlı haberler alalım inşallah.Herkese günaydın kızlar.öncelikle hayırlı kandiller dilerim hepinize allah dilek ve dualarımızı kabul etsin.eşimin gelişi bugün netlik kazanacak hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah.doğum yapacak arkadaşlarıma dua ediyorum mutlulukla sonlansın yolculukları.
Amin canım rabbim kim ne için dua ederse kabul etsin ınşallah.Hayırlı kandiller canım, o zaman bu mübarek gecenin hürmetine rabbim eşini bir an önce size kavuştursun. Gün sonuna kadar hayırlı haberler alalım inşallah.
Günaydın hala ağrıyor ama ısrarla ilaç kullanmıyorum. Temiz havaya çıkıp yürümeye çalışın. Yada baş ağrısını unutturacak bir şeyle meşgul olun ben şu ana kadar böyle atlattım. HayırlısıSizlerinde başı çok ağrıdı mı ? ağrıdıysa nasıl geçirdiniz.
16. Haftaya kdr aşırı agrıdı parol içiyordum çoğu zaman çok şükür ondan sonra geçtiSizlerinde başı çok ağrıdı mı ? ağrıdıysa nasıl geçirdiniz.
Benim de ara ara oluyor ağrım, akşama doğru başlarsa eve gidip dinlenince uyuyunca geçiyor. Ama sabah başladığı zaman parol aldım. İşyerinde çok zor oluyor dayanması..A Arzu34574
minikgelin
F Fatma Aliye
Benimde 9. hafta bitti inşallah çok uzun sürmez ayağa kaldırmıyo bu ağrı. İlaç da içmek istemiyorum.
Benim de geçen haftalarda sadece akşamları başlıyodu uyuyunca geçiyodu. İki gündür sabahtan akşama kadar ağrıyo. Parol geçiriyo mu. Çok zor durumda kalırsam içerimBenim de ara ara oluyor ağrım, akşama doğru başlarsa eve gidip dinlenince uyuyunca geçiyor. Ama sabah başladığı zaman parol aldım. İşyerinde çok zor oluyor dayanması..
Mrb canim senin de kandilin mübarek olsun. ..cok var yapan arkadaslar 25haftalik dogum yapan arkadaş bidaha yazmadı 27haftalik yapan arkadaş var onun bebekler de kuvezdeydi 35 de yapan var 38de yapan var cok yaniSelam mrb anneler ben bu topigi yeni buldum bende ikiz bekliyorum allah kısmet ederse.inşallah kandiliniz mübarek olsun hiç ikiz doğum eden varmı topiginizde yani kaç haftalik dogdular çok sevindim ya ikiz annelerini buldugum. ..
Bende merak ediyorum teşekkür ederim cevabın için sagolMrb canim senin de kandilin mübarek olsun. ..cok var yapan arkadaslar 25haftalik dogum yapan arkadaş bidaha yazmadı 27haftalik yapan arkadaş var onun bebekler de kuvezdeydi 35 de yapan var 38de yapan var cok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?