2017 de İkiz Annesi Olucaklar

İnşallah Eşin yanında olur, bu mübarek günde müjde olarak verir haberini sana.

Sirkeli suyu hergün kullanıyorum ben günde 3 defa falan. Sanırım acil durumda ciger geliştirici kıllanacak inşallah gerek kalmaz bir dahaki kontrolumde sorarım.
sagol canım bende basladım bugünden itibaren sirkeli suya

Hayirli kandiller sanada canım insallah gelir esin canım dua et bugün duaların kabul olur

Sizlerinde başı çok ağrıdı mı ? ağrıdıysa nasıl geçirdiniz.
Hamileyken mi
Benim çok ağrım işte 13'üncü haftaya kadar o zaman da İkizlere hamile olduğunu bilmiyordum tek sanıyorduk ben sürekli kantaron yağı ile masaj yapıyordum rahatlatıyor orada Nadiren de olsa doktoruma sormuştum Parol kullanıyordum
Herkese hayırlı kandiller bu arada Rabbim hepinizi sağlıkla hayırlısıyla yavrularıniza kavuştursun

Hayırlı kandiller canım, o zaman bu mübarek gecenin hürmetine rabbim eşini bir an önce size kavuştursun. Gün sonuna kadar hayırlı haberler alalım inşallah.

Sizlerinde başı çok ağrıdı mı ? ağrıdıysa nasıl geçirdiniz.
Günaydın hala ağrıyor ama ısrarla ilaç kullanmıyorum. Temiz havaya çıkıp yürümeye çalışın. Yada baş ağrısını unutturacak bir şeyle meşgul olun ben şu ana kadar böyle atlattım. Hayırlısı

Kizlar meşhur soruyu açarak soruyorum, hani su hickirik olayi, sanirim bizde de basladi ama emin olmak için soruyorum, tam kafasinin olduğu yerden pit pit diye ses geliyor fakat bizim hickirigimiz daha seyrek bu daha sık, sanki her saniye atisinda pitlama gibi, beş dakika surdu geçti, hickirik mi sizce?

merhaba kizlar ikiz bebek emzirme yastigimiz icin instagram hesaplarinizdan hesabimiza bakabilirsiniz. Rahatca ikizlerinizi ayni anda emzirebilmeniz size hem kolaylik hemde zaman kazandiracak. bol sutlu gunler dileriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam mrb anneler ben bu topigi yeni buldum bende ikiz bekliyorum allah kısmet ederse.inşallah kandiliniz mübarek olsun hiç ikiz doğum eden varmı topiginizde yani kaç haftalik dogdular çok sevindim ya ikiz annelerini buldugum. ..

A Arzu34574
minikgelin
F Fatma Aliye
Benimde 9. hafta bitti inşallah çok uzun sürmez ayağa kaldırmıyo bu ağrı. İlaç da içmek istemiyorum.
Benim de ara ara oluyor ağrım, akşama doğru başlarsa eve gidip dinlenince uyuyunca geçiyor. Ama sabah başladığı zaman parol aldım. İşyerinde çok zor oluyor dayanması..

Benim de ara ara oluyor ağrım, akşama doğru başlarsa eve gidip dinlenince uyuyunca geçiyor. Ama sabah başladığı zaman parol aldım. İşyerinde çok zor oluyor dayanması..
Benim de geçen haftalarda sadece akşamları başlıyodu uyuyunca geçiyodu. İki gündür sabahtan akşama kadar ağrıyo. Parol geçiriyo mu. Çok zor durumda kalırsam içerim

bayandoktor dedi:
Benim ikizler aceleci çıktı. Nesi varsa dünyanın tutturdular 25 haftalık olduk doğalım artık biz diye. Küvez başında bekliyorum meleklerimi haber alan varmı acaba bebekler nasilki

Mrb canim senin de kandilin mübarek olsun. ..cok var yapan arkadaslar 25haftalik dogum yapan arkadaş bidaha yazmadı 27haftalik yapan arkadaş var onun bebekler de kuvezdeydi 35 de yapan var 38de yapan var cok yani

Mrb canim senin de kandilin mübarek olsun. ..cok var yapan arkadaslar 25haftalik dogum yapan arkadaş bidaha yazmadı 27haftalik yapan arkadaş var onun bebekler de kuvezdeydi 35 de yapan var 38de yapan var cok yani
Bende merak ediyorum teşekkür ederim cevabın için sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…